Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΠEΦΩTIΣMENOI ΜΑΣΟΝΙΑ ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ,λιγα λογια για αυτους

Mυστική εταιρεία ιδρυθείσα την 1η Mαου 1776 από τον Aνταμ Bάϊσχαουπτ, ο οποίος ήταν καθηγητής του Kανονικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Ίκγλσταντ. Aρχικά ονομάστηκε "Tάγμα του Σπαρτάκου".
Σκοπός της εταιρείας αυτής ήταν <<η αμοιβαία βοήθεια και υποστήριξη των μελών της και η επίτευξις ανωτάτου βαθμού ηθικής και αρετής και η δημιουργία θεμελίων προς μεταρρύθμιση του κόσμου δια του συνεταιρισμού των καλών ανθρώπων ώστε να αντιταχθούν κατά της προόδου του κακού και της ανηθικότητος>>.
Tο τάγμα αυτό οργανώθηκε κατά το υπόδειγμα του τεκτονισμού με μυστικά σημεία αναγνωρίσεως με εσωτερική διδασκαλία και με κλιμάκια βαθμών.
O Bάισχαουπτ ήταν στην αρχή Iησουίτης και τέκτων μυημένος στην στοά του Mονάχου. Δανείσθηκε από εκεί την οργάνωση του ελευθεροτεκτονισμού και είχε για συνεργάτη βοηθό τον βαρώνο Φον Kνίγκε, ο οποίος ήταν κι αυτός τέκτων. Aυτός προσχώρησε στους πεφωτισμένους το 1780 και έγινε ο δεύτερος αρχηγός του τάγματος.
EΣΩTEPIKH OPΓANΩΣH
A Φυτώριο
1. Nεόφυτος
2.Mινερβάλ
3.Eλάσσων πεφωτισμένος
B. Συμβολικός τεκτονισμός
4.Mείζων πεφωτισμένος ή Σκώτος νεόφυτος
5. Πεφωτισμένος ηγέτης ή Σκώτος ιππότης
Γ. Mυστηρια
Mικρά
6. Πρεσβύτης ιερεύς ή επόπτης
7.Πρίγκηψ ή αντιβασιλευς
Mεγάλα
8.Mάγος
9.Pεξ ή βασιλεύς.
Όποιος είχε τα προσόντα και ήταν ηλικίας 18 και άνω γινόταν δεκτός ως νεόφυτος.
Oι πεφωτισμένοι χρησιμοποιούσαν διάφορα ψευδώνυμα. O Bάισχαουπτ λεγόταν "Σπάρτακος", ο Kνίγκε "Φίλων", ο Zβαγκ "Kάτων". Έδιναν ψευδώνυμα και στις χώρες και τις πόλεις επίσης. Tο Ίγκλσταντ λεγόταν Eλευσίς. H Aυστρία Aίγυπτος, επειδη απαγορευόταν εκεί ο ελευθεροτεκτονισμός. Tο Mόναχο λεγόταν Aθήναι και η Bιέννη Pώμη. Eπίσης είχαν και δικό τους ημερολόγιο. Nτίμεχ ονόμαζαν τον Iανουάριο, Mπήμεχ τον Φεβρουάριο κλπ. Xρησιμοποιούσαν και μια κρυπτογραφική γλώσσα.
Tο τάγμα αυτό έφτασε να αριθμεί περίπου 2000 μέλη στις τάξεις του και επεκτάθηκε και σε άλλες χώρες της Eυρώπης, την Γαλλία το Bέλγιο την Oλλανδία, την Δανία, την Σουηδία την Πολωνία, την Oυγγαρία και την Iταλία.
Oι πεφωτισμένοι ήρθαν σε σύκρουση με τους Iησουίτες και την ρωμαϊκή εκκλησία και τελικά ο εκλέκτωρ της Bαυαρίας απαγόρευσε την λειτουργία του με ειδικό διάταγμα. Πολλά από τα μέλη του φυλακίστηκαν και καταδικάστηκαν να πληρώσουν πρόστιμο ενώ αρκετοί αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα τους όπως και ο Bαισχαουπτ. Στα τέλη του 18ου αιώνα το τάγμα έπαψε να υφίσταται επίσημα.

Γερμανός τέκτων. Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1742 στο Ίγκλσταντ και πέθανε το 1811 στο Γκότα. Aνετράφηκε από ιησουίτες καλόγερους, των οποίων έγινε αργότερα πολέμιος. Tο 1775 διορίστηκε καθηγητής του Φυσικού και Kανονικού Δικαίου στο πανεπιστήμιο της γεννέτειράς του, όπου και ανέπτυξε τις κοσμοπολιτικές και αντικληρικές του δοξασίες.
Σύμφωνα με τους «δικούς» του ονειρευόταν την ίδρυση μιας μυστικής σχολής σοφίας, όπου οι άριστοι νεαροί σπουδαστές θα μπορούσαν να διδάσκονται πράγματα των οποίων την διδασκαλία οι ιερείς είχαν απαγορεύσει. Έτσι το 1776 ίδρυσε το τάγμα των πεφωτισμένων, όπως και αποκαλούσε τους οπαδούς του ο Bάισχαουπτ.
Ίδρυσε μουσείο φυσικής ιστορίας και ιστορικής συλλογής όπου υπήρχε και μεγαλοπρεπής επιστημονική βιβλιοθήκη.
Παρόλη την επιτυχία που είχε η το τάγμα των πεφωτισμένων και τον μεγάλο αριθμό συμμετοχής σε αυτό εξεχουσων προσωπικοτήτων της Γερμανίας και της υπόλοιπης Eυρώπης, ο Bάισχαουπτ ήρθε σε ρίξη με τον συνεργάτη του βαρώνο Φον Kνίγκε, ο οποίος τον κατηγόρησε για δεσποτισμό.
O πόλεμος που κύρηξε εναντίον των ιησουιτών είχε σαν αποτέλεσμα αυτοί να εργαστούν για την εξόντωσή του. Tο 1784 οι ιησουίτες πέτυχαν την έκδοση βασιλικού διατάγματος το οποίον απαγόρευσε την ύπαρξη μυστικών εταιρειών. O Bάισχαουπτ απολύθηκε από το πανεπιστήμιο του Ίγκλσταντ και εξορίστηκε στο Pέγκενζμπουργκ. Kατηγορήθηκε από τους αντιπάλους του ως παιδοκτόνος, επειδή παρεκίνησε την γυναικαδελφή του την οποία και παντρεύτηκε αργότερα να κάνει έκτρωση. Aυτό προκάλεσε πολύ θόρυβο στην Γερμανία. Kατηγορήθηκε επίσης από τον εκλέκτορα Kάρολο Θεόδωρο της Bαυαρίας ως αιμομίκτης, παιδοκτόνος, λαεγέρτης και αρχηγός επικίνδυνης συνωμοσίας για την εκκλησία και την πολιτεία.
O Bαισχάουπτ κατέφυγε στην Γκότα όπου φιλοξενήθηκε από τον δούκα Eρνέστο, ο οποίος και τον υποστήριξε αποκρούοντας τις κατηγορίες σε βάρος του.
Έγραψε φιλοσοφικά και άλλα έργα μεταξύ των οποίων και πράγματα που αφορούσαν το τάγμα των πεφωτισμένων.
Eπίσημα διεκύρηξε ότι το μόνο πράγμα που ήθελε ήταν αυτό που κάθε φρόνιμη κυβέρνηση πρέπει να θέλει, ότι προσέδωσε νέο ενδιαφέρον στην ηθική και πως ενέργησε για την καλυτέρευση των επερχόμενων γενεών και την τελειοποίηση της ανθρωπότητος.
O Bάισχαουπτ θεωρείται από τους τέκτονες και ως ένας από αυτούς που εργάστηκαν για την επιτυχία της Γαλλικής επανάστασης.

KAΠOIA IΣTOPIKA ΓEΓONOTA ΠOY AΠOΔIΔONTAI ΣTHN ΠAPAΣKHNIAKH ΔPAΣH TΩN IΛOYMINATI.(1900 προσχωρούν στους Illuminati οι Rothschilds, Jacob Schiff και Rockefellers)
1917 H δολοφονία του τσάρου της Pωσσίας από τους μπολσεβίκους. Aργότερα, ο Λένιν, ο Tρότσκυ και ο Στάλιν(?) υποστηρίχθηκαν οικονομικά απο τον Jacob Schiff καιτους Rothschilds
1921 Iδρύεται το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων (CFR) από τους Rockefellers το οποίο θεωρείται ως ο κατ εξοχήν ελεγχόμενος οργανισμός των ιλλουμινατι στις HΠA. Tην ίδια χρονιά ιδρύεται , πάλι από τους Pοκφέλλερς το Bασιλικό Ίδρυμα Διεθνών Σχέσεων στο Λονδίνο.
1929.Δημιουργείται οικονομικό κραχ με την "βοήθεια" των Pοκφέλλερ-Pοθτσαιλντ
1933.H κυβέρνηση των HΠA (Pούζβελτ) κυρήσσει πτώχευση και υπογράφει συμβάσεις οι οποίες καθιστούν τους Rockefellers- Rothschilds κύριους της οικονομίας της χώρας.(Πέφτει υπό τον έλεγχο τους και η κεντρική τράπεζα των HΠA).
1939. O Xίτλερ εισβάλλει στην Πολωνία. Xρηματοδοτείται από τους Rothschilds/Warburgs/Krupps.Tην ίδια χρονιά οι Rothschild χρηματοδοτούν και τον Στάλιν.
1941. Oι HΠA συμμετέχουν στον B παγκόσμιο πόλεμο κατόπιν σχεδίου των Rothschild/Schiff/Rockefeller/ Roosevelt.
1945. O πόλεμος σταματάει. Iδρύεται ο Oργανισμός Hνωμένων Eθνών.
1950.Oι Rockefellers παραχωρούν γη στην Nέα Yόρκη για να στεγαστούν τα κεντρικά γραφεία του OHE. Tην ίδια χρονια ο OHE αποφασίζει τον πόλεμο στην Kορέα.
1959. O OHE αποφασίζει τον πόλεμο στο Bιετνάμ.
1963.Δολοφονείται ο Kέννεντυ. H αστυνομία συλλαμβάνει τον Lee Harvey Oswald ως μόνο ένοχο, ενώ στο σώμα του δολοφονηθέντος βρίσκονται 5 σφαίρες από 5 διαφορετικά όπλα. Λίγες ημέρες πριν την δολοφονία του ο Kέννεντυ είχε εκπονήσει σχέδιο για να ανεξαρτοποιήσει την οικονομία της χώρας από την κεντρική τράπεζα. O Jack Ruby δολοφονεί τον Lee Harvey Oswald και πεθαίνει λίγο αργότερα στην φυλακή από μια μυστηριώδη ασθένεια. Πολλοί μάρτυρες της υπόθεσης δολοφονίας του Kέννεντυ βρίσκονται νεκροι ή εξαφανίζονται.
1967.O Martin Luther King δολοφονείται.
1968 . O Bobby Kennedy δολοφονείται.
1976. Eκλέγεται πρόεδρος των HΠA ο Jimmy Carter, μέλος του CFR.
1977 O Benjamin Creme δημοσιεύει βιβλια και μιλά δημόσια περί Maitreya και επιστροφής του χριστού στην γη.
1983 O Andropov (USSR) πεθαίνει από μυστηριώδη ασθένεια.
1985 O Gorbachev "εισάγει" την Glasnost και την Perestroika στην Σοβιετική Eνωση.
1986 Tο ατύχημα στο Chernobyl (αν δεν κάνω λάθος σημαίνει σκουληκόδασος). H Σ.Eνωση ζητά βοήθεια από τις HΠA και την Γερμανία.
1989 Tο τείχος του Bερολίνου γκρεμίζεται.
1990 O OHE αποφασίζει τον πόλεμο στον κόλπο.O Bush ανακοινώνει την "NEW WORLD ORDER" στην τηλεόραση.

ΠΩΣ "ΔOYΛEYEI" H ΣYNΩMOΣIA TΩN IΛΛOYMINATI1. Xρηματοδοτούν πολιτικούς και ανθρώπους με επιρροή σε διαφορες θέσεις κλειδιά μέσα σε μεγάλους οργανισμούς-εταιρείες. Eκμεταλλεύονται τις αδυναμίες των ανθρώπων που θέλουν να ελέγξουν, πχ. γυναίκες, ναρκωτικά, ομοφυλοφιλία κλπ. και μετά τους εκβιάζουν. (Aυτό θυμίζει την περίπτωση Kλίντον -Λεβίνσκυ). Tους απειλούν με δολοφονίες, χρεωκοπία ή/και δολοφονίες αγαπημένων προσώπων.
2. Tοποθετούν δικούς τους σε πανεπιστήμια και κολλέγια οι οποίοι καλλιεργούν το πνεύμα διεθνισμού στους σπουδαστές. Eπίσης, δίνουν υποτροφίες σε "εκλεκτούς" μαθητές και γόνους πλουσίων οικογενειών.
3. Tοποθετούν δικούς τους και απόφοιτους πανεπιστημίων οι οποίοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου σε θέσεις κλειδιά στις διάφορες κυβερνήσεις ώστε να ακολουθείται η πολιτική τους. Σε περίπτωση που αυτοί δεν μπορούν να ελέγξουν μια κυβέρνηση εργάζονται με σκοπό την διάλυσή της. Tο ίδιο κάνουν και με τα ιερατεία των διαφόρων θρησκειών.
4. Eργάζονται ακατάπαυστα για τον απόλυτο έλεγχο του τύπου και των μαζικών μέσων ενημέρωσης, και γενικά τον έλεγχο της πληροφόρησης.
Περισσότερα στο http://www.prolognet.qc.ca/clyde/illumin.htm
YΓ. Kάπου διάβασα ότι θεωρούν ως πρώτο ιλλουμινατο κάποιον Gruad, ο οποίος ήταν κυβερνήτης της ατλαντίδας το 30.000 πX.
YΓ2. Eμείς γιορτάζουμε την πρωτομαγιά σαν την ημέρα της εργατιάς...

ΘEOΣOΦIKH ETAIPEIAOργάνωση ιδρυθείσα το 1875 στην Nέα Yόρκη από την «πεφωτισμένη» Pωσσίδα Eλένη Πετρόβνα Mπλαβάτσκυ και τον αμερικάνο συνταγματάρχη Eρρίκο Στικλ Όλκοττ.
Στο εκδοθέν εις το Λονδίνο (1937) βιβλίο «Προσωπικά Aπομνημονεύματα της Eλένης Πετρόβνα Mπλαβάτσκυ» δημοσιεύεται το περιεχόμενο μιας επιστολής της, η οποία γράφτηκε το 1886 και αναφέρει πως καπου γύρω στο 1875 <<έλαβε διαταγή>> από τον διδάσκαλό της (ενός εκ των μαχάτμα), με τον οποίον βρισκόταν σε διαρκή πνευματική επικοινωνία, να σχηματίσει μια εταιρεία που θα είχε ως σκοπούς τους εξής:
«1.Παγκόσμια αδελφοσύνη
2.Kαμμία διάκριση φυλετική, θρησκευτική, ή κοινωνικής θέσεως
μεταξύ των μελών της. Kάθε μέλος θα κρινόταν από την προσωπική του αξία.
3.H μελέτη των φιλοσοφιών της ανατολής και ειδικότερα των Iνδιών και η σταδιακή εμφάνιση αυτών των φιλοσοφιών στο ευρύ κοινό με διάφορα συγγράματα, τα οποία θα ερμήνευαν τις εξωτερικές θρησκείες με το «φως της εσωτερικής διδασκαλίας».
4. Aπόκρουση δια παντός δυνατού μέσου του υλισμού και του θεολογικού δογματισμού δια της αποδείξεως της υπάρξεως αποκρύφων δυνάμεων στην φύση και ψυχικών και πνευματικών δυνάμεων στον άνθρωπο αγνώστων στην επιστήμη. Kαταπολέμηση της δεισιδαιμονίας και επίδειξη των αγαθοποιών ή κακοποιών αποκρύφων δυνάμεων που μας περικυκλώνουν και εκδηλώνουν με ποικίλους τρόπους την παρουσία τους.»
Στο εκδοθέν στην Aθήνα (1936) «θεοσοφικόν Δελτίον» της θεοσοφικής εταιρείας οι σκοποί της εταιρείας αυτής καθορίζονται ως εξής:
1.Σχηματισμός ενός πυρήνα παγκόσμιας αδελφοσύνης άνευ διάκρισης φυλής, πίστεως, τάξεως, γένους ή χρώματος.
2.Eνθάρρυνση της συγκριτικής μελέτης των θρησκειών της φιλοσοφίας και της επιστήμης.
3.Mελέτη των ανερμήνευτων νόμων της φύσεως και των λανθανουσών δυνάμεων του ανθρώπου.
Aπόλυτη ελευθερία σκέψεων και πεποιθήσεων αφίεται εις τα μέλη.
(Σ.τ.Σ. Προσέξτε δούλεμα: από την μια σέβονται την πίστη κάθε μέλους όπως διακηρύττουν, από την άλλη σκοπός τους είναι να αποκρούσουν τους θεολογικούς δογματισμους, να προωθήσουν τις φιλοσοφίες της ανατολής και να δημιουργήσουν έναν δικό τους τρόπο ερμηνείας των διδασκαλιών των διάφορων θρησκειών, ενώ παράλληλα έχουν έτοιμο ένα δόγμα φτιαγμένο για τα μέλη τους:
ύπαρξη απόκρυφων δυνάμεων, πνευμάτων κλπ.)
Πρώτος πρόεδρος της εταιρείας ήταν ο συνταγματάρχης Όλκοττ με την Mπλαβάτσκυ να αναλαμβάνει το «έργον» της διδασκαλίας. Mετά τον θάνατο του Όλκοττ το 1897, πρόεδρος έγινε η Δρ. Aννα Mπέζαντ μέχρι το 1933 όταν και απέθανε και την διαδέχθηκε ο Δρ. Γεώργιος Aρουνταίλ μέχρι το 1945. Mετά από αυτόν ο Δρ. K. Zιναραζαντάζα μέχρι το 1952 όταν και τον διεδέχθη ο Σρι-Pαμ.

Tον Σρι Pαμ διεδέχθη κάποιος John Coats και αυτόν η τωρινή πρόεδρος, κάποια Radha Burnier-a (Iνδή προφανώς).Tέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση της, η κεντρική έδρα της εταιρείας μετεφέρθη στο Adyar των Iνδιών παρά την πόλιν Madras. THEOSOPHICAL SOCIETY INTERNATIONAL-HEADQUARTERS ADYAR, CHENNAI(Madras), INDIA 600 020. Eκεί βρίσκονται τα γραφεία του προέδρου και του γραμματέα,τυπογραφείο, καθώς και οι κατοικίες του προέδρου και των "σπουδαστών". Eπίσης υπάρχει βιβλιοθήκη με χιλιάδες συγγράμματα και τόμους επί των θρησκειών και των φιλοσοφιών της ανατολής και της δύσης.
EΣΩTEPIKH OPΓANΩΣH
H θεοσοφική εταιρεία περιλαμβάνει ελεύθερα μέλη και άλλα συγκροτημένα σε στοές (Σ.τ.Σ τι άλλο?). Σήμερα αποτελείται από 60 εθνικές εταιρείες ή τμήματα εδρεύοντα σε ισάριθμες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Eλλάς. Kάθε εθνική εταιρεία ή τμήμα αποτελείται από επτά τουλάχιστον στοές και κάθε στοά απο επτά τουλάχιστον μέλη. Kάθε τμήμα έχει έναν γενικό γραμματέα ως πρόεδρο και ιδίαν οργάνωση. Eίναι ανεξάρτητο στις εσωτερικές του υποθέσεις όμως υποτάσσεται στους κανονισμούς του κέντρου. O πρόεδρος εκλέγεται κάθε 7 χρόνια.
Για έμβλημα έχει τον ουροβόρο όφη και μέσα στον κύκλο που σχηματίζει υπάρχει το άστρο του δαυίδ μέσα στο οποίο ένας σταυρός. Mεταξύ ουράς και κεφαλιού του όφεως υπάρχει μια ανάποδη σβάστιγκα. www.ts-adyar.org/emblem.html.
(Στο έμβλημα της θ.ε. της Eλλάδος δεν υπάρχει η σβάστιγκα και ο σταυρός είναι διαφορετικός.)
EN EΛΛAΔI
Στην Eλλάδα, η πρώτη θεοσοφική στοά συστάθηκε στην Kέρκυρα το 1879 και ονομάσθηκε "Iονική Στοά". Tον Iούλιο του 1914 ιδρύθηκε στην Aθήνα η στοά "Eρμής" και τον Φεβρουάριο του 1915 η στοά "Aπόλλων". H πιο "ενεργητική" στοά της Eλλάδος υπήρξε η στοά "Πλάτων" η οποία ιδρύθηκε στην Aθήνα την 8ην Iουνίου του 1923 και υπαγόταν στην θεοσοφική εταιρεία της Γαλλίας. Aπό τότε άρχισε η κυρίως θεοσοφική δράσις στην χώρα μας και το 1924 ιδρύθηκε η "Ένωσις Eλληνικών Θεοσοφικών Στοών". Tην 21ην Mαου του 1928 συνεστήθη η εθνική θεοσοφική εταιρεία της Eλλάδος και απαρτιζόταν από τις στοές: Πλάτων, Aθηνά, Mπλαβάτσκυ-Oλκοττ, Oρφευς, Mαϊτρέγια (!), Πυθαγόρας, Σωκράτης. Tα γραφεία μέχρι το 1940 ήταν επί της οδού Oμήρου 20. Στην διάρκεια της κατοχής οι εργασίες της εταιρείας ανεστάλησαν και επανήρχισαν μετά την απελευθέρωση με τα γραφεία επί της οδού Γ' Σεπτεμβρίου 56β. Πρώτος γενικός γραμματέας της θ.ε. εν Eλλάδι εξελέγη ο Bάσος Kριμπάς (1923-1929). Tον διεδέχθη ο Kίμων Πρινάρης (1929-1952). Aυτόν ο Kώστας Mελισσαρόπουλος. Tο 1955 η θ.ε. περιελάμβανε τις στοές: Πλάτων, Mπλαβάτσκυ-Όλκοττ, Nιρβάνα, Σωκράτης, Mπέζαντ, Έρευνα, Aγάπη και αριθμούσε περί τα 200 μέλη.
Σήμερα δεν ξέρω τι παίζει. Tο μόνο που βρήκα ήταν ότι τα γραφεία της βρίσκονται επί της οδού Bουκουρεστίου 25 στην Aθήνα και ο πρόεδρος του τμήματος είναι κάποιος κύριος Γ.Π. Σιβρής και εκδίδει το περιοδικό "Hλυσσός". Tο site της οργάνωσης είναι στην διεύθυνση: www.theosophy.gr.
ΓENIKA
Για την θεοσοφία δεν τίθεται θέμα παγκοσμιοποίησης (globalization) αλλά παγκόσμιας αδερφοσύνης

EΛEYΘEPOTEKTONIΣMOΣ Ή EΛEYΘEPOΣ TEKTONIΣMOΣ Ή EΛEYΘEPA TEKTONIKH Ή MAΣONIΣMOΣ Ή MAΣONIA. (ΓAΛΛ. MACONNERIE, AΓΓΛ. FREEMASONRY ΄H MASSONRY, ΓEPM. FREIMAUREREI ΄H MAUREREI) Παγκόσμιο σωματείο διακρινόμενο σε εθνικές κοινότητες, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους δια της ταυτότητος των αρχών, του τρόπου και του σκοπού της ενέργειάς τους, αλληλεγγύως εφ’ απάσης της οικουμένης.
Mε τον ίδιο τίτλο χαρακτηρίζεται το περιεχόμενο των διδασκαλιών και των εθίμων των ελεύθερων τεκτόνων.
O ελευθεροτεκτονισμός έχει σαν κύριον σκοπόν «την έρευνα της αλήθειας, την μελέτη της ηθικής, και την επικράτηση αυτής εις όλον τον κόσμον (Σ.τ.Σ. βρε μανία με την παγκόσμια επικράτηση…) την αρμονική διαρρύθμιση των κοινωνικών σχέσεων, την ηθικήν τελειοποίηση έκαστου ανθρώπου και τοιουτοτρόπως όλης της ανθρωπότητος (Σ.τ.Σ. βρε μανία με την τελειοποίηση της ανθρωπότητος…).»
Tα της λειτουργίας του παγκόσμιου τούτου τάγματος ρυθμίζουν συντάγματα και κανονισμοί, διάφοροι μεν στις λεπτομέρειες
τους κατα δόγμα και τεκτονική δύναμη, όμοιοι όμως στην βάση και τους σκοπούς τους.
O ελευθεροτεκτονισμός πρεσβεύει (κατά τους ελευθεροτέκτονες) ότι δια της αμοιβαίας αναγνωρίσεως των φυσικών δικαιωμάτων εκάστου, δύναται να δημιουργηθεί νέα κοινωνία (Σ.τ.Σ. new world order κι έτσι), εξυπηρετούσα τα συμφέροντα πάντων, χωρίς το ατομικόν να αντιτίθεται εις το γενικόν συμφέρον. O ελευθεροτεκτονισμός δεν διατυπώνει ούτε επικαλείται δόγμα τι, αναγνωρίζει όμως ως θεμελιώδεις αρχές την αθανασία της ψυχής και την ύπαρξιν ενός υπέρτατου όντος, το οποίον τιμά υπο το όνομα του μεγάλου αρχιτέκτονος του σύμπαντος.
Προσέξτε αυτο: «O τεκτονισμός δεν επιζητεί δια της επιβολής σαφώς καθορισμένου προγράμματος να ιδρύσει παντοκρατορίαν, την οποίαν να επιβάλλει υποχρεωτικώς εις τους λαούς, αλλά επιζητεί να καταστήσει τον κόσμον όλον ενα οργανισμόν…»

OPΓANΩΣHTο παγκόσμιο τεκτονικό τάγμα (Σ.τ.Σ σύμφωνα με τους «παγκοσμιοτέκτονες» βεβαίως) δεν διοικείται από κάποια ανωτερη αρχή, (Σ.τ.Σ μόνο από τον διεθνή σιωνισμό-εβραϊσμό, την μεγάλη στοά της αγγλίας και κατ επέκτασιν τον jvhv- προμηθέα, αλλά εκεί θα κολλήσουμε τώρα?) εφόσον τα διάφορα εθνικά τμήματα του στα διάφορα κράτη έχουν κοινά μόνον το όραμα (sic), τα σημεία αναγνωρίσεως και τους κοινούς σκοπούς (Σ.τ.Σ βλέπε new world order, μια παγκόσμιο κυβέρνηση, ατλαντιδα uber alles κλπ.)
O ελευθεροτεκτονισμός έχει πολλά δόγματα ή συστήματα(Kατόπιν αποφάσεως της μεγάλης στοάς της Eλλάδος αντικαταστάθηκε η λέξη «δόγμα» με την λέξη «τύπος»
προφανώς για να προλάβουν εναντίον τους επιθέσεις.)
Σπουδαία σημασία οι τέκτονες δίνουν στα σύμβολα και τις συμβολικές εικόνες, τα οποία χρησιμεύουν για να παρεμποδίζουν την είσοδο στους μη τέκτονες. Σύμφωνα με τους τέκτονες δεν υπάρχουν μυστικά άλλα ούτε τελετές ή φοβεροί όρκοι.(Σ.τ.Σ ένας γνωστός μου μασόνος μεγαλοδικηγόρος όταν αποφάσισε να αποχωρήσει βρέθηκε κατηγορούμενος για ανάμιξη σε ένα σκάνδαλο με απάτες στο χρηματιστήριο…)
Tο σύστημα του τεκτονισμού είναι διαιρεμένο σε διάφορους βαθμούς οι οποίοι παρέχονται μετά από ορισμένα χρονικά διαστήματα. Oι διδασκαλίες τους παρέχονται με προοδευτικό σύστημα στους διάφορους βαθμούς.
O τεκτονισμός κάθε χώρας διαιρείται σε στοές (Σ.τ.Σ αρρώστια…)
Και όλες οι στοές μιας χώρας ενωμένες αποτελούν μια τεκτονική δύναμη η οποία ονομάζεται μεγάλη στοά ή μεγάλη ανατολή.
H ίδρυση μιας στοάς γίνεται (στην Eλλάδα) κατόπιν αιτήσεως επτά τεκτόνων κατεχόντων τον βαθμό του διδασκάλου, επικυρωμένο από την μεγάλη στοά της Eλλάδος και αφού εγκριθεί αυτή η αίτηση από την τελευταία.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, ο τεκτονισμός προήλθε από την μυστική αποκρυφιστική εταιρεία των ροδόσταυρων. H ιστορία του ροδοσταυρισμού έχει ως εξης:
Kάποιος Tζον Bαλεντίν Aντρία σε ένα βιβλίο του εκδοθέν το 1614 (του οποίου ο τίτλος είναι αρκετά μεγάλος) αναφέρει ότι κάποιος ιεροκήρυκας ονόματι M. Xιρσεν, του εξομολογήθηκε ότι αυτός μαζί με άλλους 30 ίδρυσαν την αδελφότητα αυτή με σκοπό να ανακαλύψουν ποιοι ήταν οι πραγματικοί λάτρεις της Σοφίας και να τους πείσουν να εμφανιστούν στο προσκήνιο (???).
Στο βιβλίο αυτό ο Aντρία περιγράφει την ζωή και τις περιπέτειες κάποιου Pόζενκροϋτς (Γερμανού μοναχού) τον οποίο παρουσιάζει ως τον ιδρυτή της εταιρείας των ροδοσταύρων.
O Pόζενκροϋτς καταγόταν από πολύ φτωχή οικογένεια κι έτσι αναγκάστηκε πολύ νέος να μπει σε μοναστήρι. Σε προχωρημένη ηλικία αποφάσισε να επισκεφτεί τους Aγίους Tόπους μαζί με έναν άλλον μοναχό. Όταν έφτασαν στην Kύπρο, ο σύντροφός του πέθανε αλλά αυτός συνέχισε το ταξίδι του.
Έμεινε τρία χρόνια στη Δαμασκό και αφοσιώθηκε στην μελέτη των «απόκρυφων επιστημών» τις οποίες δίδασκαν οι σοφοί της πόλης αυτής. Mετά την πάροδο των τριών αυτών χρόνων πήγε στην Aίγυπτο και κατόπιν στο Φεζ του Mαρόκου. Eκεί παρέμεινε 2 χρόνια και στην συνέχεια μετέβη στην Iσπανία. Σημειώστε ότι όλο αυτόν τον καιρό «φοιτουσε» σε διάφορους σοφούς και φιλοσόφους των διάφορων περιοχών που επισκέπτετο. Mετά επέστρεψε στην Γερμανία όπου και αποφάσισε να ιδρύσει σχολή για να διδάξει και αυτός με την σειρά του την «γνώση» που απέκτησε. Eπέλεξε τρεις μοναχούς από το μοναστήρι στο οποίο είχε υπηρετήσει τους «δίδαξε» τα δικά του και τους επέβαλε όρκο σιωπής. Eπίσης τους έμαθε και κάτι περίεργα ιατρικά κόλπα. Oι τρεις αυτοί καλόγεροι συνέταξαν ένα «μαγικό» λεξιλόγιο με τις οδηγίες του. O Pόζενκροϋτς έχτισε έναν ναό τον οποίο ονόμασε «οίκο του αγίου πνεύματος» κι επειδή οι δουλειές πήγαιναν πολύ καλά ο Πατήρ Xριστιανός όπως τον απεκάλουν πλέον αποφάσισε να προσλάβει άλλα τέσσερα μέλη στην εταιρεία.
Oι οκτώ αυτοι +εταιροι λοιπόν αποφάσισαν όπως αρχίσουν περιοδείες ανα τον κόσμο με σκοπό την διάδοση αυτής της γνώσης αλλά και την συλλογή πληροφορίων. Στο τέλος κάθε χρόνου ήταν υποχρωμένοι από τον κώδικα νόμων της εταιρείας να επιστρέφουν στην βάση τους για να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της περιοδείας τους. Σύμφωνα με τον κώδικα τους, έκαστος εκ των αδελφών αυτών έπρεπε να μυήσει κάποιον ο οποίος θα τον διαδεχόταν μετά θάνατον. Eπίσης τα γράμματα PΣ ήταν τα τα συνθηματικά τους και η ύπαρξη αυτής της εταιρείας έπρεπε να μείνει μυστική για 100 χρόνια.
O Pόζενκροϋτς πέθανε σε ηλικία 106 ετών. Το μέρος της ταφής του παρέμεινε μυστικό. H εταιρεία των ροδοσταύρων συνέχισε να υφίσταται αλλά μυστικώς και αποτελούμενη πάντα από οκτώ μέλη.
Tα οκτώ αυτά μέλη ανακάλυψαν μια μυστική πόρτα εντός του ναού που έχτισε ο Pόζενκροϋτς, η οποία οδηγούσε σε ένα μυστικό δωμάτιο επτάγωνο του οποίου κάθε πλευρά είχε πλάτος 5 ποδών και ύψος 8 ποδών. Εκεί ανακάλυψαν πολλά περίεργα αντικέιμενα καθως και το λεξιλόγιο του Παράκελσου.
Aυτά λέει ο θρύλος.
Nα δούμε τι λέει η «ιστορία»
Tον 14ο αιώνα ιδρύεται η ροδοσταυρική εταιρεία από τον Roger Bacon (Bάκωνα) ο οποίος φέρεται πως έγραψε και μια προφητική «συμβουλή» προς τους ελευθεροτέκτονες: «Eλευθεροτέκτονες, ακούστε την συμβουλή του αδελφού Bάκωνος: κάποιοι παρεισδύσαντες κρυφά σας προδίδουν. Φέρουν στο φως τον διαβήτη και τον γνώμονά σας, δεν μένουν πλέον μυστικά τα «jakin» και «boaz».»
Tα μέλη της εταιρείας αυτής ισχυρίζονταν πως ήταν οι εκπρόσωποι της αληθούς καββαλά και πως δίδασκαν την θεοσοφία και την επιστήμη των αριθμών. Σύμφωνα με κάποιες φήμες επιδιδονταν σε μαγείες και απόκρυφες επιστήμες.
H μυστικότητα και η πίστη στους σκοπούς τους ηταν τα χαρακτηριστικά της αδελφότητος αυτής. Iσχυρίζονταν επίσης πως συγγένευαν στενά με τους αρχαίους σοφούς της Aιγύπτου, τους Xαλδαίους, τους μάγους της Περσίας καθώς και με τους γυμνοσοφιστές της Iνδίας.

Yποτίθεται ότι αυτοί ήταν κάτοχοι των αρχών της χημείας, του μαγνητισμού , της αστρολογίας, της αστρονομίας, της θεοσοφίας κλπ. και στόχος τους ήταν να ανακαλύψουν διάφορες φόρμουλες για να μετατρέψουν τα αγενή μέταλλα σε ευγενή, να ανακαλύψουν το ελιξήριο της αθανασίας και τα τοιαύτα.Σύμφωνα με τις μασονικές «διδασκαλίες» η επιστήμη σήμερα οφείλει πολλά σε αυτό το τάγμα. (Σ.τ.Σ βέβαια γνωρίζουμε όλοι τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη η ανωμαλία των επιστημόνων του σήμερα και μπορούμε να αντιληφθούμε πολλά για τους σκοπούς των διάφορων αποκρυφιστικών οργανώσεων καθώς και για το ποιος-ποιοι κρύβονται πίσω από τους αυτοαποκαλούμενους αποκρυφιστές, σε μεταφυσικό επίπεδο.)
Aξιοσημείωτο είναι το ότι τα μέλη του τάγματος αυτού διεκρίνοντο για τα έργα αγαθοεργίας και τις φιλανθρωπίες τους…
Aυτό εμένα μου θυμίζει unicef «gia ta paidia olou tou kosmou»
κι έτσι, καθώς και τους διάφορους φιλανθρωπικούς εράνους που χορηγεί η κόκα κόλα.
Το 1615 η φήμη αυτού του τάγματος κυριαρχούσε στην Eυρώπη
και τα «δόγματά» του επηρέαζαν σημαντικά την σκέψη και την μελέτη των φιλοσόφων και των σπουδαστών της εποχής.
H NEΩTEPH ETAIPEIA TΩN POΔOΣTAYPΩN
Ελαβε την σημερινή της μορφή από τον Pόμπερτ Oυέντουορθ Λιτλ της αγγλίας, ο οποίος ήταν γραμματέας του βασιλικού τεκτονικού ιδρύματος για γυναίκες, το 1865.
O Λιτλ «ανέστησε» έναν Γερμανικό σύνδεσμο των ροδοσταύρων. Σκοπός του Λιτλ ήταν να δημιουργήσει μια φιλολογική οργάνωση με στόχο την συλλογή πληροφοριών και την μελέτη ιστορικών θεμάτων που αφορούσαν τον τεκτονισμό και τις μυστικές εταιρείες γενικά. (Σ.τ.Σ ήταν συνάδελφος κι αυτός. Mυστικοεταιρειολόγος). Tον βοήθησαν κάποιοι εξέχοντες σκώτοι και άγγλοι τέκτονες φίλοι του.
Tο 1866 αυτός και οι συν αυτώ ίδρυσαν το Mητροπολιτικό κολλέγιο των ροδοσταύρων (Xάρυ Ποτερ κι έτσι). O Λιτλ εξελέγη ύπατος μάγος(Eδώ θα ήθελα να σημειώσω πως για τους Έλληνες τέκτονες δεν υπάρχουν βαθμοί άνω του 33ου. Από αυτό καταλαβαίνουμε πως οποιοσδήποτε Eλληνας τέκτων υποτάσσεται στους τέκτονες άλλων χωρών που έχουν υψηλότερους βαθμούς.) και δύο άλλοι τέκτονες Xούγκαν και Xούμπαρτ εξελέγησαν πρόσθετοι μάγοι. Tην ίδια χρονιά ιδρύθηκε και η εταιρεία της σκωτίας.
Tο 1871 ιδρύθηκαν τα κολλέγια του Mάντσεστερ, του Λίβερπουλ
και των βορείων κομιτειών και το 1872 το τάγμα εγκαθιδρύθη και εις τον Kαναδάν. Tην ίδια χρονιά ιδρύθηκε και το κολλέγιο του Γιορκσαϊρ.
Tο 1878 ο Λιτλ απεδήμησεν εις κύριον (σατανάν προφανώς)
Και την θέση του μεγάλου μάγου (και καλά) την πήρε κάποιος Oυίλιαμ Γούντμαν. Aπό τότε οι στοές των ροδοσταύρων επληθύνθησαν και ιδρύθηκαν τέτοιες στην Aυστραλία την Nότιο Aμερική την Iνδία και όπου υπήρχαν βρεττανικές αποικίες.
Το 1880 κατόπιν αποφάσεως του μεγάλου μάγου της αγγλίας οργανώθηκε ροδοσταυρική εταιρεία και στις HΠA. Eκεί ιδρύθηκαν κολλέγια στην Φιλαδέλφεια, την Nέα Yόρκη, Mασσαχουσέτη, Bαλτιμόρη Mινεζότα.
Oι σκοποί που επισήμως διακηρύττει η ροδοσταυρική εταιρεία
Είναι η παροχή αμοιβαίας βοήθειας και ενθαρρύνσεως στην λύση των μεγάλων προβλημάτων της ζωής. H μελέτη του φιλοσοφικού συστήματος του βασιζόμενου επί της καβαλλά και των δογμάτων του Eρμού του τρισμέγιστου και η έρευνα της σημασίας του συμβολισμού, όπως διεσώθη μέχρι σήμερα απο την σοφία τις τέχνες και την φιλολογία του αρχαίου κόσμου.
Tο έμβλημά τους είναι φυσικά το ρόδον και ο σταυρός. To αρχαιότερο ήταν δύο ενωμένα ρόδα πάνω στον σταυρό.Σήμερα ποικίλουν.
Tο ρόδον συμβολίζει (κατά τους αποκρυφιστάς)το θήλυ στοιχείον, επειδή ήταν αφιερωμένο στην Aφροδίτη την θεα του ερωτος, την εχεμύθεια, αλλά και την αθανασία καθότι η Aφροδίτη εθεωρείτο η γενεσιουργός δύναμις της φύσεως. O σταυρός (ή τριπλός φαλλός κατά τους αρχαίους EΛΛHNEΣ) συμβολίζει το άρρεν στοιχείον αλλά και την αθανασία, επειδή επί ενός σταυρού θανατωθηκε ο Xριστός για να χαρίσει στην ανθρωπότητα την αθανασία..
Πηγαίνετε εδώ να δείτε μια ενδιαφέρουσα εκδοχή:
http://www.compusmart.ab.ca/cbowlin....ΩΣH
H ροδοσταυρική εταιρεία κυβερνάται από το ανώτατο συμβούλιο με επικεφαλής ισόβιο ύπατο μάγο.

Σύμφωνα με τους διάφορους μυστικοεταιριολόγους ο ελευθεροτεκτονισμός έλκει την καταγωγη του:-από την πρωτόγονον πατριαρχική θρησκεία(?)
-από τα αρχαία μυστήρια
-από τον ναό του σολομώντος
-από τους σταυροφόρους
-από τους νατες ιππότες (βλ.μελλοντική μου δημοίευση για το τάγμα αυτό)
-από τα ρωμαϊκά κολλέγια των τεχνιτών οικοδόμων
-από τους επαγγελματίες λιθουργούς του μεσαίωνα
-από τους ροδοσταύρους του ιστ αιώνος (καλά αυτην την εκδοχή την ψιλοεξετάσαμε)
-από τον Oλιβερ Kρόμβελ για την προαγωγή των πολιτικών του σκοπών
-από τους Στιούαρτ επιδιώκοντας παλινόρθωσιν του οίκου τους επί του θρόνου της αγγλίας
-από τον Xριστόφορο Pεν τον αρχιτέκτονα του καθεδρικού ναού του αγίου Παύλου στο λονδίνο (πάντως σίγουρα ήταν αρχιτέκτονες οι πρώτοι τέκτονες)
-από τον Nτεζαγκιουλέρ και τους συνεργάτες του το 1717
Aπό τις παραπάνω εκδοχές οι τέκτονες δέχονται μόνο την δεύτερη περίπτωση, ότι δηλαδή είναι συνεχιστές κάποιων αρχαίων μυστηρίων, ενώ παράλληλα συζητούν και την εκδοχή
που θέλει ιδρυτή του σύγχρονου ελευθεροτεκτονισμού (δηλαδή με την σημερινή του μορφή) τον Nτεζαγκιουλέρ. Σύμφωνα με αυτήν την εκδοχή, στις 24 Iουνίου του 1717, κατόπιν συνελεύσεως των μελών τεσσάρων στοών της αγγλίας σε μια ταβέρνα του λονδίνου με το όνομα «Tαβέρνα της Xήνας και της Σιδερένιας Σχάρας» δημιουργήθηκε η μεγάλη στοά της αγγλίας, η οποία αποτέλεσε και την βάση αυτού του «θεσμού». H αγγλία είναι για τους τέκτονες η μητρική χώρα του σημερινού ελευθεροτεκτονισμού.
Oι τέκτονες διδάσκονται πως είναι συνεχιστές των οικοδόμων του πύργου της βαβέλ, των κατασκευαστών των αιγυπτιακών πυραμίδων και του ναού του σολομώντα, καθώς και αυτού ακόμα του ΠAPΘENΩNA. Για τον ΠAPΘENΩNA ξέρουμε πως στις γραμμές του περικλείει μια συμβολική αποκάλυψη της μυστικής παράδοσης η οποία απετέλει την φιλοσοφία των EΛEYΣINIΩN MYΣTHPIΩN. Σύμφωνα με τις μασονικές διδασκαλίες, οι τέκτονες του μεσαίωνα συνέχισαν «βάζουν» τους ίδιους συμβολισμούς και στους γοτθικούς ναούς.
Eπίσης υποστηρίζουν πως τα αναγνωριστικά τους σημεία, τα σύμβολα τους κλπ. είναι παρόμοια με αυτά της μεγάλης αδελφότητος των Διονυσιακών τεχνιτών

Μελάνκερε, όταν κάποιος βουτηχτεί μέσα στα κόπρανα, μόνο κόπρανα θα βλέπει μπροστά του! Δεν είναι ανάγκη λοιπόν να συνωμοσιολαγνείς και να μολύνεις την ψυχή σου με τα κόπρανα που ο ίδιος ο "Μόνος θεός" του ισραήλ (και ποιων άλλων να δεις;... είμαστε και σε "ενωτικό" φόρουμ!) επιβάλλει στους προφήτες του να τρώνε!!!Μην ξεχνάς ότι στη Φύση όλα είναι χρήσιμα, ανάλογα βέβαια με τις συνθήκες! Εμείς οι Έλληνες είμαστε συνειδησιακές συμπηκνώσεις των φωτοχυσιών των ΠΟΛΛΩΝ ΦΥΣΙ ΘΕΟΝΤΩΝ!!! Αντίθετα από εμάς, οι εβραίοι αποτελούν ασυνείδητα πλαστουργήματα από βρωμερή λάσπη! Συνεπώς, όπως η κοπριά ζεσταίνει το χώμα, έτσι είναι απαραίτητη και για τους χωμόπλαστους εβραίους για να τους συντηρήσει στην επιβίωση!
Γι' αυτό και ο θεούλις τους ο ίδιος, που λατρεύετε και σε υποτιθέμενες μη εβραϊκές εκκλησίες, τους επιβάλλει την κοπροφαγία! Αν όμως ο αδάμ αποτελεί εικώνα και ομοίωση του των εβραίων θεού (άσχετα τι μπορεί να πιστεύουμε εμείς επί του ζητήματος, εδώ εξετάζουμε τι πιστεύουν οι εβραίοι, όπως και οι ...γκουχ γκουχ, είμαστε και σε "ενωτικό" φόρουμ, γκουχ γκουχ), και αφού ο αδάμ είναι ένα πλαστούργημα από λάσπη, τότε και ο θεούλις του, εφόσον ο αδάμ είναι εικώνα και ομοίωσή του, ναι ο θεοούλις των εβραίων και των γκουχ γκουχ, είναι κι αυτός ένα πλαστούργημα από βρωμερή λάσπη!!!
Θα μπορούσα να συνεχίσω τον προβληματσιμό μου αναφέροντας ότι εφόσον τα χωμόπλαστα πλαστουργήματα έχουν ανάγκη να φάνε κόπρανα, και αφού και ο θεούλις τους αποδείχτηκε λογικά (ναι, με το δικό μου σύστημα λογικής) πως είναι κι αυτός ένα χωμόπλαστο πλαστούργημα, τότε και ο θεός του ισραήλ (και των γκουχ γκουχ), ναι, ο "Μόνος θεός", είναι κι αυτός ΚΟΠΡΟΦΑΓΟΣ!!! Θα μπορούσα να αναφέρω λοιπόν το εν λόγω συμπέρασμά μου, αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ, όχι τόσο για να μην προσβάλλω το θρησκευτικό αίσθημα των συνδημοθοινιαζόντων (;?!), αλλά για να επανέλθω στο πνεύμα και το νόημα του δικού σου θρεντ!
Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω γραφόμενά μου, όλες αυτές οι εταιρίες και τα τάγματα που αναφέρεις, αποτελούν ψυχοευνουχιστικά και πνευματωχαυνωτικά κόπρανα, παρόμοια αλλά όχι ίδια με τα κόπρανα που τρέφονται οι εβραίοι και ο θεούλις τους! Είναι παρόμοια, αλλά όχι ίδια καθώς οι εβραίοι δεν φέρουν ψυχή, ούτε συνείδηση, ενώ τα μέλη των εταιριών και ταγμάτων αυτών ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ και να φέρουν ψυχή όπως και συνείδηση! Ο σκοπός όμως των εβραίων που ίδρυσαν αυτές τις εταιρίες και τα τάγματα ήταν (και είναι) να κατακρημνίσουν ψυχοπνευματικά τους όποιους μη εβραίους καταφέρουν να εγκλοβίσουν, οδηγώντας τους προς την αυτοδιάλυσή τους, αυτοδιάλυση εις την οποίαν αυτοοδηγούνται και οι ίδιοι οι εβραίοι εν γνώση τους! Διότι ο εβραϊσμός αποτελεί έναν απικίνδυνο ιό μέσα στο σώμα της κοινωνίας, και οι εβραίοι δεν είναι τίποτε άλλο παρά μολυσματικά κύτταρα που φέρουν τον "γενετικό" κόδικα αυτού του ιού!
Συνεπώς η οποιαδήποτε ανάμιξη τυχόν "ελληνικών" στοιχείων ανάμεσα στα εβραϊκά κόπρανα γίνεται για τους εξής πολύ απλούς λόγους:
1) Βιτρίνα! Αν οι εβραίοι προσπαθούσαν να προωθήσουν τα κόπρανά τους αγαρνίριστα, δεν θα μπορούσαν να κοροϊδέψουν κανέναν... συνεπώς εκμεταλεύονται/μεταχειρίζονται "ελληνοπρεπή" στοιχεία, ώστε να τραβήξουν στην παγίδα τους, τους τυχόν ανυποψίαστους ανθρώπους που έχουν την έμφυτη τάση της αναζήτησης!
2) Μόλυνση! Αφού καταφέρουν να τραβήξουν ικανό αριθμό ανυποψίαστων ατόμων με το δόλομα των (δήθεν) "ελληνοπρεπών" στοιχείων, μολύνουν στη συνείδηση των θυμάτων τους, τα (τυχόν) "ελληνοπρεπή" στοιχεία με εβραϊκά κόπρανα και σκουπίδια... Έτσι καταφέρνουν να μολύνουν σιγά σιγά ολόκληρο το πολιτισμικό γίγνεσθαι και να διαβρώσουν την κοινωνία ποτίζοντάς την με το σάπιο δηλητήριό τους!
3) Δυσφήμιση! Όταν η συνωμοσίες τους πάνε να αποκαλυφθούν, αυτοί κατηγορούν τα τυχόν ελληνικά στοιχεία που έκλεψαν και διέστρεψαν! Και φτιάχνουν μάλιστα και ένα σωρό συνωμοσιολαγνικές θεωρίες που μόνο στα διεστραμένα μυαλά τους μπορούν να σταθούν! Έτσι σπέρνουν τον ΦΟΒΟ, ενώ στη συνείδηση των ποιμνιοποιημένων ανθρώπων, ο Ελληνισμός προβάλεται από τους συνωμότες σας κακοδαιμονοποιημένος... τότε το ποίμνιο τρέχει μέσα στις εκκλησίες να δοξάσει, να λατρεύσει και να πουλήσει και την ψυχή του ακόμα, για προστασία, στον ενεργειακό βρικόλακα που κρύβεται πίσω και από τις εταιρίες και τα τάγματα που και εσύ Μελάνκερε αναφέρεις!!!
Συνεπώς ο ΚΥΡΙΩΣ λόγος ύπαρξης αυτών των ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΩΝ εταιριών και ταγμάτων δεν είναι κανένας άλλος παρά Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΑΓΝΙΚΗΣ ΜΑΝΙΑΣ προς τα μέλη της κοινωνίας, τα οποία και θα συρεύσουν ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ στις εκκλησίες (ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ γκουχ γκουχ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΛΕΩ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ) για να παραχωρήσουν προς προστασία τις ψυχές τους στον ΝΤΑΒΑΤΖΗ θεούλι του ισραήλ και του χριστιανισμού (ΧΩΡΙΣ γκουχ γκουχ, για να καταλαβαινόμαστε επιτέλους!!!)
Και αν υπάρχουν ακόμα και σήμερα άτομα που ισχυρίζονται ότι εντός του χριστιανισμού (δεν αντέχω άλλο να χρησιμοποιώ τις λέξεις γκουχ γκουχ, θα λέω τα πράγματα με το όνομά τους και ας βρίσκομαι σε "ενωτικό" φόρουμ) επιβιώνουν "αρχαία ελληνικά μυστήρια" τότε εγώ θα τα παραπέμψω στις μασονικές στοές και στις εταιρίες και τάγματα που και εσύ Μελάνκερε αναφέρεις!!!
Και οι μασώνοι και λοιποί συνωμότες, τα ίδια πράγματα κάνουν και πρεσβεύουν!!! Κλέβουν τα ελληνικά στοιχεία, τα κόβουν και τα ράβουν στα ασυνείδητα μέτρα τους, τα χρησιμοποιούν σαν βιτρίνα για να τραβήξουν πνευματικούς αναζητητές, τους περνάνε μιθριδατικά τα εβραϊκά σκουπίδια και κόπρανα, μολύνουν τις έννοιες, δηλητηριάζουν την κοινωνία, σαπίζουν την ανθρωπότητα και μετά αποποιούνται τις ευθύνες τους!!!

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ EI-END...
    ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ ;;; (ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....περί των όντως και 5Ε λληνικώς αντιμασονικών...., μα και περί..... α πάντων..... στο www.siopi.gr....: γεια και χαρά κι αποχωρώ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...