Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ “ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ” (ΦΩΤΟ)

Τούρκος προβοκάτορας ήταν τελικά αυτός που συνελήφθη πριν 3 μέρες από την αστυνομία ενώ προσπαθούσε να επιτεθεί σε πολίτες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλίσσης Σοφίας.
Ο Τούρκος ήταν μεταξύ ατόμων που προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στους Έλληνες που συμμετείχαν στην συγκέντρωση στις παρυφές της, στο Σύνταγμα..
anarxikoi-mat0__article



Ο Τούρκος  που αντιστάθηκε κατά την σύλληψή του (πετούσε βόμβες μολότοφ μέσα από τις τάξεις των αναρχικών), διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα ως πολιτικός πρόσφυγας
traymatias2
anarx-5
Άλλωστε ήδη έχει ενημερωθεί Η ΕΥΠ και ψάχνουν τον φάκελό του, αφού είναι ηλίου φαινότερο ότι κάτι τρέχει πίσω από αυτή την περίεργη υπόθεση.
Ο Τούρκος προβοκάτορας κατηγορείται για διατάραξη κοινής ειρήνης με την επιβαρυντική διάταξη του «κουκουλονόμου και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού, αντίσταση κατά της αρχής και εμπρησμούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος φρόντισε να κρύψει πολύ καλά το πρόσωπό του αλλα και το γεγονός ότι από τον αναρχικό χώρο δεν υπήρχε καμία υποστήριξη στη σύλληψή του όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε είτε έξω από τη ΓΑΔΑ είτε από sites αυτού του συγκεκριμένου χώρου.

makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...