Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Κρατάει τους Αφγανούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα ως εξυπηρέτηση στους Αμερικάνους! Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Αυτό ακριβώς είπε στον Πρέσβη της Αμερικής, τον Νοέμβριο του 2009, ο σημερινός υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Σε συζήτηση που είχαν σχετικά με τις ελληνικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι η παρουσία των Αφγανών λαθρομεταναστών στην χώρα μας, αποτελεί μια έμμεση αλλά "σημαντική" βοήθεια για τους Αμερικάνους στο Αφγανιστάν.

Πού να ήξεραν οι άμοιροι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, ο....

Μανώλης Καντάρης που δολοφονήθηκε από Αφγανούς κακοποιούς έξω από το σπίτι του, ότι "συνεισέφεραν" στον διεθνή πόλεμο κατά της τρομοκρατίας με αυτόν τον τόπο.

Είναι σαφές ότι εάν αυτή η οπτική γωνία κυριαρχεί στην κυβέρνηση Παπανδρέου, οι Έλληνες κάτοικοι του κέντρου των Αθηνών, αλλά και λιμανιών όπως η Πάτρα και η Ηγουμενίτσα, θυσιάζονται προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ... διεθνείς σχέσεις και να μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας με τους Αμερικανούς.


Γι' αυτό μας λένε "δεν μπορούμε να τους διώξουμε" και "το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό" και όλες τις υπόλοιπες βλακείς. Η χώρα μας, με την σύμφωνη γνώμη του ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε χωματερή των επιχειρήσεων των Αμερικάνων στο Αφγανιστάν.


elkosmos

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...