Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Πρωινό με το Γερμανό πρέσβη πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης!

Σιγά-σιγά αποκαλύπτεται ο μύθος του…αριστερούλη στα λόγια Σταύρου Θεοδωράκη. Οι μάσκες πέφτουν και ο ρόλος του Ποταμιού έρχεται στην επιφάνεια. Σήμερα το πρωί  στο γραφείο του Σταύρου Θεοδωράκη βρέθηκε ο πρεσβευτής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα Πέτερ Σόοφ για να πάρουν μαζί το …

potami




πρωινό τους. Μετά την εκλογική επίδοση του Ποταμιού στις ευρωεκλογές, η γερμανική πλευρά προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για το κόμμα του κ. Θεοδωράκη.

Ο Γερμανός διπλωμάτης είχε ζητήσει να συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού και τελικώς επελέγη η «αμερικανικού τύπου» λύση του πρωινού εργασίας. Οι κύριοι Θεοδωράκης και Σόοφ πήραν πρωινό μαζί τρώγοντας καρπούζι, πεπόνι και κεράσια, που όπως εκμυστηρεύτηκε στον ηγέτη του Ποταμιού ο Γερμανός πρέσβης, είναι τα αγαπημένα του φρούτα.

Στην αρχή της συζήτησης οι δύο άντρες συνομίλησαν για το Μουντιάλ. Ο Γερμανός πρέσβης που τις προηγούμενες μέρες έκανε μια εκδήλωση στους χώρους της πρεσβείας στην Αθήνα καλώντας φίλους του να παρακολουθήσουν το παιγνίδι της Γερμανίας με την Πορτογαλία αποκάλυψε ότι είναι οπαδός της Εθνικής Ελλάδος!

Ο κ. Σόοφ είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι παρακολούθησε το προηγούμενο παιγνίδι της Ελλάδας με την Κολομβία σε μια παμπ του Βερολίνου φορώντας ελληνικό κασκόλ. «Στην Ελλάδα είμαι Γερμανός και στη Γερμανία είμαι Έλληνας», είπε ο Πέτερ Σόοφστον Σταύρο Θεοδωράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...