Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Άγριος πολεμος με πέτρες και φωτιές στο Μενίδι - ΒΙΝΤΕΟ


Δεν το βάζουν κάτω οι κάτοικοι του Μενιδίου και διαμαρτύρονται για άλλη μια φορά κατά των σχεδίων της κυβέρνησης να δημιουργηθεί κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην περιοχή τους.

Λίγο μετά τις 9 μάλιστα ξέσπασαν και επεισόδια όταν οι κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί στη λεωφ. Θρακομακεδόνων επιχείρησαν να κλείσουν το δρόμο και απωθήθηκαν από την αστυνομία. 
Επικράτησε πανδαιμόνιο με τους κατοίκους να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις, με πετροπόλεμο, φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και....
τους κατοίκους να καταγγέλουν στο NewsIt ότι οι αστυνομικοί τους επιτέθηκαν χωρίς λόγο. Οπως μετέδωσε νωρίτερα η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου "ΣΚΑΙ στις 7", οι κάτοικοι του Μενιδίου άναψαν φωτιές στη συμβολή των οδών Θρακομακεδόνων και Καραμανλή.
Πολίτες της περιοχής, νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου και αρχικά εξέφρασαν την πρόθεσή τους να κατέβουν ακόμη και στη Βουλή, όπου σήμερα κατατίθεται η τροπολογία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...