Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Καμμένος: Ναι στην ανάπτυξη της Θράκης αλλά χωρίς ΕΟΖ.




«Είναι σημαντικό να συνδυάσουμε τις επενδύσεις, την ανάπτυξη, τον πολιτισμό και να μπορέσουμε πάλι να φέρουμε το χαμόγελο στην πατρίδα μας. Αυτό μακριά από Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που θα χρησιμοποιούν δούλους, από δουλεμπόρους-δανειστές και από τραπεζίτες που πάνε να κατασχέσουν τη γη και όχι να βοηθήσουν την ανάπτυξη. Σε αυτές τις προσπάθειες θα είμαστε μαζί», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη, εν όψει του Προσυνεδρίου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Κομοτηνή.



Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε τον μεθοριακό σταθμό Κήπων Έβρου, όπου συνομίλησε με τους τελωνειακούς και τους αστυνομικούς, τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης και τον Οργανισμό Λιμένος, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Ξάνθη για συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Αύριο το πρωί στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή, ο Καμμένος θα ανοίξει τις εργασίες του προσυνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με θεματολογία «Θράκη-Μεταναστευτικό-ΕΟΖ».



Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...