Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Εξώσεις Εξπρές για όσους δεν πληρώνουν το ενοίκιο! Μα πόση αλητεία πια;;

Με την ανεργία σε επίπεδα πολέμου, με κόσμο να μην έχει να πάρει γάλα στα παιδιά του, η κυβέρνηση του απερχόμενου ρομπότ έκανε άλλο ένα επίτευγμα “ανθρωπιάς”. Τις εξώσεις εξπρές για όσους δεν πληρώνουν ενοίκιο. Μόλις 20 μέρες θα χρειάζεται ο ιδιοκτήτης για να πετάξει στον δρόμο μία οικογένεια π.χ. ανθρώπων που εργαζόντουσαν στον ιδιωτικό τομέα και έχασαν την δουλειά τους από το μνημόνιο που κατέστρεψε την πραγματική οικονομία, την αστική τάξη, ότι παραγωγικό είχε αυτή η χώρα.

Την ίδια στιγμή που οι Παπανδρέηδες και οι Παπακωνσταντίνηδες ζούν μέσα στην χλιδή των 
λήαρ τζετς και το δημόσιο χρήμα γίνεται έρμαιο κολλητών, υπηρετών της διαπλοκής, όποιος έκανε το λάθος σε αυτή την χώρα να μην είναι τεμπελχανάς, λαμόγιο και κρατικοδίαιτος, πληρώνει το μάρμαρο.
Η κατάλληλη κατάληξη μίας ελεεινής οπερέτας που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την Οκτωβριανή επανάσταση που κατέστρεψε την τότε οικονομία. Μόνο που δεν την έκανε η Παπαρήγα ή κάποια κομμουνιστική επαναστατική διαδικασία. Την έκαναν μία συμμορία απατεώνων με την βοήθεια εκβιαζόμενων, καιροσκόπων και ηλιθίων. Πρέπει να συντριβούν και να τιμωρηθούν.olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...