Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ UCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Αλέξανδρος Νίκλαν (Σύμβουλος Ασφάλειας Πληροφορίας) - Ένα αρκετά δυσάρεστο για εμάς περιβάλλον έχει δημιουργηθεί τελευταία με δημοσιεύματα που όντως δείχνουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα σύνολο ανθρώπων, που είναι πιθανώς ενεργά ή και ανενεργά μέλη του UCK. Αρκετοί από αυτούς έχουν ως είσοδο την ΠΓΔΜ.



Αρκετά μάλιστα όπλα έχουν αρχίσει και συσσωρεύονται σε διάφορα σημεία που έχουν χτυπήσει καμπανάκι τόσο στην ΕΥΠ όσο και στην αντιτρομοκρατική, που πλέον κινούνται με σχέδιο σκούπα, στην ανεύρεση κάθε σημείου προς έρευνα.
Η ξαφνική μάλιστα δραστηριοποίηση των ομάδων αυτών (το σκηνικό με τις φυλακές της Λάρισας είναι απλά αφρός επιφάνειας)... ειδικότερα σε ληστείες με βαρύ οπλισμό αλλά πλέον και αρκετά ευρήματα σε χειροβομβίδες αμυντικές, συν κάποια κρούσματα σε στρατόπεδα που πέρασαν στα "ψιλά" γράμματα εφημερίδων, δείχνουν μια περίεργη έξαρση δράσης που σίγουρα είναι περίεργη.

Πρόσθετα αυτών, ο επανασχηματισμός ομάδας βαρέου οπλισμού (όπως ήταν η ΟΠΚΕ) με ειδική εκπαίδευση και "άδεια να πυροβολεί" από τον Υπουργείο Προ.Πο, είναι ένα ακόμα σημείο αναφοράς που χρήζει προσοχής. Εκτός και αν νομίζει κανείς πως οργανώθηκε για να κυνηγάει την μικρο-εγκληματικότητα.



pigadi-tis-skepsis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...