Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Επόμενο Βήμα ...των παγκοσμιοποιητών


Αρχή μηνύματος ...Αμερικάνικες τράπεζες κάνουν την ίδια ληστεία που έγινε στην Κύπρο σε όλες της πολιτείες της Αμερικής ταυτόχρονα!!...Χρόνος μη ανιχνεύσιμος ....μερικές βδομάδες - μήνες

Οι τράπεζες σε όλο τον κόσμο θα χρησιμοποιούσουν βιομετρικα συστήματα που θα προσομοιάζουν το λεγόμενο τσιπακι ...Πολ σύντομα!! Αν δεν δεχτείς δεν θα μπορείς να συναλλαγής !!
Το θέμα οπλισμού των πολιτών θα γίνει διεθνές τουλάχιστον σε όλο τον δυτικό πολιτισμό!! ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ!


Μέτα από τον έλεγχο του διαθέσιμου ρευστού από τις τράπεζες στήνεται η επισιτιστική παγκόσμια κρίση , μέσω εταιριών σαν την Μονσαντο θα ανακοινωθεί σύντομα συγκεκριμένη ασθένεια η οποία δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις καλλιέργειες.

Ταυτόχρονα μέσω ΧΑΑΡΠ και διαμόρφωση των καιρικών φαινομένων θα δημιουργηθεί παγκόσμια δυσκολία παραγωγής τροφής.Τεράστιες καταστροφές σε καλλιέργειες αναμένονται σύντομα! Χρόνος 2-3 χρόνια...
Προσπάθεια αποσταθεροποίησης σε ευρωπαϊκές χώρες με χρήση πρακτόρων εν ύπνωση μέσα στον κοινωνικό ιστό! Γαλλία , Ισπανία ,Ιταλία ,Ελλάδα....χρόνος άγνωστος..ανα πάσα στιγμή!

Εμφύλιος η γεγονότα που θα φανούν σαν εμφύλιος στην Αμερική έτσι ώστε να φιμώσουν , σκοτώσουν φυλακιστούν οι όποιες φωνές θα μπορούσαν να φέρουν λογική!
Ταυτόχρονη μοίρα θα έχουν και οι Ευρωπαίοι άνθρωποι του πνεύματος!

Αμέσως πόλεμος που θα αγγίζει την έννοια διεθνούς Πολέμου άλλα δεν θα ονομάζεται τρίτος παγκόσμιος! Ιράν, Συρία ,Β.Κορέα κοκ...χρόνος άγνωστος!
Τελικός στόχος η Κίνα!!

Οι συμμαχίες του σήμερα θα αλλάξουν μέσα σε μια μέρα και τα σχέδια ενώ θα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν θα ακυρώνονται τελευταία στιγμή...θα έχουμε δηλαδή μπρος -πίσω σε αποφάσεις και δηλώσεις!!

Θα υπάρξουν σύμμαχοι Πολέμου που θα ξεκινήσουν μαζί άλλα στη πορεία θα γίνουν αντίπαλοι!
Σύντομα θα ανακοινωθεί από την Κίνα η μεγάλη νέα ασθένεια που έχει σκοτώσει ήδη δεκάδες χιλιάδες άλλα έχει απορριφθεί από το κοινό!

Μέσα στον αρχικό πανικό θα διαρρεύσουν τα στοιχεία για της υπόγειες βάσης ,τα εξαφανισμένα παιδιά και τους εξωγήινους-ενδωγηινους συνεργάτες της Αμερικής! Τότε θα ξεκινήσει και το μπλου μπεαμ προτζεκτ !!
Η μονσαντο θα έχει κυριαρχικό λόγο παγκόσμια !

Όταν ο μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων του πλανήτη λυγίσει φανερά θα παρουσιάσουν τον ένα μεγάλο ηγέτη της Ειρήνης!
Τέλος αρχικού μηνύματος...

www.katohika.gr

1 σχόλιο:

  1. τρομακτκά όλα αυτά... και από ότι φαίνετε βαδίζουμε ολοταχώς πρός τα εκεί.... διαβάζω όμως και απο μία άλλη προοπτική τα ερχόμενα γεγονότα.. η υπέροχη Ελλάδα ξανά θα μεγαλουργήσει με τη βοήθεια των Αθάνατων αρχαίων Θεών της.......τι θα γίνει στο τέλος θα φανεί.....διαβάστε αρκετές αναρτήσεις μέχρι τον Φεβρουάριο για να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα με ανοικτο μυαλό και ψάξτε.. ο καιρός γαρ εγγύς.... http://www.galaxiaki-omospondia-fwtos.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...