Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


Συγκέντρωση των Αγανακτισμένων by Protothema


Απογαλακτιστήτε απο τις ταμπελες της αριστεράς του κέντρου και της δεξιάς η Ελλάς κυνδινέυει όχι μόνο από οικονομική εξαθλίωση αλλά από κάτι ακόμα χειρότερο την οριστική απώλεια τεράστιου μέρους της εθνικής της υπόστασης ως κράτος και ως έθνος ως προς τα κεχτημένα του.

 Αθήνα-Σύνταγμα

Πρέπει οι Έλληνες να δώσουν όχι απλώς ένα ηχυρό μύνημα αλλά πλέον να ορίσουν το δρόμο,δεν είναι μόνο το οικονομικό είναι η ιδέα που όλοι οι πατριώτες Έλληνες έχουμε μέσα μας για την χώρα μας.

Όσο μένουμε υπό τον "ζυγό" των πολυεθνικών και των υπαλλήλων τους και περικόπτωνται χρήματα από την πρόνοια και την άμυνα της χώρας μας οι Τούρκοι ,οι Τσάμηδες και μουσουλμάνοι εξτρεμιστές που έχουν το πέπλο του λαθρομετανάστη θα εντίνουν τις προσπάθειες τους.



 Θεσσαλονίκη

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε και να ορίσουμε όχι απλώς να δώσουμε ένα μύνημα,γιατί εάν δεν γίνει οι καταστάσεις και τα γεγονότα θα κλιμακοθούν και θα περάσουν το σημείο μη αναστροφής τους.
 
Πάτρα

Εάν πετύχουμε το υπάρχον πολιτικό σύστημα θα αποριφθεί και θα πάρει την θέση του σε κάτι που θα είναι γέννημα των Ελλήνων.ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.........

Ιωάννης Λ

eothetis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...