Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Τουρκία....Μπαγκίς : “Γι’ αυτό το λόγο εκπαιδεύσαμε και εξοπλίσαμε το πολεμικό μας ναυτικό, γι’ αυτό το λόγο φτιάξαμε το στρατό μας..”


«Η Τουρκία θα κάνει στο έπακρο χρήση όλων των δικαιωμάτων που της δίνει το διεθνές δίκαιο και θα πράξει τα δέοντα» είπε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μπαγκις, προειδοποίησε την Κύπρο που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις έρευνες πετρελαίου στη Μεσόγειο λέγοντας το εξής:«Γι’ αυτό υπάρχουν τα στελέχη του στόλου μας.»


Ο Μπαγκις ανέφερε τα εξής:
«Είναι παράνομο να κάνουν έρευνα σε ύδατα που δεν τους ανήκουν. Η Τουρκία θα κάνει στο έπακρο χρήση όλων των δικαιωμάτων που της δίνει το διεθνές δίκαιο και θα πράξει τα δέοντα. Γνωρίζουν την σοβαρότητα της Τουρκίας».
Ο υπουργός υπενθύμισε ότι η Τουρκία έστειλε πολεμικά πλοία στην περιοχή σε παρόμοιες προσπάθειες που έγιναν παλαιότερα και πρόσθεσε τα παρακάτω:
«Γι’ αυτό το λόγο εκπαιδεύσαμε και εξοπλίσαμε το πολεμικό μας ναυτικό, γι’ αυτό το λόγο φτιάξαμε το στρατό μας. Στο τραπέζι βρίσκεται κάθε επιλογή, μπορούμε να τα σκεφτούμε όλα.»


exomatiakaivlepo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...