Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ! ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ή ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ; ΝΑ ΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ;


Στις εκλογές που έρχονται, δε θα πρέπει να οδηγηθούμε ταπεινωμένοι και εγκλωβισμένοι στα δικά τους διλήμματα επιλέγοντας το δυνάστη μας, αλλά αποφασισμένοι να πλέξουμε τη θηλιά που θα τους κρεμάσει...
 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Διαφορετικά σε καθιστούν συνένοχο στον ίδιο σου τον αφανισμό. Σε μετατρέπουν σε  αυτόχειρα και επικαλούνται τη δική σου τη συνενοχή, για να τη χρησιμοποιήσουν ως τεκμήριο που θα εξασφαλίσει τη δική τους αθωότητα.

Αυτό ακριβώς είναι που επιδιώκουν μέσα από τις επικείμενες εκλογές. Να καταστήσουν την κοινωνία συνένοχο στην καταστροφή της, μετατρέποντάς τες παράλληλα σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα πολιτικά και θεσμικά τους ανομήματα, την πολιτική τους διαφθορά, τον εθνοκτόνο ξεπεσμό τους, και τις επιλογές που έκαναν και που συνιστούν εσχάτη προδοσία.

Δεν πρόκειται για αυθαίρετο συμπέρασμα. Είναι άλλωστε σαφέστατη η ομολογία του… αντιπολιτευόμενου συγκυβερνήτη Α. Σαμαρά, ο οποίος επιζητούσε εναγωνίως εκλογές όχι για να δοθεί δημοκρατική διέξοδος στην κατάλυση της συνταγματικής νομιμότητας, αλλά για να λειτουργήσουν αυτές οι εκλογές, «εκτονωτικά – καταπραϋντικά» για την οργισμένη κοινωνία…
Εκλογές μαζικής κοινωνικής εξαπάτησης ήθελε, όχι για να θριαμβεύσει, αλλά για να εκφυλιστεί η εθνική κυριαρχία.
Τα μαύρα σημαντήρια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει μετά τις εκλογές, άρχισαν ήδη να χτυπούν, και κανείς μα κανείς πλέον δεν κρύβει τις πραγματικές τους προθέσεις.
Νέα μέτρα, ακόμη μεγαλύτερη ανεργία, καταστροφική ύφεση, απόγνωση, απελπισία, εξαθλίωση απόλυτη για τον απλό καθημερινό άνθρωπο.
Πρόκειται για όλα αυτά που δεσμεύτηκαν στις πολιτικές συμμορίες στις οποίες λογοδοτούν.
Πρόκειται για τα συμβόλαια ντροπής και εθνοκτονίας που ταπεινωμένοι προσυπέγραψαν ότι θα τηρήσουν.
Πρόκειται για το πιο άθλιο μείγμα ψέματος και κάλπικης ελπιδεμπορίας, μέσα από το οποίο επιχειρούν να καλλιεργήσουν την εντύπωση, πως η ανάταση της πατρίδας που διέλυσαν, θα προκύψει με λίπασμα τη ζωή των πολιτών της, προκειμένου να αναστηθεί το τέρας της παγκοσμιοποιημένης ζούγκλας που φύτεψαν στον τόπο μας.
Το πρώτο δεδομένο λοιπόν, για το οποίο έχουμε όλοι απόλυτη επίγνωση, βαδίζοντας γι αυτές τις εκλογές, είναι το τι ακριβώς πρόκειται να ακολουθήσει.
Το δεύτερο δεδομένο για το οποίο επίσης έχουμε όλοι μας απόλυτη επίγνωση, είναι πως οι εκτελεστές αυτού του εφιαλτικού σχεδίου και παρελθόν έχουν, και ονοματεπώνυμο στη λίστα με τους φονιάδες αυτού του λαού.
Είναι όλοι εκείνοι που συνήργησαν με τις πολιτικές, με τους χειρισμούς, και τη στάση τους, στο να είναι τέτοια και όχι διαφορετική η επόμενη μέρα μας.
Το ΠΑΣΟΚ, που άνοιξε την κερκόπορτα στη μαύρη τρύπα που κατάπιε εν μια νυκτί τη ζωή μας…
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αυτή η θλιβερή κολαουζιέρα που έσπευσε να συναγωνιστεί τον πράσινο θίασο σε ενδοτισμό και εθελοδουλία, δεν είναι απλά συνένοχος, αλλά ισότιμος συμπρωταγωνιστής στο εθνικό έγκλημα σε βάρος του τόπου.
Ο Καραγκιόζης της πολιτικής κωλοτούμπας και ο θίασος των πολιτικών Χατζατζάρηδων που τον πλαισιώνουν, δεν είναι απλά συνένοχος, αλλά ο επικίνδυνος εφιάλτης της πατριδοκαπηλείας και του πολιτικού σαλταδορισμού, και αυτό τον καθιστά διπλά και τριπλά ένοχο για το μεγάλο έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος του τόπου.
Οι ένοχοι λοιπόν έχουν ονοματεπώνυμο, και επειδή οι πολιτικές τους επιδιώξεις δεν είναι πλέον άγνωστες σε κανέναν…
-Κανείς δε δικαιούται να πει πως δεν ήξερε…
-Κανείς πλέον δε δικαιούται να πει πως εξαπατήθηκε…
-Και φυσικά κανένας πλέον δεν έχει το δικαίωμα να ισχυριστεί, πως έχει το δικαίωμα να δώσει στο φονιά μια δεύτερη ευκαιρία για να ολοκληρώσει όλα όσα δεν πρόλαβε… Κανείς!!!

Αντίθετα η μοναδική και μη διαπραγματεύσιμη υποχρέωση όλων απέναντι στα παιδιά και στα εγγόνια μας, απέναντι στη ζωή μας την ίδια, και κυρίως απέναντι σ αυτή την πατρίδα που φρόντισαν να τσαλακώσουν ανεπίτρεπτα την αξιοπρέπειά της, είναι να οδηγηθούν όλοι αυτοί στον οριστικό πολιτικό αφανισμό, για να ανοίξει επιτέλους και ο δρόμος για την παραδειγματική τους τιμωρία.
Κάθε ψήφος που θα δοθεί σ αυτή την τριάδα του αίσχους…
-Θα είναι ψήφος ντροπής και ταπείνωσης…
-Θα είναι ψήφος συνενοχής στο έγκλημα σε βάρος του τόπου…
-Θα είναι ψήφος αμετανόητων και αδίστακτων συμπολιτών μας, που το μόνο για το οποίο θα είναι πρόθυμοι, θα είναι να ξεφορτώσουν αύριο ένα μαύρο φορτίο ντροπής στο «γιατί» που θα τους ρωτούν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.
Είναι στο χέρι μας να φροντίσουμε, ώστε οι κατάπτυστοι, οι ταπεινωμένοι και οι δακτυλοδεικτούμενοι, να είναι όσο γίνεται λιγότεροι την επόμενη μέρα των εκλογών.
Είναι στο χέρι μας να μην παραδώσουμε στους κοτζαμπάσηδες τη σημαία της αξιοπρέπειάς μας, αλλά να τη μετατρέψουμε σε εφ όπλου λόγχη για να ξεβρωμίσει μια για πάντα ο τόπος μας από δωσίλογους και προσκυνημένους, από πολιτικούς απατεώνες και σαλταδόρους της πολιτικής, κυρίως όμως απ όλους εκείνους που δε δίστασαν την ημέρα πλειοδοτούν σε φιλοπατρία, και τη νύχτα να φορούν την κουκούλα της ντροπής και να μπαίνουν στη δούλεψη του δυνάστη της.
Στις εκλογές που έρχονται λοιπόν, δε θα πρέπει να οδηγηθούμε ταπεινωμένοι και εγκλωβισμένοι στα δικά τους διλήμματα επιλέγοντας το δυνάστη μας, αλλά αποφασισμένοι να πλέξουμε τη θηλιά που θα τους κρεμάσει με τις κουκούλες της ντροπής που φόρεσαν για να παραδώσουν την ίδια μας την πατρίδα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...