Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ...


Μαρκουλάκης Εμμανουήλ Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ... ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ: 1. ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. 2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ ΑΚΥΡΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ1η δανειακή.... σύμβαση δεν ψηφίστηκε ποτέ, κυβέρνηση Παπαδήμου) ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ (υπογράφηκαν από ανθρώπους που κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία, έχουν επικαιροποιηθεί μηνύσεις από τον Άρειο Πάγο και διαβιβαστει στην Βουλή),


ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ και συνεπώς είναι ΑΚΥΡΑ.


 3. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ...


ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ! 4. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΚΙΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; 5. ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ" ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ΚΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΙΩΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. 


6. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΙΣ SIEMENS ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.
 ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ... 


ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΟΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ. ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ (ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΧΛΑΔΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ). ΤΙ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;; ΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;; ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ... 


ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ. ΔΕΧΕΣΤΕ;; AN OXI TOTE ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ... ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ: 7. ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΟΚΤΟΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟ 2009 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. 


8. ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΚΛΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΙΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 


9. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. 10. ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟ 2009. 


11. ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΕ. ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΡΚΕΛ ΔΝΤ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΕΣ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...