Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Tέμενος του Βοτανικού: "εργοστάσιο παραγωγής τρομοκρατών" - Συνένοχη και η Εκκλησία της Ελλάδος ΠΟΥ ΤΗΝ ΈΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ!!!

Με συντριπτική πλειοψηφία (198 υπέρ και 16 κατά) εγκρίθηκε στη Βουλή η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα. Εναντίον τάχθηκε ο ΛΑΟΣ, κόμμα που ζήτησε και τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας. Ο Γ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τη δημιουργία τεμένους "εργοστάσιο παραγωγής τρομοκρατών". Απευθυνόμενος στο υπουργό Περιβάλλοντος, είπε: "Παίζετε με τη φωτιά και καταστρέφετε την Ελλάδα. Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι πάμε σε εκλογές τώρα για να σωθείτε. Διαφορετικά, ούτε τα Ειδικά Δικαστήρια δε θα φθάσουν. Φαίνεται πως θα κοιτάμε προς το Γουδή".

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου εγκάλεσε στην τάξη τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, καλώντας τον να είναι πιο προσεχτικός στις δηλώσεις του. Τον παρέπεμψε δε στην ελληνική ιστορία και ειδικότερα στον Ελευθέριο Βενιζέλο, ο οποίος "για τους δικούς του σκοπούς ήθελε να κάνει ακριβώς κάτι παρόμοιο". Και πρόσθεσε: "Εμείς είμαστε υπερήφανοι που είμαστε στην ιστορική συνέχεια του Ελευθερίου Βενιζέλου και των ιδεών που πρεσβεύει".



greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...