Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Παπανδρέου: «Σε λίγο θα είμαστε στις 30 πλουσιότερες χώρες του κόσμου»!




«Βάλτε πλάτη και σε  λίγο καιρό θα είμαστε  στις τριάντα  πλουσιότερες χώρες του  κόσμου» είπε  χθες ο πρωθυπουργός στους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς…
Διαβάζοντας κάτι τέτοια είναι λογικό να απορεί κανείς: Μα τί πίνει και δεν μας δίνει το άτομο;
Δεν ξέρω αν πίνει κάτι και τα λέει αυτά, αλλά αν διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις μπορεί και να χει και δίκιο!
Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας αξίζει τρισεκατομμύρια ευρώ και φυσικά η εκμετάλλευσή του μπορεί να κάνει την χώρα πανίσχυρη οικονομικά. Το θέμα είναι όμως ποιος βάζει στην τσέπη του αυτά τα λεφτά και η κυβέρνηση Κατοχής που έχει επιβάλλει ευνοεί τις μεγάλες πολυεθνικές, τους καρχαρίες της διεθνούς κερδοσκοπίας και γι αυτό ξεπουλάει κοψοχρονιά τα πάντα… Μπορεί η Ελλάδα να γίνει όντως μια από τις 30 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου αλλά οι πολίτες της θα κατατάσσονται στους 30 φτωχότερους λαούς του κόσμου, αφού όνειρο του ΓΑΠ είναι ο πλούτος να μοιραστεί σε όλα τα λαμόγια φίλους του, τύπου Σόρος, ανα τον κόσμο!!
Συνεπώς ξέρει τι λέει, έχει σχέδιο και το εκτελεί κι αν τσιμπάμε στα σενάρια εκλογολογίας απλά εθελοτυφλούμε… Η αποστολή του δεν τελείωσε ακόμη και μέχρι να τον …φύγουν δεν πάει πουθενά. Κανείς κατοχικός κυβερνήτης δεν έχει παραιτηθεί ποτέ εθελουσίως, ούτε ο ΓΑΠ πρόκειται να το κάνει… Αν περιμένουμε απλά να πέσει θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...