Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Δημοσκόπηση MARC: Βουλή με εννέα κόμματα και καμία κυβέρνηση!


Εννεακομματική Βουλή και πλήρη ακυβερνησία, δίνει δημοσκόπηση της MARC που δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής». Mπορεί το ΠΑΣΟΚ να προηγείται ακόμα της Ν.Δ., αλλά με αναγωγή των ψήφων της δημοσκόπησης δεν κερδίζει πάνω από 31,7% που σημαίνει ένα ποσοστό περί του 130 βουλευτές!
Μετά από την αναγωγή το ΠΑΣΟΚ φθάνει 31,7%, η ΝΔ 26,7%, το ΚΚΕ 10,3%, το ΛΑΟΣ 9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 4,3%, η ΔΗΣΥ 3,8%, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 3,75, η ΔΗΜΑΡ 3,5%, οι Οικολόγοι - Πράσινοι 3,2% ενώ συνολικά άλλο κόμμα λένε ότι ψηφίζουν σε ποσοστό 3,8%. Δηλαδή συνολικά εννέα κόμματα κερδίζουν πάνω από 3% και μπαίνουν στη Βουλή. Αυτή τη Βουλή θα θέλαμε πολύ να τη δούμε εν δράσει!
Ακόμη, σύμφωνα με την έρευνα, το 68,8% τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, ενώ το 50,3% πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει ολόκληρη την τετραετία, σε αντίθεση με το 43,4%.
Τέλος, όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις, το 67,7% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει, το 59,7% δηλώνει υπέρ της άρσης της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, το 63,7% ζητά να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...