Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΜΝΗΜΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ. Ο σοσιαλφασισμός στο μεγαλείο του!

http://littlegreenfootballs.com/weblog/pictures/20060215Pakistan03.jpg
Δεν θα βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα αν και είναι φως φανάρι τι συνέβει στην Τουλούζη όπου 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ και ο πατέρας των δύο δολοφονήθηκαν με καθαρά ρατσιστικά κίνητρα. Έξω από Εβραϊκό σχολείο, συνοδεύοντο από Ραβίνο (ο πατέρας των παιδιών), πυροβολούσε και έδινε μέχρι και χαριστική βολή σε παιδάκι τριών ετών!

Η μετάδοση αυτού του ρατσιστικού εγκλήματος από το MEGA αλλά ειδικά από τον ΣΚΑΪ, είναι ένα μνημείο αίσχους, ρατσισμού και κτηνωδίας! Το κανάλι που μετέδιδε με στόμφο το δήθεν εμπρησμό της συναγωγής Χανίων, “λησμόνησε” να βάλει στην λεζάντα τον ρατσιστικό χαρακτήρα της δολοφονίας, αυτού του άθλιου εγκλήματος και μιλούσε λες και ήταν …ατύχημα.

Ο ΣΚΑΪ όμως ξεπέρασε τα εσκαμμένα καθώς βρήκε ευκαιρία (μα ποιό νοσηρό μυαλό το υπαγόρευσε) να κάνει προπαγάνδα εναντίον του Σαρκοζί πάνω στο αίμα των δολόφονημένων παιδιών! “Κάποιοι λένε ότι φταίει η αντιμεταναστευτική ρητορική του Σαρκοζί”(!!) είπε η παρουσιάστρια, προφανώς υπό την ρητορεία των σοσιαλφασιστών του ΔΝΤ που έχουν πιάσει στασίδι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μένει να μας εξηγήσει η κυρία παρουσιάστρια,

1. πως ένας Γάλλος Εβραίος 10γενιών μπορεί να θεωρηθεί “μετανάστης” (είπαμε κυρία μου, λατρεύετε την Μέρκελ, μην τους βάλετε όμως και κίτρινο αστέρι, Γάλλοι είναι οι άνθρωποι).

2. Και επίσης πόση ανωμαλία πρέπει να έχει ο υποβολέας σας ώστε να θεωρεί τον Σαρκοζί που είναι Εβραίος, ως φορέα αντισημιτισμού.

Το “3″ σας το φυλάμε όταν ταυτοποιηθεί και επίσημα το κτήνος που έκανε το έγκλημα και τότε θα τρέχετε…διεθνώς μαζί με τα σοσιαλφασιστικά αφεντικά σας.

Λεπτομέρεια, ο δολοφόνος είχε σκοτώσει ΤΡΕΙΣ ένστολους Γάλλους λίγες ημέρες πριν με το ίδιο όπλο.

Λεπτομέρεια 2, ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ δολοφόνος της Λιέγης πυροβολούσε επίσης οικογένειες Χριστιανών σε Χριστουγενιάτικο παζάρι, αλλά και αυτή η είδηση “θάφτηκε”. Διαβάστε: ΘΗΡΙΩΔΙΑ! ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΒΡΕΦΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ!

Εδώ τα κανάλια λένε πως “τα παιδακια σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς”, λες και έγινε “τυχαία” το γεγονός. Όπως επίσης μιλούν για “ΑΜΟΚ” και “ΜΑΝΙΑΚΟ”. Πως κυρίες μου; Βγάλατε ψυχιατρικό πόρισμα πριν ακόμα συλληφθεί ο δολοφόνος;

Τα νεκρά παιδακια: ο Aryeh, 3 ετών, ο Gavriel Yissacher, 6 ετών,όπως και η 8χρονη Miriam Montesango. Ο πατέρας των δύο πρώτων, ο Ραβίνος Ιωνάθαν Σάντλερ. Όλοι τους Γάλλοι υπήκοοι, μέλη της τοπικής κοινωνίας. ΟΧΙ “Οικονομικοί μετανάστες” που ως φαίνεται σύμφωνα με τα κανάλια των ελληνόφωνων νταβατζήδων δικαιολογούνται ακόμα και να δολοφονούν παιδάκια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...