Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Το μυστικό των φαρμάκων στην αρχαία Ελλάδα




Ανακαλύφθηκε το περιεχόμενο φαρμακευτικών χαπιών αρχαίων ελλήνων γιατρών, που βρέθηκαν σε ναυάγιο!  Αμερικανοί αρχαιοβοτανολόγοι μπόρεσαν για πρώτη φορά να μελετήσουν και να αναλύσουν το περιεχόμενο χαπιών που έφτιαχναν οι γιατροί στην αρχαία Ελλάδα και τα οποία ανακαλύφθηκαν προ 20ετίας, σε ένα ναυάγιο ελληνικού πλοίου στα ανοιχτά της Τοσκάνης.

Το πλοίο από ξύλο καρυδιάς, το οποίο ναυάγησε το 130 π.Χ., μετέφερε γυαλικά από τη Συρία και φάρμακα, που τα περισσότερα δεν είχαν καθόλου μουσκέψει από το νερό. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το ναυάγιο το 1989, αλλά μόλις τώρα κατέστη δυνατό να ανακοινωθεί η μελέτη των φαρμακευτικών σκευασμάτων που αυτό περιείχε.

Οι αναλύσεις DNA έδειξαν ότι...
 κάθε χάπι ήταν ένα μίγμα από τουλάχιστον δέκα διαφορετικά εκχυλίσματα φυτών, όπως ο ιβίσκος και το σέλινο. "Για πρώτη φορά έχουμε, πια, φυσικά στοιχεία όσων περιέχονται στα γραπτά των αρχαίων Ελλήνων γιατρών Διοσκουρίδη και Γαληνού", δήλωσε ο Αλέν Τουγουέιντ του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με το New Scientist.

Η ανάλυση του DNA έγινε από τον Ρόμπερτ Φλάισερ του Εθνικού Ζωολογικού πάρκου του Σμιθσόνιαν, ο οποίος συνέκρινε τις γενετικές αλληλουχίες που βρήκε σε δύο χάπια, με τη γενετική βάση φυτών GenBank που έχουν τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ. Με τον τρόπο αυτό, μπόρεσε να εντοπίσει μέσα στα χάπια ίχνη από καρότο, ραπανάκι, σέλινο, άγριο κρεμμύδι, βαλανίδια, λάχανο, ήμερο τριφύλλι (αλφάλφα), αχίλλεια κ.α. Ακόμα εντόπισε ιβίσκο, που πιθανώς είχε εισαχθεί από την Ανατολική Ασία, την Ινδία ή την Αιθιοπία.

Σύμφωνα με τον Φλάισερ, τα περισσότερα από τα παραπάνω φυτά χρησιμοποιούνταν από τους αρχαίους για να θεραπεύουν τους αρρώστους. Η αχίλλεια π.χ. σταματούσε την αιμορραγία κάποιου τραύματος. Ο Πεδάνιος Διοσκουρίδης, ιατρός και βοτανολόγος (πρόδρομος των φαρμακοποιών), κατά τον 1ο αιώνα μ.Χ., περιέγραφε στα κείμενά του το καρότο ως πανάκεια για πολλά προβλήματα υγείας, θεωρώντας, για παράδειγμα, ότι αν κανείς το έχει φάει προκαταβολικά, δεν τον βλάπτουν τα ερπετά, ενώ παράλληλα βοηθά στη σύλληψη παιδιού.

Η ανάλυση των αρχαίων παρασκευασμάτων-χαπιών, εκτός από τις νέες πληροφορίες, έχει δημιουργήσει και νέα μυστήρια για τους αρχαιοβοτανολόγους. Η μελέτη του DNA δείχνει ότι τα χάπια πιθανότατα περιείχαν και ηλίανθους, ένα φυτό που οι επιστήμονες ως τώρα πίστευαν ότι δεν υπήρχε στον "παλαιό κόσμο", πριν οι Ευρωπαίοι το ανακαλύψουν στην Αμερική. Αν το εύρημα επιβεβαιωθεί, οι βοτανολόγοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν την παραδοσιακή ιστορία του φυτού και την παγκόσμια διασπορά του, όπως δήλωσε ο Τουγουέιντ, αν και παραμένει ακόμα η πιθανότητα η παρουσία ηλίανθου στα αρχαία χάπια να προέρχεται από πρόσφατη γενετική "μόλυνση".

Τα βότανα και τα φάρμακα που περιγράφουν στα κείμενά τους ο Γαληνός και ο Διοσκουρίδης, έχουν συχνά θεωρηθεί ως "κομπογιαννίτικα" και αναποτελεσματικά. Τώρα, οι αρχαιοβοτανολόγοι σκοπεύουν να λύσουν την επιστημονική διαμάχη γύρω από την θεραπευτική αξία των αρχαίων παρασκευασμάτων, μελετώντας κατά πόσο τα φυτικά εκχυλίσματα που βρέθηκαν στα χάπια, μπορούν να θεραπεύσουν ασθένειες.

Ο Τουγουέιντ θέλει να βρει τις ακριβείς μετρήσεις που έκαναν οι αρχαίοι έλληνες γιατροί για να παρασκευάσουν τα χάπια τους. "Ποιος ξέρει, αυτά τα αρχαία φάρμακα μπορεί να ανοίξουν νέους δρόμους στη φαρμακολογική έρευνα", σημείωσε.

Οι αναλύσεις της αμερικανικής ερευνητικής ομάδας παρουσιάστηκαν στο 4ο Διεθνές Συμπόσιο Βιομοριακής Αρχαιολογίας, που έγινε αυτή την εβδομάδα στην Κοπεγχάγη της Δανίας.

πηγή: ΑΠΕ

Στην υγεία των κορόιδων πίνει η Αλ Σαλέχ!

alsalexΜάλλον μας κάνει πλάκα τo Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ που ενέκρινε ως  «ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα», την εκπομπή «ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ! Αλήθεια πόσα θα παίρνει η Αλ Σαλέχ, αν επιτρέπεται κύριε Χυτήρη, για να εξυμνεί τους λαθρομετανάστες;
Και γιατί δεν κάνετε και μια εκπομπή για τους «ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ», μιας και έχουμε γίνει μειονότητα στον τόπο μας;
Και εν πάση περιπτώσει γιατί πρέπει να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος την κάθε Αλ Σαλέχ για να μας… επισημαίνει σε κάθε εκπομπή πόσο… ρατσιστές είμαστε απέναντι στους… καημένους λαθρομετανάστες που έχουν εκτινάξει την εγκληματικότητα στα ύψη;
Πληρώστε κορόιδα!

Το Δημόσιο Χρέος και η πρεμούρα του Γιώργου Π. να πληρωθούν οι τοκογλύφοι!..

tokoglyfoiΟλοι έχουμε ακούσει, πιστεύω, για τις διαβόητες  «εισπρακτικές εταιρείες». Πρόκειται για ένα είδος εκβιαστών που αναλαμβάνουν να εισπράξουν τα χρήματα όσων χρεωστούν σε τοκογλύφους, τράπεζες, οποιοδήποτε ιδιώτη, ενώ τα τελευταία έτη ακόμη και εταιρείες του Δημοσίου συνεργάζονται με τους συγκεκριμένους «εισπράκτορες»!..
Οι «εισπράκτορες» αυτοί, προκειμένου να επιτύχουν στον στόχο τους, απειλούν, εκβιάζουν, καταπιέζουν, παγιδεύουν, ξεγελούν και γενικώς πράττουν ό,τι είναι δυνατόν – νόμιμο ή παράνομο – ώστε ο οφειλέτης να αποδώσει το χρέος του στον δανειστή του.
Τα κέρδη αυτών των «εισπρακτικών εταιρειών» είναι ποσοστά επί των εισπράξεων και δεν έχουν να κάνουν με την ηθική υπόσταση του… πελάτη τους. Δεν ενδιαφέρονται, δηλαδή εάν ο δανειστής  είναι τοκογλύφος ή ό,τι άλλο. Ισα – ίσα που έχουν μεγαλύτερο κέρδος εάν η ηθική υπόστασις του δανειστού είναι αμφίβολη διότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μεγαλύτερα τα ποσοστά τους.
Τα ποσοστά  των «εισπρακτόρων» αυτών κυμαίνονται. Αρχίζουν από 1% και φθάνουν το 10%, αναλόγως του ποσού και την δυσκολία εισπράξεως. Προκειμένου για τεράστια χρέη στα οποία απαιτείται ανάμειξις  των ίδιων των τοκογλύφων, μεσολαβεί ειδική διαπραγμάτευσις. Εάν, δηλαδή, υποθέσουμε – τονίζω υποθέσουμε, για να μην μας καλέσει ο Εισαγγελέας – ότι κάποιοι ήθελαν να εισπράξουν το Ελληνικό Δημόσιο  χρέος, θα προέβαιναν σε ειδική διαπραγμάτευσι με εκείνον που θα τους το εξασφάλιζε.
Για ένα ποσό, λοιπόν, των 300 δισεκατομμυρίων (μαζί με τους τόκους) ευρώ, που εκτιμάται ότι είναι το χρέος του Ελληνικού κράτους προκύπτει για τον «εισπράκτορα» μια προμήθεια τριών δισεκατομμυρίων ευρώ. Τουλάχιστον!.. Τουλάχιστον τρία δισεκατομμύρια ευρώ με βάσι τις τιμές που κυκλοφορούν στην «αγορά» για εκείνον ο οποίος  θα εξασφάλιζε στους τοκογλύφους, για να έλθουμε στο θέμα μας,  την δυνατότητα να εισβάλουν στην περιουσία (όρα «Μνημόνιο») της δανειοληπτρίας Ελλάδος για να την καταβροχθίσουν. Ε… αυτό δεν συνέβη και τώρα; Οι διεθνείς τοκογλύφοι εξασφάλισαν τα λεφτά τους. Και ο «εισπράκτορας»  ποιος είναι; Λέμε, δηλαδή. «Υποθέσεις» κάνουμε.
Στο σημείο αυτό πρέπει να προχωρήσω σε μια παρέκβαση: Αυτά που λέγονται περί ενδεχομένης χρεωκοπίας της Ελλάδος, εάν δεν πληρώσουμε τους διεθνείς τοκογλύφους είναι κουραφέξαλα.
Υπάρχει ευρύτατο ιστορικό αρνήσεως χρέους παλαιόθεν, όταν οι νεοσύστατες Ηνωμένες Πολιτείες ηρνήθησαν τα χρέη τους προς τους Αγγλους. Ας μη λησμονούμε δε, τα πρόσφατα παραδείγματα της Αργεντινής, ή του Εκουαδόρ και βεβαίως – βεβαίως αυτό της Ισλανδίας. Της Ισλανδίας που όταν οι Αγγλοι και Ολλανδοί «επενδυτές» απαίτησαν τα «χαμένα» πήραν αυτά που δεν περιγράφονται. Αλλωστε ο Φράνσις Γουόκερ (ένας από τους ιδρυτές της δημόσιας οικονομικής τον 19ο αιώνα) έγραψε: «Κανένα μεγάλο εθνικό χρέος δεν απεδόθη ποτέ, ούτε  αντιμετωπίσθη με κάποιον άλλον τρόπο, εκτός από την ΑΡΝΗΣΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ»!!!
Τι σχέσι έχει αυτή η υπόμνησις με τα καθ’ ημάς; Εχει και παραέχει. Διότι ΜΑΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ τόσον εκ μέρους των τοκογλύφων – δανειστών μας, όσον και εκ μέρους της κυβερνήσεώς «μας» ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΟΙ ΟΡΟΙ για το συγκεκριμένο κρατικό χρέος.
Κι αν λέγαμε, όπως οι Ισλανδοί, στους δανειστές μας «δεν έχουμε να σας πληρώσουμε» ήτοι «ουκ αν λάβης παρά του μη έχοντος» τι θα μας έκαναν;
Σας πληροφορώ: ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Αρα για να κόπτεται έτσι, ο Πρωθυπουργός, ο κύριος Γιώργος Π., κάτι συμβαίνει. Όχι, πάντως, ότι θα μας έκαναν και… πόλεμο οι τοκογλύφοι εβραιοτραπεζίτες στην προσπάθειά τους να εισπράξουν. Οποιος αμφιβάλλει ας εξετάσει  τι συνέβη με την Ισλανδία, την Αργεντινή κ.ο.κ.
Και η κινδυνολογία με την οποία μας πιπίλιζε το μυαλό επί μήνες ο κ. Γιώργος Π. δεν περνάει σε μας. ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν θα μας έκαναν οι τοκογλύφοι. Τέτοια πρεμούρα, βρε παιδιά, για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι και να τεθεί (όρα Μνημόνιο) ενυπόθηκη η περιουσία του κράτους.
Την απάντησι επί του τι συμβάνει και γιατί ακριβώς ο κ. Γιώργος Π. επέδειξε τέτοια σπουδή για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι και αυτός να λειτουργεί δίκην «εισπρακτικού γραφείου» θα σας την δώσω πλήρως σε επόμενο σημείωμά μου.
Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος

Εσπευσμένη επίσκεψη του αρχηγού των ΕΔ των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν μετά την απομάκρυνση McCrystal

Ο αρχηγός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων ναύαρχος Mike Mullen επισκέπτεται από σήμερα το Αφγανιστάν, σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό τόσο των αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή, όσο και της Αφγανικής ηγεσίας μετά την απομάκρυνση του διοικητή των αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή στρατηγού Stanley McCrystal από τον ίδιο τον αμερικανό Πρόεδρο Barack Obama.
 Η απομάκρυνση McCrystal έγινε ύστερα από δηώσεις που έκανε ο ίδιος στο περιοδικό Rolling Stones όπου μεταξύ άλλων αποκάλεσε τους πολιτικούς του προϊστάμενους του  αδύναμους να καταλάβουν τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στο Αφγανιστάν αλλά και τους ευρωπαίους συμμάχους ως «φοβητσιάρηδες».
Αυτή τη στιγμή τα αμερικανικά και συμμαχικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν, μοιάζουν με καράβι χωρίς καπετάνιο, παρά την τοποθέτηση του στρατηγού Petraeus στη θέση του McCrystal και ο Mike Mullen, σχεδόν εσπευσμένα –και κατά τα φαινόμενα με ειδική προεδρική εντολή- ανέλαβε το έργο της διαβεβαίωσης αλλήλων για την προσήλωση των ΗΠΑ στην συνέχιση της πολιτική τους στο Αφγανιστάν.  Για αυτό το λόγο ο Mike Mullen ήδη ξεκίνησε συναντήσεις με τον Πρόεδρο της χώρας Hamid Karzai αλλά και τον υπουργό Αμύνης Abdul Rahim Wardak.
Πρακτικά το μήνυμα που μετέφερε ο Mullen στο Αφγανιστάν ήταν αυτό που ο Barack Obama είπε σχολιάζοντας την απομάκρυνση McCrystal «πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ξανά και να δουλέψουμε με μεγαλύτερη σύμπνοια μεταξύ μας».
«Αυτό είναι υποχρεωτικό για την ηγεσία», σχολίασε ο Mike Mullen μιλώντας σε στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό στην αμερικανική Πρεσβεία στην Καμπούλ «Εάν δεν τα καταφέρουμε τότε σίγουρα θα αποτύχουμε. Και δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου».
Ο ναύαρχος Mullen συναντήθηκε ακόμη με τον αμερικανό πρεσβευτή στο Αφγανιστάν Karl W. Eikenberry, ένα απόστρατο στρατηγό τριών αστέρων, ο οποίος δεν είχε κρύψει την αντίθεσή του και μάλιστα δημόσια σε σχέση με την στρατηγική που ακολουθούσε ο MCCrystal.
Κατά τη διάρκεια της μετάβασης του Mike Mullen στο Αφγανιστάν, ο αμερικανός ναύαρχος είχε μια μακρά συζήτηση με τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ σε Αφγανιστάν και Πακιστάν Richard Holbrooke στις Βρυξέλες όπου τα αεροσκάφη και των δύο επισήμων είχαν σταματήσει για ανεφοδιασμό, με τον Holbrooke να επιστρέφει στις ΗΠΑ από ένα ακόμη ταξίδι στο Πακιστάν. Η θέση πάντως του τελευταίου με ρόλο «κλειδί» στην περιοχή δεν είναι σίγουρη και μετά την απομάκρυνση McCrystal είναι σχεδόν βέβαιο πως τον ίδιο "δρόμο" θα ακολουθήσει και ο ίδιος, καθώς ο Λευκός Οίκος δεν φαίνεται ικανοποιημένος από τις προσπάθειες που καταβάλει στην περιοχή, για την ανάπτυξη κλίματος εμπιστοσύνης ανάμεσα σε Ουάσιγκτον, Καμπούλ και Ισλαμαμπάντ τουλάχιστον όχι στο βαθμό που θα το επιθυμούσε η αμερικανική διοίκηση.

Image
Από την άφιξη αργά το βράδυ της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Καμπούλ του αρχηγού των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων ναυάρχου Mike Mullen (στο κέντρο) το οποίο υποδέχθηκαν ο υποδιοικητής των συμμαχικών δυνάμεων στη χώρα αντιστράτηγος David Rodrigues (αριστερά) και ο αμερικανός πρεσβευτής Karl Eikenberry (δεξιά) © US DoD
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Τα "ακραια στερεοτυπα" 2

 ειναι η συνεχεια απο τα "ακραια στερεοτυπα"  http://eothetis.blogspot.com/2010/09/blog-post_04.html

Ποσα γεγονοτα εχουν παραποιηθει στην συγχρονη ιστορια και εχουν παρερμηνευτει ωστε οι μελοντικες αναλυσεις να μην μπορουν να ειναι ακριβεις και να εχουν στην καλυτερη περιπτωση
επιφανιακες και πεζες προσεγυσεις.Αυτο συμφερει φυσικα τους ιδιους τους παρερμηνευτες διοτι δημιουργητε λανθασμενη αιτιολογηση των γεγονοτων και οχι μονο αυτο αλλα και την αποσιοπηση και αποκρυψη των πραγματικων ηθικων αυτουργων.

Ποσοι ανθρωποι εχουν “χασει”την ζωη τους πανω στην προσπαθεια ωστε να αναδειξουν τα αληθινα αιτια και προσωπα μεσα σε ενα συστημα που λειτουργει σε προσχεδιασμενες “τροχιες” γυρω απο περιεργα “κεντρα” συγκεντρωσης πληροφοριων και εξουσιων με γνωμονα το “κερδος” ειται οικονομικο ειται οσο αφορα τον ελεγχο και την επικυριαρχια.

Μεσα σε ενα τετιο συστημα που εχουμε και εμεις εισχωρησει και μαλιστα οι περισοτεροι εχουν γεννηθει μεσα σε αυτο, οτιδηπωτε εκφραζετε και “δημιουργητε” εντος αυτου και δεν εξυπηρετει το ιδιο το συστημα πρεπει να “παυει”.
Οι τροποι αντιμετωπισης που υπαρχουν σε ενα τετιο “μηχανισμο” ειναι ποικηλοις και πολυ ακριβεις και αναλογοι ως προς τις περιπτωσεις.

Ας αναφερθουμε ομως στους πιο πετυχημενους τροπους που εχει “κατασκευασει” το συγκεκριμενο συστημα ωστε να προκαλει την διασαλευση της κοινης γνωμης και την “καταστολη” της “αντικοιμενικης” και ελευθερης αποψης.

Ο ΟΧΛΟΣ
Ειναι αποτελεσμα περιορισμενης αντιληψης συνεπως κα γνωσης με συνδιασμο “επηρεασμου”με συγκεκριμενους σκοπους απο εντεταλμενα προσωπα μιας κοινωνιας απο την ανωτερη εκαστοτε “αρχη”.Η αποκτηση γνωσης εγκεφαλικα αυξανει την αντιληπτικοτητα και την πνευματικοτητα ενος ατομου, ομως σε ενα συστημα “καθολικο” που σημαινει οτι παρεχει δωρεαν παιδεια και δεδομενου οτι το συστημα ελεγχεται και λειτουργει με σκοπο το κερδος και τον ελεγχο εναντιον του κοινωνικου συνολου θα ειναι ανολογο και επομενο οτι η παιδεια δε θα ειναι η πρεπουσα, γιατι η γνωση δεν θα ειναι πραγματικη αλλα θα “εξυπηρετει” το ιδιο τον μηχανισμο ελεγχου του συστηματος.Οι ανθρωποι οι οποιοι εκπαιδευτηκαν μεσα σε αυτον τον μηχανισμο θα αποκτησουν μια αντιλιπτικοτητα πειορισμενη διαμορφωμενη ετσι ωστε να μην μπορουν να κρινουν την ανωτερη “αρχη” και τις πραξεις της, μια ανωτερη “αρχη” η οποια λειτουργει και “εργαζετε” στο κεντρο αυτου του “μηχανισμου” και μαζι με αυτη δημιουργει ενα συστημα διοτι η ανωτερη “αρχη”
ειναι η ιδια και δεν αλλαζει γιατι τα προσωπα που την πλαισιονουν θα πρεπει να ειναι τα ιδια η να προερχωνται απο αυτα.
Ετσι λοιπον οι ανθρωποι αποκτουν περιορισμενη γνωση της πραγματικοτητας και εχουν “εκπαιδευτει” ωστε να λειτουργουν και να “εργαζωνται”συμφωνα με τον τροπο που οριοθετει το συστημα με σκοπο το ωφελος των “λιγων” αυτους που τα εχουν καλα με την ανωτερη “αρχη” η ειναι μεσα σε αυτη.

Οταν θα δημιουργηθει μια αντιθετη “ροπη” “ταση” η εαν θελεται ρευμα που θα αντιτηθεται εναντια σε ενα τετιο μηχανισμο αυτοματα ενεργοποιουνται τα “μετρα” καταστολης του συστηματος με ενα πολυ απλο αλλα και αποτελεσματικοτατο τροπο.....................................με τα “ακραια στερεοτυπα”.
Εφοσον οι ανθρωποι ειναι πλεον ημιμαθεις εκπαιδευτικα ειναι και επιρεπεις στην διαχειριση πραγματικοτητας απο τα ΜΜΕ μια οπιαδηπωτε αντιθετη και ξεκαθαρη αποψη θα προκαλεσει την “κοινη γνωμη” και με λιγη βοηθεια απο τα ΜΜΕ θα γελιοποιηθει η θα θεωρηθει “ακραια”.

Στην περιπτωση βεβαια που δεν θα μπορει αυτος ο τροπος να ολοκληρωσει την δουλεια του υπαρχουν αλλα μετρα που θα ληφθουν ωστε να συνεχισει απροσκοπτα την λειτουργεια του ο 'μηχανισμος” του συστηματος.

Φυσικα το ιδιο το συστημα ειναι “εξυπνα” δημιουργημενο και εγκαταστημενο μεσα στο κοινωνικο συνολο και εχει φροντισει να δινει μια ψευδαισθηση “ελευθεριας” και δημοκρατισμου γιατι ακομα και ενας “αποχαυνομενος” πλυθησμος θα εβρισκαι περιθωρια αντιδρασης,με αυτον τον τροπο μειωνουν δραστικα τα οποιαδηπωτε περιθωρια “κρισης” της ανωτερης αρχης.

Αποτελεσμα,η παραχαραξη της ιστοριας,η επιτηδες υποβαθμισμενη παιδεια και η διαχειριση πραγματικοτητας απο τα ΜΜΕ δημιουργουν ανθρωπους με ακραια κοινωνικα στερεοτυπα αβουλους κλιστομυαλους και “εγωιστες” πνιγμενους μεσα στον υλισμο που εχουν δωσει αυτοι που θελουν να διατηρουν την απολυτη διατηρηση της εξουσιας και τον ελεγχο των υπολοιπων ανθρωπων διοτι εσκεμενα η μη εχουν οριοθετιση τους εαυτους τους ως ανωτερες προσωπικοτητες εναντι της ανθρωποτητας.

Ιωαννης Λαμδα

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ

Σας χαιρετώ και πάλι και ελπίζω να σας δώσω κάτι που σας είναι χρήσιμο.
Θα ξεκινήσω αναλύοντας την ιστορία της δύναμης του όχλου παράλληλα με την ιστορία του ανθρώπου τουλάχιστον όπως την ξέρουμε.
1)Ας πάμε-στην γνωστή ιστορία-στις πρώτες μορφές πολιτισμού,στις βασιλείες-αυτοκρατορίες.Ο έλεγχος της δυναμης του λαού,ήταν σχετικά εύκολη υπόθεση με το γνωστό δόγμα ‘άρτος και θεάματα’.Βασιζόμενοι λοιπόν στην γενική έλλειψη στοιχειώδους παιδείας,και στην έλλειψη ελεύθερου χρόνου,λόγω εξαντλητικής εργασίας-με ανάξιες,στο σύνολό τους απολαβές-σκεπάζουν τα μάτια της λαικήςμάζας:α)με πιστεύω σε κάποιου είδους θεότητες(που συνήθως δέν ήταν σωστές,αλλά και να ήταν αποκρύβονταν στοιχεία και έμπαιναν πλασματικά,προς όφελος του-των εκάστοτε μοναρχών και στην ολιγαρχία).Και δημιουργούσαν ή καλλιεργούσαν υπάρχουσες δεισιδαιμονίες για να φοβίζεται και να μή σκέφτεται καθαρά ο-στο σύνολό του αμόρφωτος-λαός.Και αναλόγως την περίπτωση,δημιουργώντας τις περισσότερες φορές,πρότυπα ηγετών ανύπαρκτων.
β)Το ‘θέαμα’των ανθρώπων αυτών ήταν οι πανήγυρεις τα μαζικά γλέντια(που καλά είναι κι αυτά σε συνδυασμό με σωστή γνώση και σκέψη),τις θεατρικές παραστάσεις(η εξαίρεση,που εμφανίζεται στην αρχαία Ελλάδα και στους Ρωμαίους ως συνέχεια)και οι αρματοδρομίες ή χειρότερα ,οι μονομαχίες και γενικά στην θέα του αίματος στην αρένα-προσφορά της Ρωμαικής αυτοκρατορίας-που εξάπτει τα ζωικά ένστικτα και εμποδίζει ακόμα πιό πολύ την καθαρότητα του μυαλού.
Βέβαια ακόμα και τότε είχαμε μία σχετική δημιουργία τάξεων,που εκτός από τους εξουσιάζοντες χωρίζονταν σε-σχετικά-ελεύθερους και σε σκλάβους.
Τώρα,αν κάποιοι παρέκλιναν,έστω και λίγο από το γενικό σύνολο,προσπαθώντας ,ενστικτωδώς για κάτι καλύτερο πατάσσονταν και τιμωρούνταν παραδειγματικά,δια της βίας.
Εδώ πρέπει να πώ οτι η αρχαία Ελλάδα(βλέπε πόλεις κράτη)αποτελεί εξαίρεση,έχοντας κι αυτή βέβαια τις μαύρες τις σελίδες(αυτό για μένα προσωπικά εΙναι μία από τις πολλές αποδείξεις οτι,τουλάχιστον για την Ελλάδα,αυτή δεν ήταν η αρχή της ιστορίας της).Το ίδιο,σε μικρότερη κλίμακα ισχύει και για την ιστορία των Ρωμαίων στα πρώτα τους χρόνια.
2)Όσον αφορά τις αυτοκρατορίες μέχρι και τον Μεσαίωνα,ουσιαστικά-πάνω στην δύναμη της μάζας-ελάχιστα άλλαξαν τα πράγματα,απλά βελτιώθηκε κάπως η στοιχειώδης παιδεία,κυρίως για τους έχοντες κάποια υψηλή κοινωνική θέση,και το θέαμα,ίσως πάλι για τους έχοντες.
3)Πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρω και τον τύπο της ‘θρησκευτικής’ αυτοκρατορίας,που πολύ έξυπνα-ή πονηρά-,ξεπερνά εθνικά όρια και σύνορα και ενώνει λαούς με διαφορετική γλώσσα,ήθη και έθιμα,σε-όπως απέδειξε η γνωστή μας ιστορία,στο μεγαλύτερο μέρος της –αποτρόπαια και απίστευτα σε μέγεθος και μίσος,επιχειρήματα και εκστρατείες.Αυτό ισχύει περισσότερο για την Ευρώπη του Μεσαίωνα με τον Πάπα να εξουσιάζει τους πάντες και να διατάζει ότι θέλει(σταυροφορίες)και να εκτελεί όποιον θέλει με την ιερά(μάλλον ανίερη)εξέταση στο όνομα του σταυρού.....
Με μεγάλη διαφορά από τον ιερό πόλεμο του Ισλάμ,που σε πολλές περιπτώσεις φάνηκαν πολύ πιο άνθρωποι από τους...πολιτισμένους Ευρωπαίους!!...Εξαιρείται η οθωμανική αυτοκρατορία,διότι όλοι σχεδόν ξέρουμε,οτι ήρθαν εξ ανατολάς,δηλαδή απ’τα βάθη της Κίνας,άλλωστε ούτε και οι Άραβες τους δεχονται ως δικους τους-ως μουσουλμάνους-.
4)Στην επόμενη και σημαντικότερη κατηγορία,πρέπει να τονίσω πως κάθε δράση έχει και αντίδραση ή καλύτερα κάθε αποτέλεσμα στηριζεται σε κάποιες αιτίες.Πάνω σ’αυτό να υπενθυμίσω,μιλώντας ελεύθερα πως δυστυχώς για τους πολλούς μας κάποια γεγονότα-κλειδιά,που στην συνέχεια αποτέλεσαν αιτίες για την έκβαση της ανθρώπινης ιστορίας,ίσως έχουν παραλλαχτεί ή προστεθεί,για να αποκρυφτούν,ίσως οι πραγματικοί φταίχτες ή καλύτερα υπαίτιοι.Ποιοί μπορεί να είναι αυτοί,θα το αναλύσουμε άλλη φορά!...
Ας δεχτούμε λοιπόν ότι ο λεγόμενος διαφωτισμός της Ευρώπης(που όλως τυχαίως εμφανίστηκε μετά από έναν Μεσαίωνα πνευματικού σκοταδιού,που κάποιοι τον εκμεταλλευτηκαν...)ήταν η αιτία των επαναστάσεων,που σαν ντόμινο και θα έλεγα όχι άδικα,ξέσπασαν στην "πλούσια" Ευρώπη.
Σημαντικό ήταν το εξής(αυτός είναι και ο ορισμός κατά τη γνώμη μου,της δύναμης του όχλου):η λαική μάζα έχει μεγάλη δύναμη αλλά πάντα και ειδικά στην περίπτωσή μας,που η μόρφωση ήταν μηδαμινή στους πολλούς,χρειάζεται ο ΗΓΕΤΗΣ που θα οδηγήσει την μάζα στο σωστό δρόμο;;!!...Στις περισσότερες περιπτώσεις,στην επόμενη μορφή εξουσίας της!!!......Χωρίς αυτόν(η μάλλον αυτούς) και μιλάμε για τον Μεσαίωνα,θα επικρατούσε ΧΑΟΣ και ΑΝΑΡΧΙΑ!!!....
Όμως σαν από λήθαργο,οι λαοί ξυπνούν(!),και δημιουργούν δημοκρατίες και μέσα σ'αυτές αμέσως ξεφυτρώνουν(!) ρεύματα πολιτικά και ιδεολογικές παρατάξεις!..Και σιγά σιγά δίνουν,σαν ψίχουλα η σαν να μη μας ανήκαν ποτέ,τα...δικαιώματά μας όσον αφορά τί;;Την εργασία που αποδίδουμε!!!
Τα πολιτικά ρεύματα δεν υπάρχουν για το κοινό καλό του εργαζόμενου(σκλάβου),ούτε οι παρατάξεις για να ικανοποιούν τις διαφορετικές(!) ιδεολογίες του καθενός,που ουσιαστικά εκτός του οτι προσδίδουν κέρδος μόνο στις παρατάξεις και κρατούν τον λαό διαιρεμένο,πίσω απ'τις...κουρτίνες οι δήθεν αμετανόητοι εχθροί τα μοιράζουν μεταξύ τους!!..Όνειρο μέσα στο όνειρο λοιπόν!!(Ή μάλλον εφιάλτης!!!)
Η παιδεία μετά τον διαφωτισμό και μέχρι σήμερα,έχει βελτιωθεί κατά πολύ,όμως προς τις σωστές κατευθύνσεις,ώστε να βελτιώνεται ο Άνθρωπος;;Η παιδεία που το κάθε κράτος "περνά",δεν βοηθά τον άνθρωπο για τον άνθρωπο,αλλά τον μετατρέπει σε μηχανή,για να προσφέρει οτι μπορεί,στο κράτος,χωρίς πραγματικό,ανθρώπινο όφελος!..
Και να έρθουμε και πιό κοντά στο σήμερα και σ'ένα επίσης σοβαρό θέμα:τα Μ.Μ.Ε.!!!.......Μέσω των εφημερίδων πρώτα,των ραδιοφώνων αργότερα,και τέλος,της τηλεόρασης(!!!),προωθούνται συγκεκριμένες ειδήσεις,αναδιαμορφώνονται με τον χείριστο τρόπο,(χρησιμοποιούνται ακραίες εκφράσεις,προστακτική στο λόγο-!!!-,δήθεν ειδικοί,και άλλα!!)αλλά και δημιουργούνται ειδήσεις!!!Έτσι ώστε να κοιμίζουν τον κόσμο,να δημιουργούνται απόψεις,η μόδα(!!),και να καταφέρνουν σιγά σιγά,ο λαός,ο κόσμος θα έλεγα,να τα δέχεται ως ΤΗΝ αλήθεια και να την υποστηρίζουν σθεναρά και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία!!...
Πάμε και στον "άρτο και τα θεάματα"!Σήμερα έχουν βελτιωθεί κατά πολύ(ποδόσφαιρο,μπάσκετ,τζόγος και άλλα),που μας κοιμίζουν χειρότερα,κάνοντας μας να ξεχνιώμαστε από το χάος των προβλημάτων που κάποιοι μας δημιουργήσαν,ειδικά ο τζόγος που δίνει φρούδες ελπίδες στον κοσμάκη,οτι κάτι μπορεί να κερδίσει κι αυτός(στοίχημα,λοτταρίες,λαχεία,καζίνο και πολλά άλλα!!),και τον χρεώνει(τον χώνει) ακόμα πιο πολύ(ακόμα πιο βαθιά στο πηγάδι χωρίς πάτο!!),ενώ οι κεφαλαιούχοι,ή το εκάστοτε κράτος γελάει χαιδεύοντας τις τσέπες του!!...
Φτάσαμε και στο οικονομικό-τραπεζικό σύστημα,που ίσως θα έπρεπε να αναλύσω πιό νωρίς(αλλά θα το αναλύσω περιληπτικά,κανονικά θέλει ένα άρθρο όλο δικό του!!)!..Δημιουργούν ή μάλλον αναδιαμορφώνουν ένα οικονομικό σύστημα,που προέρχεται από τους κλασσικούς τοκογλύφους της πιο παλιάς εποχής(!!),με πιο έξυπνο τρόπο,βασιζόμενο δηλαδή στον δανεισμό και στην πίστωση των χαμηλόβαθμων μισθολογικά-οικονομικά(εδώ σφίγγει η θηλιά μας από;;..).Την εξαίρεση αποτελούν οι κεφαλαιούχοι,οι εταιριούχοι και το κράτος που τα μοιράζονται!!...Μιλάμε λοιπόν για οικονομία με ημερομηνία λήξης,που γι'αυτό υπάρχουν οι άνοδοι τιμών,ο πληθωρισμός,η ανεργία αρχικά,πόλεμοι,οι κρίσεις οι οικονομικές στη συνέχεια,κατά κύριο λόγο,ώστε να διατηρείται ο φαύλος αυτός κύκλος!!!.........
Σαν κερασάκι στη τούρτα άφησα την μόδα!!!Μέσα από όλα τα μέσα επικοινωνίας που αναφέραμε,επηρρεάζει τη πλειοψηφία του κόσμου σήμερα!!
Επιβάλλει πρότυπα φτιαγμένα σύμφωνα με τα συμφέροντα των λίγων,λανθασμένα,άσχημα,μαύρα,που οδηγούν τον άνθρωπο σε ηθικά τέλματα,εγωιστικούς,ναρκισσιστικούς τρόπους ζωής,που καταργούν αξίες όπως,οικογένεια,φιλία,τα θρησκευτικά πιστεύω του καθενός και γενικά καταστρέφουν τις σχέσεις και την επαφή με τον συνάνθρωπο εν γένει,βάζοντας την ζωή μας σε πλαίσια κοινωνικά,θρησκευτικά,"ταξικά",ακόμη και χρονικά(!),αφού είναι τόσο εύκολο,έτσι κλεισμένοι όπως είμαστε στις πόλεις-φυλακές πολυτελείας και μακριά από την φύση!!!.....
Σαν υστερόγραφο,αλλά εξίσου σημαντικό,πρέπει να πώ τί γίνεται με αυτούς που σήμερα παρεκλίνουν απτο "μοντέλο",ή καλύτερα από τα πλαίσια που η κοινωνία έχει χαράξει....Πρώτα θα μιλήσω για εκείνους που δεν ακολουθούν τη μόδα κατά γράμμα,στο ρουχισμό,στο αυτοκίνητο,ίσως και λόγω οικονομικής στενότητας..Εκτός από τα όλο περιφρόνηση βλέμματα,γίνεται πιο δύσκολο γι'αυτούς να βρούν ταίρι,δουλειά,φίλους,ακόμα και θέση σε κάποια καφετέρια π.χ.!!...Ύστερα είναι εκείνοι που δεν έχουν κάποιο δυνατό ή καθόλου,πτυχίο,από κάποια σχολή,αναγνωρισμένη(και με "βάρος")από το κράτος ή την κοινωνία
γενικότερα..Πάλι σταμπάρονται ως άνθρωποι με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης ή χαμηλής κοινωνικής τάξης και άλλα,και έτσι διαθέτουν κάρτα μερικής (μικρότατης)πρόσβασης!!!...
Δέ χρειάζεται να πώ πολλά για τους ανθρώπους με νοητικά προβλήματα,αυτούς η κοινωνία τους έχει απομονώσει,με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις..
Και τέλος,(αλλά μάλλον πιό σημαντική κατηγορία)είναι οι άνθρωποι που ψάχνουν και ψάχνονται πνευματικά,θρησκευτικά,(ιστορικά;;..)κοινωνικά,υπαρξιακά,άνθρωποι που σκέφτονται διαφορετικά,που ίσως κινούνται διαφορετικά,άνθρωποι που ίσως έχουν βαρεθεί και μπουχτίσει από το μονόχνωτο,μονόχρωμο,μονότονο ρυθμό της νέας....εποχής και που ψάχνουν την αλήθεια...Αυτούς το σύστημα τους περιθωριοποιεί χαρακτηρίζοντάς τους ως:γραφικούς,εθνικιστές,αιρετικούς,τους γελοιοποιεί,τους συκοφαντεί ως ψεύτες,τους βγάζει τρελούς(!!),προσπαθεί να τους απομονώσει για να μήν ενοχλούν(ξυπνούν) τους "σωστούς" πολίτες,και αν δέ μπορεί να το πετύχει τους απειλεί μέσω των λίγων που κερδίζουν απτο ψέμα,και κάνει ότι είναι δυνατόν για να.............."καθαρίσει" την κοινωνία από τα ταραχοποιά στοιχεία!!!.......
Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει επιστροφή,αν και η νοοτροπία μας,δυστυχώς έχει αλλάξει σημαντικά προς το κακό,γιατί η στροφή ήταν πολύ γλυκιά και δέ την πήραμε χαμπάρι........Άν δέ συμβεί κάτι που θα μας ταρακουνήσει,κάποιο δυνατό σόκ,δεν πρόκειται να ξυπνήσουμε,αλλά προσωπικά πιστεύω πως εκτός του οτι έρχονται παράξενοι καιροί(μυρίζει άλλωστε),που θα φέρουν μεγάλες αλλαγές γενικά,οι άνθρωποι που θέλουν να ξυπνήσουν θα ξυπνήσουν ή μάλλον...δέ κοιμήθηκαν ποτέ!!!


Αλέξανδρος Lupus


Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ Χάκαραν την επίσημα σελίδα του ΟΑΣΑ

Χάκαραν την επίσημα σελίδα του ΟΑΣΑ. Οι χάκερς είναι η Greek Hacking Scene και στέλνουν το ακόλουθο μήνυμα που έχει πολλούς αποδέκτες και μιλά για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ στοχεύοντας στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ που συντελείται στην χώρα μας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Εδώ και 36 χρόνια η Ελλάδα και το Ελληνικό γένος χτυπιέται συστηματικά. Λίγο πριν την τελευταία στιγμή της καταστροφής κι ενώ η Ελλάδα πολιορκείται από Εβραίους τοκογλύφους ,τούρκους στρατοκράτες και θολοκουλτουριάρηδες προδότες, κι ενώ οι αισχροί πλέον είναι μέσα από τα σύνορα με τη μορφή ορδών που υποστηρίζονται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τη στιγμή που η Ασία από την μία ξερνάει τον εμετό της πάνω μας κι από την άλλη προσπαθεί να μας καταπιεί, ίσως είναι και η ώρα να αναρωτηθούμε ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την κατάντια.

Ξέρουμε ποιος είναι οι ΕΝΟΧΟΙ. Μία μερίδα πολιτικών οι οποίοι είχαν σαν μόνο προσόν το ότι ανήκαν σε πολιτικά τζάκια αποδεκτά από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ότι ξεκίνησαν την πολιτική τους καριέρα από το τίποτα διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να αναρριχηθούν . Αυτοί οι άνθρωποι ξεκίνησαν χωρίς δραχμή στην τσέπη τους και βρέθηκαν να κάνουν δεξιώσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ευρώπης. Τα ονόματά τους τα ξέρουμε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΕΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΕΣ, ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ αλλά και οι τυχοδιώκτες της αριστεράς ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ κι ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Οι γραφικοί του ΚΚΕ απλά χρειάζονται μία θέση στο ψυχιατρείο. Αλλά μη χαίρεστε δεν σταματάμε εδώ. Για να κλέψουν και να ξεπουλήσουν όλοι αυτοί με περισσό θράσος τον πλούτο της πατρίδας μας είχαν την σιωπηλή αποδοχή και την στήριξη όχι του ηλίθιου ελληνικού λαού αλλά των θεσμικών εκείνων προσώπων που ανάξιοι όντες να φέρουν το αξίωμά τους σκύβαν το κεφάλι συννενούσαν στην κλοπή και την προδοσία ενώ η μόνη τους δικαιολογία τους ήταν ότι οι κυβερνήσεις των κοτζαμπάσηδων ήταν συνταγματικά κατοχυρωμένες. Αυτοί ήτανε δημόσιοι λειτουργοί οι οποίοι ανήκαν:

Στις Ένοπλες Δυνάμεις
Στο δικαστικό σώμα
- Στην ιεροσύνη
- Στο υπουργείο Εθνικής παιδείας και Θρησκευμάτων

Ο δημόσιος λειτουργός έχει έναν και μοναδικό ρόλο: Να διασφαλίσει την συνέχεια του κράτους δικαίου και να αγωνιστεί υπέρ της εθνικής οντότητος του κράτους. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στον χαμηλόμισθο δημόσιο υπάλληλο. Αναφερόμαστε στη κορυφαία ιεραρχία κάθε κλάδου.

Οι πρώτοι ένοχοι για την διαρκή εθνική ήττα που υφιστάμεθα είναι οι ανώτατοι αξιωματικοί του Στρατού, του Ναυτικού, της Αεροπορίας και των Σωμάτων Ασφαλείας . Είναι οι πιο ποταποί και οι πιο κακομοίρηδες.

Ενώ ένας αξιοπρεπής αξιωματικός για όλα τα λεφτά του κόσμου αλλά και για την ίδια του τη ζωή δεν θα επέτρεπε το ξεπούλημα της πατρίδας του, οι Στρατηγοί, Ναυαρχαίοι και Πτέραρχοι για 1.000 ευρώ παραπάνω το μήνα και για να φορέσουν τη στολή τους για ένα εξάμηνο ακόμα επέτρεψαν χωρίς να αναλάβουν καμία πρωτοβουλία όπως όφειλαν και με το πρόσχημα ότι υπακούουν εντολές της κυβέρνησης την εισβολή εκατομμυρίων Ασιατών και κανίβαλων στη χώρα μας.

Η υπεράσπιση των συνόρων δεν γίνεται κατόπιν εντολής. Γίνεται εκ καθήκοντος. Αυτοί οι κακομοίρηδες αμόρφωτοι, δουλοπρεπείς ένστολοι, αγνόησαν το καθήκον τους και υπάκουσαν εντολές. Εντολές τίνος; Εντολές γελοίων μπεμπέκων κλεφτών, ανίκανων, ανεπάγγελτων πολιτικών που είχαν γίνει ήδη πράκτορες ξένων συμφερόντων της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και με τις εντολές τους κάτω από το πρόσχημα της «δημοκρατικότητάς» τους υπηρετήσανε και υπηρετούν συμφέροντα εχθρικά προς την Ελλάδα. Οι ένστολοι που υπάκουσαν, υπακούουν, διεβίβασαν και διαβιβάζουν τις εντολές του πολιτικού κόσμοι είναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ.

Ερχόμαστε τώρα στα χειρότερα φυντάνια μας που είναι οι δικαστικοί. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να κλέβει ατιμώρητα ένας κλέφτης , για να μπορεί να προδίδει ένας προδότης χωρίς να φοβάται είναι να είναι σίγουρος πως η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί. Και η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί όταν οι δικαστικοί που την απαρτίζουν είναι δειλοί, αμόρφωτοι , κομματικοποιημένοι και εξαγοράσιμοι. Ο νόμος παραβιάζεται σε κάθε γωνιά του τόπου. Οι θεσμοί του δικαίου δεν λειτουργούν κατόπιν παρεμβολής ενός έμμισθου αφισοκολλητή και βλεννοπαραγωγού τον οποίον η μοίρα και η αδιαφορία των πολιτών τον όρισε - Θεός φυλάξοι ?νομοθέτη. Το γεγονός ότι αναφερόμαστε μόνο σ αυτόν - Καστανίδης- δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε και τα άλλα μέλη της συμμορίας τα οποία πέρασαν από την ίδια θέση τα προηγούμενα 30 χρόνια.

Είναι οι μόνοι άνθρωποι που κατάφεραν να μετατρέψουνε την κλοπή, την μαστροπεία σε μη καταδικαστέες πράξεις.. Χάρη σε αυτούς οι νταβατζήδες μετετράπησαν σε εκδότες λάιφ στάιλ περιοδικών (βλέπε Κωστόπουλος). Οι εκβιαστές έγιναν εκδότες εφημερίδων. Οι έμποροι ναρκωτικών αποφυλακίστηκαν και πήρανε δημόσια έργα ενώ οι διακινητές του αφρικανικού και ασιατικού εμετού που μας στείλανε στη χώρα μας με το πρόσχημα της λαθρομετανάστευσης γίνανε μέλη Μη Κυβερηντικών Οργανώσεων, ακαδημαϊκοί και σύμβουλοι θεσμικών οργάνων (?φρα Αλ Σάλεχ, Αλεβιζάτος) για να μπορούν οι πορνοστάρ αντί απλά να ξαλαφρώνουν την νεολαία με το ταλέντο τους να ξαλαφρώνουν την τσέπη της πατρίδας.

Η τελευταία ελπίδα του έθνους ήταν οι εκκλησία. Στο πρόσωπο της εκκλησίας συνενωνόταν η μεταφυσική αναζήτηση με την κοσμική ανάγκη. Εκκλησία ήταν για μας Ελλάδα. Οι Έλληνες εκατοντάδες χρόνια κάτω από τον ζυγό των τούρκων βρίσκανε παρηγοριά και στήριγμα στους ιερείς τους ενώ οι ιερείς πρωτοστατούσαν σε κάθε εθνικό αγώνα (βλέπε Παπαφλέσσας ? Κοσμάς Αιτωλός) Ενώ η πατρίδα βρισκόταν κάτω από την εισβολή της Ασίας, μετά την βρώμικη συμφωνία των κοτζαμπάσηδων, με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων κι ενώ περιμέναμε ανθρώπους όπως ο Χριστόδουλος, βρεθήκαμε μπροστά σε ξεπουλημένους και ραγιαδόπαπες που με το πρόσχημα του ανθρωπισμού όπως τον αντιλαμβάνεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων στέρησαν με την συμπεριφορά τους κάθε ανθρωπιστικό στήριγμα από τον ελληνικό λαό για να στηρίξουνε τον στρατό των αφικανοασιατών εισβολέων.

Ονόματα όπως ο Παπαφλέσσας, ο Αθανάσιος Διάκος και ο Κοσμάς ο Αιτωλός είναι απαγορευμένα για τον ραγιαδόπαππα που ακούει στο όνομα Ιερώνυμος και το τσιφλίκι του (βλέπε Μεσσηνίας, Ζακύνθου, Ιωαννίνων ) Στο τέλος του δρόμου τους, τους περιμένει ένας καλός μπαρμπέρης.

Δεν θα πούμε τίποτα για τους βρωμερούς και τρισάθλιους δασκάλους όπως η Πρωτονοτάριου η οποία μετεβλήθη σε έμμισθο πράκτορα του κράτους των τυρράνων σύμμαχος των αλβανοεποίκων, τσεκουρωτής των Ελλήνων μαθητών και ιστροχτούρας όλων των αλβανικών συμμοριών που τρομοκρατούν τα ελληνόπουλα στα σχολεία μας.

Οι εκπλήξεις που περιμένουν όλους αυτούς τους προδότες υποσχόμαστε ότι θα είναι μεγάλες. Θα πρέπει να έχουνε πολύ μεγάλο θράσος για να πιστεύουνε ότι ένα έθνος το οποίο κρατήθηκε χιλιάδες χρόνια δεν θα μπορεί να αντιδράσει απέναντι σε μερικούς γελοίους ψυχασθενείς που μετέτρεψαν την πολιτική σε προδοσία και την χώρα μας σε πεδίο μάχης. Ο κάθε ένας από όλους αυτούς ας αναλογιστεί σοβαρά τη θέση του όχι σήμερα, αλλά σε 2 χρόνια από τώρα, και ας σκεφτεί ότι εμείς που γράφουμε αυτά τα κείμενα - και ποιος ξέρει τι άλλα πράγματα μπορεί να κάνουμε- ότι κάνουμε το κάνουμε ρισκάροντας ακόμα και την ασφάλειά μας . Απευθυνόμενοι στους προηγούμενους προδότες τους ενημερώνουμε πως ότι κάνουν το κάνουν για το προσωπικό τους κέρδος και την ευμάρειά τους. Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι αυτή η ευμάρεια και αυτό το κέρδος από εδώ και μπρος θα έχουν δυσανάλογο κόστος για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

:: HACKED BY kondor - *.Greek.Hacking.Scene_ GHS
http://hellenicrevenge.blogspot.com

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...