Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ και ΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Ο «ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ... ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ--ΑΠΑΤΗ...!!!ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ... ΕΣΣΟ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... 

Εμείς τα γράφαμε και προειδοποιούσαμε και το κόμμα Καρατζαφέρη γιά τον...«Τσουκάτο» του...!!!
Τώρα, τί «σόϊ» Υπ. Βουλευτής μπορεί να είναι αυτός ο τύπος, όταν ακόμη και σε περίπτωση πού εκλεγεί θα εκπέσει αμέσως του αξιωματός του και ο Καρατζαφέρης γνώστης της υπόθεσης του «περίεργου» Βουλευτή του,
δεν μπορεί να τον εξαιρέσει από το ψηφοδέλτιο τού ΛΑΟΣ, είναι μία ιστορία πού έχει «βάσεις»  σε Βρυξέλλες--Λευκωσία και θα μας απασχολήσει αμέσως μετά.
....και ΜΕΤΑ  ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΓΙΑ... ΑΠΑΤΗ- ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.;;;
Με λίγα λόγια:
Όταν αποκαλύψαμε ότι το πλαστό έγγραφο πού έπαιρνε αναβολές ο Αιβαλιώτης και επιβεβαίωνε ο Μπάρετ, ο Αιβαλίώτης συμφώνησε ότι είναι πλαστό πλήν όμως μας έλεγε ότι δεν... είναι αυτό πού χρησιμοποίησε γιά να παίρνει αναβολές, χωρίς όμως ο ίδιος να παρουσιάζει με ποιό έγγραφο πήρε αναβολή ...!!!

Είχε πεισθεί το «λαμόγιο» ότι το Πρξενείο στις Βρυξέλλες είχε κάψει τα έγγραφα και δεν θα υπήρχαν αποσεικτικά στοιχεία και έτσι θα την γλίτωνε.
Αμ, δέ...!!!
Βρέθηκαν, παρελήφθησαν από το ΥΠΕΞ και διεβιβάσθηκαν αρμοδίως σε ΥΠΕΘΑ και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Δεν μπορεί να τον σώσει κανένας.
Όποιος το τολμήσει θα καεί.
Σημειώνουμε ότι τα χαρτιά πού έχουμε στα χέρια μας έχουν κοινοποιηθεί και στον Αιβαλιώτη με Δικαστικό Επιμελητή, διότι οσάκις του τα έστελναν με κουριερ δεν τα παραλάμβανε το «αρχιλαμόγιο», διότι ήξερε τι τον περίμενε...!!!
ΑΠΌ POLITIKOSAFARI
http://wwwaristofanis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...