Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011

Ανταγωγή και μήνυση στον Ανδρέα Α. Παπανδρέου.


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/kammenos-54.jpg
ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο πλευρό του Πάνου Καμμένου ο Νίκος Νικολόπουλος με στοιχεία φωτιά – καταθέτει την Τετάρτη στον εισαγγελέα! (λεπτομέρειες στο τέλος του άρθρου)
Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού που συγκλονίζει τους πάντες, εκτός από τα Ελληνικά ΜΜ”Ε”.
Αυτή την στιγμή ο Πάνος Καμμένος καταθέτει νέα στοιχεία στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει ανταγωγή και μήνυση κατά του αδελφού του πρωθυπουργού.
Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου είχε καταθέσει αγωγή και όχι μήνυση εις βάρος του βουλευτή, πριν όμως την αποκάλυψη της σχέσης του με την εταιρεία “Unigestion”.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρον όμως είναι το γεγονός ότι με την υπόθεση ασχολούνται δύο διαφορετικές εισαγγελικές αρχές που η μία διερευνά και την μήνυση των κκ. Νούλα και Τόμπρα για το θέμα των CDS και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να αφήσει την υπόθεση αφού η σημερινή του επίσκεψη στον εισαγγελέα αλλά και οι επόμενες κινήσεις του δείχνουν οτι η μέχρι τώρα έρευνα έχει φέρει σημαντικά στοιχεία που ο βουλευτής θεωρεί ότι θα σταθούν και στο ακροατήριο.
Να σημειωθεί ότι πολύτιμες αποδείχτηκαν οι πληροφορίες του φίλου Dupont που δημοσιεύθηκαν ως σχόλια στις αντίστοιχες αποκαλύψεις του Olympia. Φαίνεται ότι επιβεβαιώθηκαν πλήρως, όπως επίσης και η δράση των φίλων του Olympia στην Ελβετία που τεκμηρίωσε η έγκυρη Ελβετική εφημερίδα “LaLiberte” με την δημοσιογραφική της έρευνα.
Στη μάχη και ο Νίκος Νικολόπουλος!
Ο Αχαιός βουλευτής φαίνεται ότι δεν έμεινε μόνο στην κατάθεση της επερώτησης που έσπασε την ομερτά: Σπάει η Ομερτά! Επερώτηση – βόμβα από τον Νίκο Νικολόπουλο για τον αδερφό του πρωθυπουργού
Βλέποντας ότι ήταν ανώφελο να περιμένει απαντήσεις από τους αρμοδίους υπουργούς, έκανε και αυτός την δική του έρευνα τα στοιχεία της οποίας θα τα καταθέσει την ερχόμενη Τετάρτη στον εισαγγελέα. Αυτή η ενέργεια είναι άκρως σημαντική αφού δείχνει πλέον ότι σχηματίζεται μέτωπο αποφασισμένων ανθρώπων απέναντι στην σήψη που ταλανίζει και εξαθλιώνει την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...