Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Εν μέσω κρίσης ο Χρυσοχοίδης προσλαμβάνει personal trainer! Είναι της μόδας η γυμναστική να τίθεται στη υπηρεσία των πολιτικών για να στήσουν ένα δυναμικό προφίλ: ο Κλίντον με το τζόκινγκ, ο Πούτιν με τα extreme sports, ο ΓΑΠ με γυμναστήρια, ποδήλατα, μαραθώνιους και κανό. Ένα επίδοξος δελφίνος μπορεί να υστερεί; Όχι βέβαια. Έτσι ο Χρυσοχοίδης, επειδή δεν μπορεί να μείνει πίσω από τις εξελίξεις, πρέπει να υπερέχει των υπολοίπων δελφίνων.
Άλλωστε η γυμναστική είναι φάρμακο που....
βελ­τιώνει την υγεία και ανεβάζει τη διάθεση. Κατά τη γνωστή ρήση: Mens sana in corpore sano...

Οι ειδικοί συνιστούν γυμναστική δια πάσα... νόσο!


Μπορεί, όμως, να «συνταγογραφηθεί» για συγκεκριμένες παθήσεις; Μπορούν τα συμπτώματα συνηθισμένων προβλημάτων να μειωθούν από συγκεκριμένα είδη γυμναστικής;


Τελικά κάθε πάθηση, πέρα από τον ειδικό, θέλει και τη… γυμναστική της με χαρούμενες (;) κινήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα!


Έτσι ο υπουργός κ. Χρυσοχοίδης απέσπασε γυμνάστρια στο υπουργικό του Γραφείο με την
34454/4411/3-8-2011 απόφασή του.

Τώρα που αυξάνονται οι αρμοδιότητές του, του είναι απολύτως απαραίτητη μια personal trainer αφού ο Υπουργός ανέλαβε και τα καθήκοντα του προσφάτως παραιτηθέντος Χ. Παμπούκη.


Το επόμενο που περιμένουμε είναι να δούμε και πρόσληψη fortune teller, όπως άλλωστε συνηθίζουν οι πιο επιφανείς πολιτικοί.


Όσοι περίεργοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες για τη σύμβουλο-γυμνάστρια στην προσωπική της σελίδα στο
facebook


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...