Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Τραγικός ο ΓΑΠ, γελοίοι οι παλαμοκρούστες …σύντροφοι!!!


Τραγικός, ανειρμάτιστος, κουραστικός χωρίς να καταλαβαίνει τί λέει ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και κανείς άλλος, με πάρα πολλά σαρδάμ ένδειξη του φόβου και της αγωνίας του, εμφανίστηκε ο ΓΑΠ στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγο.
Έφτασε σε σημείο ο άνθρωπος να καταγγείλει το πελατειακό κράτος, που το ΠΑΣΟΚ εξέθρεψε, ως μια αντιδημοκρατική δεξιά πολιτική που δεν συνάδει με τον σοσιαλισμό τους…
Παγωμένο το μεγαλύτερο μέρος των συνέδρων καθ’ όλη την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού, ενώ όταν αναφέρθηκαν οι αλλαγές στην Παιδεία, η νεολαία του κόμματος αντέδρασε ζητώντας δωρεάν παιδεία και για να καλύψει τις φωνές αντίδρασης ο ηγεμών άρχισε να λέει ασυναρτησίες για “φοιτητοπατέρες” και αιώνιους φοιτητές!!!!
Η πιο γελοία εικόνα όμως ήταν όλοι οι γλύφτες, σαλιάρηδες, άχρηστοι και ανεπάγγελτοι,που μέχρι και τα τριγλυκερίδιά τους δημοσία δαπάνη τα απέκτησαν, όλο το υπουργικό συμβούλιο δηλαδή, στην πρώτη σειρά, που κόντεψαν να σπάσουν τα χέρια τους από το χειροκρότημα, όταν τους είπε ότι εκλογές θα κάνει το 2013 κι αναθάρρυσε το μέσα τους, που δεν θα χάσουν την καρέκλα τώρα στα κοντά.
Τέλος, μνημόνευσε και το πολιτικό του ίνδαλμα τον πρώτο νεοφιλελεύθερο ” αριστερό” εν Ελλάδι Λ. Κύρκο, μη σεβόμενος όχι μόνο το κόμμα του αλλά και την οικογένειά του, καθώς πρωτοστάτησε στο να στείλει τον Α. Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο.
Αυτά τα ευτράπελα από το σημερινό πράσινο τσίρκο, κι αν κάποιος δεν το είδε ας δει τα στιγμιότυπα στα δελτία. Μόνο η σκηνή ο ΓΑΠ του ΔΝΤ να αποκαλεί τους σαπιοκοιλιάδες υπουργούς του “συντρόφους” αρκεί για να καταλάβει κανείς τον πάτο που έχουμε πιάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...