Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Νέο "λεφτά υπάρχουν" από τον Στουρνάρα > Στουρνάρας: "Έχουμε χρήματα"Άσχημες μνήμες από τη συγκεκριμένη ατάκα - Τι είπε ο υπουργός Οικονομικών σε γερμανική εφημερίδα
"Το πρωτογενές πλεόνασμά μας θα είναι μια μεγάλη έκπληξη", δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung και διαβεβαιώνει ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέο πακέτο στήριξης, αλλά μόνο την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων. "Έχουμε αρκετά χρήματα", σημειώνει και ζητά η στήριξη των εταίρων να έλθει πριν από τις ευρωεκλογές, προκειμένου να μην ενισχυθούν οι ακραίες δυνάμεις, ενώ εκτιμά ότι οι Γερμανοί δεν είναι επαρκώς ενημερωμένοι για τις προσπάθειες των Ελλήνων. Διαψεύδει δε, κληθείς να απαντήσει σε σχετική ερώτηση, τις φήμες ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιθυμεί την απομάκρυνσή του από το υπουργείο.
Λεπτομέρεια: Η φράση "έχουμε χρήματα" είναι ίδια με την αξέχαστη φράση του Γιώργου Παπανδρέου "λεφτα υπάρχουν". Ελπίδα όλων αυτήν τη φορά όμως είναι να ισχύει.


parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...