Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Σκάνδαλο ολκής! H Αννούλα διόρισε μόνο τα «δικά της» παιδιά!


Η κυβέρνηση, που μας μίλησε για αξιοκρατία και opengov, εξακολουθεί να προκαλεί με σκανδαλώδεις προσλήψεις… Κατά το γνωστό πλέον «λεφτά υπάρχουν», έτσι και δουλειές υπάρχουν, αλλά μόνο για τα δικά τους, «πράσινα» παιδιά!
Ο λόγος για την προκήρυξη 150 θέσεων εκτός ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο του έργου «Αναβάθμιση και Επέκταση της Λειτουργίας των θυρίδων επιχειρηματικότητας και στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας» για προσλήψεις στο Ινστιτούτο Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας. Σωστά μαντέψατε, μιλάμε για την αγαπημένη μας Αννούλα, εμπνεύστρια του νέου σύγχρονου «κρυφού σχολειού»…
Θέλετε να μάθετε ποιοί προσλήφθηκαν; Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στο Νομό Κοζάνης (από τον οποίο κατάγεται η υπουργός Παιδείας και στον οποιο διετέλεσε βουλευτής και νομάρχης) από όλους τους υποψηφίους οι επιτυχόντες είναι μόνο τρεις και κοιτάξτε μια τρομερή σύμπτωση, όλοι τους μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και φανατικοί υποστηρικτές της Αννούλας μας!
Πρόκειται, συγκεκριμένα για τους:
ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης – Υποστηρικτής της Άννας Διαμαντοπούλου)
ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΡΙΑ
 (Αναπληρώτρια Γραμμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης – Υποστηρίκτρια της Άννας Διαμαντοπούλου)
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 (Μέλος Εθνικής Αντιπροσωπείας ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ – Υποστηρικτής της Άννας Διαμαντοπούλου)
Τα ονόματα των επιτυχόντων μπορείτε να τα επιβεβαιώσετε και οι ίδιοι στο site του ινστιτούτου www.ify.gr

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...