Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ!!!



Aρνήθηκε o ALPHA να προβληθούν ζωντανά οι δηλώσεις συγκεντρωμένων ....

Θυμάμαι την τελευταία εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη για την MARFIN στην οποία είχε καλέσει ολο το σινάφι του και επαναλάμβαναν συνεχώς απαξιωτικά το σύνθημα των Ελλήνων εναντίων τους το "Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι" ... Μήπως, λέω, Μήπως έχετε να πείτε τώρα κάτι κ. Θεοδωράκη ???

Πιστεύετε στα σοβαρά ότι άδικα σας λένε αλήτες και ρουφιάνους ???

Μεγάλο χουνέρι έπαθε ο Καρσιώτης!

Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA ζήτησε δηλώσεις από κατοίκους της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη αλλά οι.... συγκεντρωμένοι επέμεναν να προβληθούν ζωντανά οι δηλώσεις τους για να μην κοπούν όπως συμβαίνει συνήθως. Ο δημοσιογράφος Πέτρος Καρσιώτης...
που έκανε το ρεπορτάζ αρνήθηκε αλλά αυτό εξαγρίωσε τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να τον βρίζουν εν χωρό φωνάζωντας το σύνθημα ''Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι'' ενώ τον αποκαλούσαν και ''γερμανοτσολιά''! Κάποιοι ανέβηκαν πάνω στο βαν και τότε κάποιος έκανε το απίστευτο! Πήρε τα κλειδιά του βαν και δεν άφηνε το δύσμοιρο Καρσιώτη να φύγει! Εκείνος φώναξε την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν τρέχοντας 3 διμοιρίες των ΜΑΤ προκαλώντας τους ήδη οργισμένους Έλληνες που τους γιούχαραν και τους φώναζαν προδότες. Η όλη σκηνή με τα ΜΑΤ να φυλάνε το βαν του ALPHA προκάλεσε τον γέλωτα όλων όσων παρακολούθησαν το γεγονός.
egersis

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...