Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Τούρκος αντιπρόεδρος: "Δεν καταργείται η Στρατιά του Αιγαίου"!






Διαψεύδει εγγράφως ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Χουσεΐν Τσελίκ το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Ραντικάλ ότι η τουρκική κυβέρνηση προτίθεται να καταργήσει την Στρατιά του Αιγαίου. Ο Τούρκος αντιπρόεδρος τόνισε στην ανακοίνωση του ότι στις δηλώσεις του προς την εφημερίδα δεν ανέφερε κάτι περί "κατάργησης της Στρατιάς Αιγαίου".
Η συγκεκριμένη είδηση όπως παρουσιάστηκε από την τουρκική εφημερίδα ήταν σύμφωνα με τον Χουσεΐν Τσελίκ «σχόλιο της εφημερίδας επί ενός σημείου της δέσμης ιδεών που έχει επεξεργαστεί ο ίδιος, σχετικά με τις αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις» και πιο συγκεκριμένα το σημείο εκείνο το οποίο αναφέρει ότι «πρέπει να επανεξεταστεί το πόσες Στρατιές θα έχουν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και το πού ακριβώς θα βρίσκονται αυτές».
Η απάντηση αυτή είναι ταυτοχρόνως και μία απάντηση στους τουρκολάγνους δημοσιογραφικούς κύκλους στην Ελλάδα που με τόση ευκολία έσπευσαν να διατυμπανίσουν την υποτιθέμενη κατάργηση της Στρατιάς του Αιγαίου. Συμπληρώνοντας ο Τσελίκ στη γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει ότι «κάποιες προσωπικές απόψεις και επιθυμίες προβλήθηκαν ως ανακοίνωση, ως κυβερνητικό σχέδιο ή ως ζητήματα που έχουν αποφασιστεί εντός του κόμματος».
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η εφημερίδα Ραντικάλ είχε ως κύριο πρωτοσέλιδο θέμα με τον τίτλο «Πολιτικός άνεμος στο Αιγαίο» και τον υπότιτλο "Ο Τσελίκ ανακοίνωσε στη "Ραντικάλ": Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για τη Στρατιά Αιγαίου". Τελικά για άλλη μία φορά προς απογοήτευση των απανταχού ευκολόπιστων αποδείχτηκε ότι ήταν …άνθρακες ο θησαυρός.  



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...