Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Η προεκλογική κοροϊδία με την "επιχείρηση-σκούπα" των μεταναστών!

Image
Την ώρα που εξαγγέλλονται σαρωτικές επιχειρήσεις-σκούπα με σκοπό να καθαρίσει το κέντρο από τους παράνομους μετανάστες, ενώ πολίτες και Αστυνομία συγκρούονται για τα κέντρα κράτησης που πρόκειται να δημιουργηθούν, με τους αρμόδιους υπουργούς να προειδοποιούν για τις μολυσματικές ασθένειες που έρχονται στη χώρα από τους ανεμβολίαστους αλλοδαπούς, χιλιάδες παράνομοι μετανάστες εξακολουθούν να εισέρχονται στη χώρα κάθε μήνα.

 Και όχι μόνο αυτό, αλλά φτάνουν καθημερινά στην Αθήνα κατά δεκάδες εφοδιασμένοι με επίσημο έγγραφο της ελληνικής κυβέρνησης ότι κανείς δεν μπορεί να τους συλλάβει ή να τους απομακρύνει για τουλάχιστον έναν μήνα! Όπως αναφέρει το protothema.gr, μια πρωινή καθημερινή αυτοψία στον Σταθμό Λαρίσης, όπου φτάνει το τρένο από την Αλεξανδρούπολη, είναι αρκετή για να κατανοήσει κανείς ότι τίποτα απολύτως δεν έχει αλλάξει στο θέμα της μετανάστευσης, παρά τις υπουργικές δηλώσεις. Δεκάδες παράνομοι μετανάστες αποβιβάζονται καθημερινά από το τρένο και με τα λιγοστά υπάρχοντά τους στην πλάτη κατευθύνονται προς το κέντρο της Αθήνας για να προστεθούν στους εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν κάνει ήδη το ίδιο ταξίδι. Κανείς δεν τους ελέγχει, κανείς δεν επιχειρεί να τους συλλάβει και να τους απομακρύνει.


 Και να ήθελε, δεν θα μπορούσε άλλωστε, αφού όλοι τους είναι εφοδιασμένοι με έγγραφο της Πολιτείας που τους επιτρέπει να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους για τουλάχιστον έναν μήνα. Με το συγκεκριμένο χαρτί στο χέρι φτάνουν στην Ομόνοια κι εκεί χάνονται ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους, χωρίς βεβαίως να επιστρέφουν στην πατρίδα τους όταν η ισχύς του εγγράφου λήξει. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. 


Πάνω από 35.000 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν το 2011 στην περιοχή του Εβρου. Στους συνοριακούς σταθμούς Φερρών, Τυχερού, Σουφλίου, Χειμωνίου, Διδυμοτείχου και Μεταξάδων, που υπάγονται στην Αλεξανδρούπολη, γίνονται καθημερινά πάνω από 50 συλλήψεις. Το ίδιο περίπου συμβαίνει και στους σταθμούς της Ορεστιάδας. Ολοι αυτοί λαμβάνουν βάσει νόμου το ειδικό έγγραφο που τους επιτρέπει τη μηνιαία παραμονή στη χώρα μας.


 Συνολικά περισσότεροι από 500 μετανάστες με προσωρινή άδεια παραμονής μετακινούνται προς την πρωτεύουσα κάθε εβδομάδα. Η εισροή των λαθρομεταναστών στη χώρα μας συνεχίζεται με την ίδια μαζικότητα που παρατηρούνταν και πριν από έξι μήνες, όπως είχε αποκαλύψει το Πρώτο Θέμα με σχετικό ρεπορτάζ. Οι επιβάτες-λαθρομετανάστες μπαίνουν στις συγκοινωνίες και νομιμότατα φτάνουν στην Αθήνα για να αρχίσουν την περιπλάνησή τους στους δρόμους της πόλης. 


 Το εντυπωσιακό είναι ότι όλοι αυτοί, προτού φτάσουν στην πρωτεύουσα, έχουν ήδη συλληφθεί από την Αστυνομία. Συλλαμβάνονται στον Εβρο, όταν πλέον έχουν περάσει παράνομα τα σύνορα, και εκμεταλλευόμενοι τη διάταξη περί ασύλου καταθέτουν μια αίτηση, παίρνουν άδεια παραμονής για 30 ημέρες και έρχονται στην πρωτεύουσα για να χαθούν μέσα στο πλήθος... Kαι η εγκληματικότητα, η βρωμιά, οι αρρώστιες διαιωνίζονται... Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν; Σε σχετική δημοσκόπηση της ALCO, το 70% των πολιτών απάντησε ότι πρόκειται απλώς για "προεκλογικές εξαγγελίες"! 


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...