Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Τα «τάγματα εφόδου» των ξένων μυστικών υπηρεσιών και των μασόνων

Όλοι η Ελλάδα σήμερα γνωρίζει αυτό που επιμελώς αποκρύπτουν τα ΜΜΕ και όλοι οι μηχανισμοί του καθεστώτος: Ότι οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές», επιδοτούμενοι «υπερεπαναστάτες» και ποικίλοι «τρομοκράτες» είναι όργανα των ξένων μυστικών υπηρεσιών, «τάγματα εφόδου» του παρακράτους. Οι χώροι αυτοί των «αριστερίστικων» νεφελωμάτων έχουν εδώ και πολλά χρόνια αλωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες. Αποτελούν τους προνομιούχους χώρους στρατολόγησης φασιστικών ομάδων κρούσης του κράτους και του παρακράτους. Η διείσδυση, βεβαίως, δεν έχει περιοριοριστεί μόνο σε αυτούς τους χώρους, αλλά στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ πολιτικό στερέωμα από «άκρα δεξιά», μέχρι «άκρα αριστερά». Τέτοιοι παρακρατικοί θύλακες υπάρχουν και στα κόμματα. Τα κομματικά υποκείμενα της μεταλλαγμένης «αριστεράς» αποτελούν τους πολιτικά προνομιούχους, σήμερα, χώρους «παραγωγής» νεοταξικών ιδεών, αλλά οργανωμένων γενιτσάρων. Όλο αυτό το «κύκλωμα» των διεθνών οικονομικών κέντρων, των σπονσόρων και των μυστικών τους υπηρεσιών είναι καλοδουλεμένη εδώ και πολλές δεκαετίες και απλώνεται πάνω από την ελληνική κοινωνία σαν ένας εφιαλτικός ιστός της αράχνης. Έχει οικοδομηθεί ένα πολυπλόκαμο δίκτυο:

α). Δίκτυο επιδοτήσεων και χρηματοδοτήσεων ιδεολογικών και πολιτικών εστιών μόλυνσης και καθοδήγησης της απελπισμένης νεολαίας. Αυτό απλώνεται στα ΜΜΕ, στα κόμματα και στις «εξτρεμιστικές» οργανώσεις. Εδώ μέσα βρίσκονται οι «Ιοί», το indymedia, πολιτικοί, δημοσιογράφοι σταρ και τηλεστάρ, δικηγόροι, ιστολόγια κ.λπ: Όλοι με κόκκινα και αντι-εξουσιαστικά γιλέκα…


β). Δίκτυο μηχανισμών παραγωγής καθοδηγητών και οργάνωσης «ταγμάτων εφόδου»: Τα δίκτυα των Εξαρχείων π.χ. τα «ορμητήρια» αυτά, τα τόσο γνωστά και «επώνυμα», αλλά και τα τόσο άθιχτα από το καθεστώς. Απολαμβάνουν δεκαετίας τώρα μιας σκανδαλώδους ασυλίας, βρίσκονται στο απυρόβλητο…

γ). Δίκτυο μηχανισμών που συνδυάζουν την παραγωγή «αντιρατσιστικών» ιδεολογημάτων με την πρακτική της «αντιρατσιστικής» τρομοκρατίας.
Εδώ βρίσκονται οι ποικίλες επιδοτούμενες ομάδες του «αριστερίστικου» φάσματος, καθώς και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ…
δ). Τέλος, υπάρχει το «δίκτυο» παραγωγής και καθοδήγησης τρομοκρατικών ομάδων κρούσης: «17Ν» και Ε.Λ.Α. παλιότερα οι νέες σήμερα…

Όλα αυτά έχουν αναλυθεί διεξοδικά, εδώ και πολλά χρόνια από το ΡΕΣΑΛΤΟ και από άλλους. Γι’ αυτό επιμέναμε κουραστικά ότι όλοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με αριστερές ιδέες και πρακτικές και ότι λάθος να τους χαρακτηρίζουμε ως αριστερούς, αναρχικούς κ.λπ…

Κάθε νοήμων άνθρωπος έχει αντιληφθεί όλον αυτόν τον ιστό της αράχνης. Σήμερα δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μην αντιλαμβάνεται τον πρακτορικό ρόλο όλων αυτών…

Αρχίζουν, τώρα να σπάνε κάποιοι «κρίκοι της αλυσίδας» και να καταγγέλλονται τα «έργα» των μυστικών υπηρεσιών και από τα «θύματά» τους.

Ήδη ο Βασίλης Τζωρτζάτος έχει πολλές φορές καταγγείλει το δίκτυο χαφιέδων των «Εξαρχείων», το κύκλωμα των δικηγόρων της υπόθεσης «17Ν», τα βρόμικων «αριστερίστικα» έντυπα» κ.λ.π…

Τώρα έρχεται ο «αντιεξουσιαστής», Νίκος Κουνταρδάς να φωνάξει ανοικτά:
«Οι αντιεξουσιαστές είναι εντολοδόχοι ξένων μυστικών υπηρεσιών και ΜΑΣΟΝΩΝ».
Ο Νίκος Κουνταρδάς, ο οποίος είχε προβληθεί από τους αντιεξουσιαστές ως «μαχητής και ήρωας» έρχεται σήμερα να δηλώσει:
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες, νεράιδες, ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Έπειτα από 2716 χρόνια οι Σπαρτιάτες του Τάραντα επιστρέφουν στη Σπάρτη!

Έπειτα από 2716 χρόνια οι Σπαρτιάτες του Τάραντα επιστρέφουν στη Σπάρτη!

180610-tarantasΤο Τaranto είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ιταλίας έντονα εκβιομηχανοποιημένη και υποβαθμισμένη. Στην αρχαιότητα όμως ο Τάραντας ή Τάρας υπήρξε μια από τις σπουδαιότερες αποικίες των Ελλήνων στη μεσόγειο, η αδιαμφισβήτητη πρωτεύουσα της Μεγάλης Ελλάδος και η μοναδική αποικία που δημιουργήθηκε από τη Σπάρτη.
Η ίδρυση της πόλεως έγινε σύμφωνα με τον ιστορικό Ευσέβιο το 706 π.χ. από τον Λακεδαίμονα Φάλανθο και και ομάδα Σπαρτιατών αποικιστών. Ο Φάλανθος φεύγοντας από τη Σπάρτη ζήτησε το χρησμό του Μαντείου των Δελφών και εν συνεχεία με πλοία κατευθύνθηκε στη νότιο Ιταλία όπου μετά από σωρία μαχών και κακουχιών εγκαθίδρυσε τον Τάραντα.
Σήμερα, 2716 χρόνια μετά, μια ομάδα Ταραντίνων Σπαρτιατών με έντονη την συνείδηση της εθνικής τους καταγωγής, αποφάσισαν να ξανακάνουν το ίδιο ταξίδι με αυτό που έκανε ο Φάλανθος αλλά αντίστροφα, ξεκινώντας από τον Τάραντα, περνώντας από το μαντείο των Δελφών και καταλήγοντας στη μητέρα πατρίδα των προγόνων τους τη Σπάρτη.
Το πλοίο τους ξεκίνησε από τον Τάραντα στις 13 Ιουνίου έπειτα από μια σεμνή και αρχαιοπρεπή τελετή και αυτές τις ώρες πλέει στο Ιόνιο πέλαγος. Οι Έλληνες της Μεγάλης Ελλάδος, φέρουν στη πατρώα ελληνική γη ιερά δώρα: μυρτιές από τον Τάραντα που θα φυτευθούν στους Δελφούς και στη Σπάρτη, ένα λυχνάρι που συμβολικά θα ανάψει στο μνημείο «donario tarantino» στους Δελφούς και στο ναό του Απόλλωνα στη Σπάρτη και νερό από τον αρχαίο ποταμό του Τάραντα, Ευρώτα (σήμερα Galeso).
Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή τους στον Τάραντα όπου και θα προσφέρουν στο δήμαρχο της πόλης μερικές χούφτες χώμα από την ελληνική γη.

Εισαγγελική έρευνα για τη Δραγώνα-Δεν έχει σπουδάσει τίποτα και αποφασίζει για την Ελληνική μας γλώσσα και την παιδεία!!!

Επιστολή του προέδρου του Αρείου Πάγου στην υπουργό Παιδείας και τι απάντησε.Με την κυρία Θάλεια Δραγώνα, την ειδική γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, ασχολείται η Δικαιοσύνη, έπειτα από ΑΜΕΣΗ παρέμβαση του προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιου Καλαμίδα, μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «ΠΑΡΟΝ» για το ότι η κυρία Δραγώνα εξελέγη καθηγήτρια ενώ στερείτο βασικού τίτλου σπουδών, όπως έχει βεβαιώσει το ΔΙΚΑΤΣΑ.

Όπως μας ενημέρωσε με επιστολή του ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, στις 16 Φεβρουαρίου είχε στείλει, με αφορμή το δημοσίευμα του «Συναξαριστή» στο φύλλο του «Π» της 14ης Φεβρουαρίου, επιστολή στην υπουργό Παιδείας, από την οποία ζητούσε «να μας γνωρίσετε αν συννόμως ή όχι αναγνωρίστηκε το διδακτορικό δίπλωμα της κ. Θάλειας Δραγώνα κι αν συννόμως ή όχι αυτή εξελέγη ως καθηγήτρια πανεπιστημίου».Την απάντηση της υπουργού Παιδείας ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Καλαμίδας διαβίβασε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε, ο οποίος ήδη την έστειλε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Εισαγγελέα κυρία Ράικου, με την παραγγελία να διερευνηθεί η νομιμότητα της εκλογής της κυρίας Δραγώνα ως καθηγήτριας πανεπιστημίου και η πραγματική διάσταση της υπόθεσης.

Φεύγει η Δραγώνα;
Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, έπειτα από συζητήσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας (για τις οποίες πιθανότατα έχει ενημερωθεί και το Μαξίμου), η κυρία Δραγώνα, μετά και την παρέμβαση του προέδρου του Αρείου Πάγου (που ήρθε να προστεθεί στο βαρύτατο γι’ αυτήν κλίμα που έχει δημιουργηθεί όχι μόνο στη Θράκη, αλλά και στην κοινή γνώμη όλης της χώρας), που πλέον κάνει δύσκολη την παραπέρα παραμονή, πρόκειται να αποχωρήσει οικειοθελώς

Υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα…
Η παρέμβαση του προέδρου του Αρείου Πάγου προκλήθηκε από το άρθρο του «Συναξαριστή», στο φύλλο της 14ης Φεβρουαρίου, με τίτλο «Ζητείται Νομιμότητα και Επιστημοσύνη», στο οποίο σημειωνόταν:

«Υπάρχουν Δικαστές στο Βερολίνο»… Δυόμισι αιώνες μετά, όταν μεσούσης της πεφωτισμένης Δεσποτείας του Φρειδερίκου Βʼ του Μέγα (1712- 1786) της Πρωσίας, ο πρώσος χωρικός με την παροιμιώδη αυτή φράση του εξέφραζε τη βεβαιότητά του για τη Νομιμότητα στο κράτος του και παρέπεμπε στους «Φύλακες του Νόμου», παραμένει απορίας άξιο αν ο σημερινός Απλός Έλληνας Πολίτης έχει αυτήν τη βεβαιότητα και αυτήν τη δυνατότητα…

«Υπάρχουν άραγε Δικαστές στην Αθήνα;» Υπάρχουν «Φύλακες του Νόμου»; Υπάρχει Νομιμότητα στο λυκαυγές του 21ου αιώνα μ.Χ.;

Στην απορία του Απλού Έλληνα Πολίτη καλούνται ν’ απαντήσουν οι φύσει και θέσει «Φύλακες της Νομιμότητας», ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου…Η κορυφή της Ελληνικής Δικαιοσύνης ασφαλώς και είναι αδιανόητο να επικαλεσθεί άγνοια για την παραβίαση της Νομιμότητας στην περίπτωση της κ. Θάλειας Δραγώνα, ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας και καθηγήτριας ΑΕΙ.Δημόσια έγγραφα τα οποία ήλθαν στο φως της δημοσιότητας (βεβαίωση ΔΙΚΑΤΣΑ) πιστοποιούν ότι «Η ενδιαφερόμενη (σ.σ.: η κ. Θάλεια Δραγώνα) στερείται βασικού τίτλου σπουδών».Η απορία του Απλού Έλληνα Πολίτη εστιάζεται εν προκειμένω όχι βεβαίως στις επιστημονικές απόψεις της κ. Δραγώνα -η ελευθερία της επιστημονικής σκέψης και των επιστημονικών απόψεων αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας- αλλά κυρίως στο ποιοι νόμοι και από ποίους παραβιάσθηκαν στη διαδικασία εκλογής της κ. Δραγώνα στο αξίωμα της καθηγήτριας Πανεπιστημίου, ενώ εστερείτο, κατά την ομολογία του ΔΙΚΑΤΣΑ, «βασικού τίτλου σπουδών»!»

«Και αυτά μεν ως προς τη Νομιμότητα, αλλά η Ανώτατη Παιδεία στη χώρα μας, κατά κοινή παραδοχή επαϊόντων και μη, παρουσιάζει και πρόβλημα, σε οξύτατο βαθμό, Ποιότητας…

Ο Απλός Έλληνας Πολίτης διερωτάται, ομού μετά της κ. Άννας Διαμαντοπούλου, αν τα εκάστοτε τιτιβίσματα περί μεταρρυθμίσεων (;) και αξιοκρατίας (;) έχουν εφαρμογή στα ΑΕΙ και το διδακτικό προσωπικό τους.

Ο Απλός Έλληνας Πολίτης είναι αναντίρρητο ότι σέβεται τους πανεπιστημιακούς δασκάλους. Διευκρινίζει όμως urbi et orbi ότι ο βαθμός του σεβασμού του απορρέει και μόνο από τον βαθμό Επιστημοσύνης του διδακτικού προσωπικού των ΑΕΙ.

Απαιτεί να πληροφορηθεί από την υπουργό Παιδείας αν και σε ποιον βαθμό λειτουργεί η αξιολόγηση των πανεπιστημιακών δασκάλων… Αν και σε ποιον βαθμό εφαρμόζεται η σχετική νομοθεσία… Αν και σε ποιον βαθμό η επιστημονική αρτιότητα των πανεπιστημιακών αντικαθίσταται από τη συμμετοχή των τελευταίων σε “λέσχες” δημοσιογραφικών συγκροτημάτων και ρηχής επιφυλλιδογραφίας!

Ο Απλός Έλληνας Πολίτης την εποχή του διαδικτύου έχει την ευχέρεια, πολλώ μάλλον η υπουργός Παιδείας, να παρακολουθεί την Επιστημοσύνη των συγκεκριμένων δασκάλων…»

«Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου, με θητεία στην Εσπερία, ακόμη και αν επικαλεσθεί “δυσκολίες” στην ικανοποίηση της ευλόγου αυτής απορίας του Απλού Έλληνα Πολίτη, δεν είναι δυνατόν να διασκελίσει το αίτημα αυτό ως προς τους πολυπληθείς επιστημονικούς συμβούλους της…

Ο γόος του Απλού Έλληνα Πολίτη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα ΑΕΙ της Χώρας συμπυκνούται σε δύο και μόνο λέξεις: Νομιμότητα και Επιστημοσύνη».

Εξάλλου στις 6 Ιουνίου ο «Συναξαριστής» επανήλθε στο θέμα, σημειώνοντας ότι αυτές τις ώρες της βαθιάς οικονομικής κρίσης, που «η χώρα οδεύει προς την καταστροφή, η επιστημονική κοινότητα εμφανίζεται (;) να τελεί σε “χειμερία νάρκη” για τα τεκταινόμενα»:

«Η πνευματική ηγεσία σε περιόδους εθνικών κρίσεων, παντού και πάντοτε, έδιδε το “παρών” και διασάλπιζε το “δέον γενέσθαι”… Προς τι η σημερινή αιδήμων σιωπή;

Αλλά και οι θεματοφύλακες της νομιμότητας, η ηγεσία του Αρείου Πάγου, όταν κατά σκανδαλώδη εξοργιστικό τρόπο παραβιάζεται η νομιμότητα (περιπτώσεις της “καθηγήτριας” πανεπιστημίου κ. Θάλειας Δραγώνα, ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας, για την οποία το ίδιο το ΔΙΚΑΤΣΑ πιστοποιεί ότι στερείται “βασικού τίτλου σπουδών”, αλλά και πλειάδας άλλων “καθηγητών” ΑΕΙ, που στερούνται διδακτορικού τίτλου σπουδών, στοιχείου sine qua non, αλλά αναδείχθηκαν παρανόμως στο αξίωμα του καθηγητή ΑΕΙ), τι πράττουν;

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...