Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

"ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΜΕ!"


ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ Από τον κ.Πέτρο Καπερναράκο, κάτοικο της Μάνης, λάβαμε επιστολή ξεκάθαρου περιεχομένου ως απάντηση φορέων της Μάνης στην προσπάθεια από την δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου να αλώσει την περήφανη γη μέσω εγκατάστασης ανεμογεννητριών διαπλεκόμενων. 

Πίσω από όλη αυτή την ιστορία για μια ακόμα φορά είναι αυτό το υποκείμενο ο Παπακωνσταντίνου και στο βάθος ο Νικολάκης, το αδερφάκι του αποτυχημένου Τζέφρι. Προκύπτει ξεκάθαρα από την επιστολή ότι οι Μανιάτες δεν θα καθίσουν με σταυρωμένα χέρια στην άλωση της γης τους. Η επιστολή αφορά το ρεπορταζ που έχουμε κάνει για την υπόθεση. 


 "Η φωτογραφία που δημοσιεύετε δεν μας αφορά, μιας και αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα από μόνη της! 


Απλά μας έβαλε σε υποψία. Και το ψάξαμε!και βγάλαμε λαβράκι! Ψάξτε και σεις λοιπόν να βρείτε την με Α.Π. οικ. 197266 απόφαση του υπουργού περιβάλλοντος και θα καταλάβετε ότι καταλάβαμε και εμείς! υπ όψιν ότι αλλα 4 αιολικά πάρκα ιδιοκτησίας Κοπελούζου σχεδιάζονται για την περιοχή! και μόνο τα 2 της ΑΝΕΜΟΣ ΜΑΝΗΣ υπόγραψε ο υπουργός! όσον αφορά τώρα την εκδήλωση που έχει προγραματιστεί να γίνει την Κυριακή για πραγματική ενημέρωση των κατοίκων της Μάνης και όχι μόνο- και που τρέχουμε πανικόβλητοι να ετοιμάσουμε λόγω των συνεχών εμποδίων που ξαφνικά βρίσκονται την τελευταία στιγμή μπροστά μας ( η εκκλησία δεν μας δίνει το πνευματικό κέντρο, το κατάστημα ζητάει ξαφνικά υπέρογκο ποσό για να μας φιλοξενήσει ) και αναγκαζόμαστε να την μεταφέρουμε σε δικό μου χώρο 25 χιλιόμετρα μακριά απο το Γύθειο,- δεν αποσκοπεί στο να ''ψήσουμε'' τους ντόπιους να δεχτούν τις ανεμογεννήτριες, αλλά να τους πούμε την αλήθεια γι αυτό που περιμένει ''την γη των ορθίων'' απο τους ντόπιους και φερτούς εραστές της Μανιάτικης γής! ήδη ο αγώνας θα συνεχιστεί στα δικαστήρια μέχρι τέλους! και καλό είναι να προετοιμάσετε τους τηλεθεατές σας για τις καταδίκες απο την Ε.Ε. αφού παραβιάζονται απο τον υπουργό οι σχετικές νομοθεσίες!και αν περάσει η μπογιά όλων αυτών ακόμα και στην Ευρωπαική Ενωση τότε ναι! το μόνο που μένει είναι το παλούκωμα! νέοι γέροι και παιδιά θα προτάξουμε τα στήθη μας για μια πατρίδα ελεύθερη!ας προσέξουν όμως όλοι αυτοί οι ντόπιοι και φερτοί εραστές μην φτάσουν στο σημείο να κρύβονται χειρότερα απο τα ποντίκια !σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. 


 Πέτρος Καπερναράκος
 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...