Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Υποχώρηση Π. Μπεγλίτη: "Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για την αύξηση της θητείας"

ImageΑπαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ύστερα από δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Βήματος» που φέρει την απόφαση για αύξηση της στρατιωτικής θητείας να πρόκειται ή να έχει ληφθεί, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης den επιβεβαίωσε ότι έχει ληφθεί ή πρόκειται να ληφθεί οποιαδήποτε σχετική απόφαση.
Παρέπεμψε δε στις κατά καιρούς δηλώσεις του και δημόσιες τοποθετήσεις του ότι το ζήτημα, που κρίνεται εξαιρετικά σοβαρό, εξετάζεται λεπτομερώς και οι οριστικές αποφάσεις για την ορθολογική αντιμετώπιση υπαρκτών προβλημάτων που αφορούν τη στρατιωτική θητεία θα ληφθούν με σοβαρότητα και ευθύνη και χωρίς καμία απολύτως βιασύνη.
Πληροφορίες του defencenet.gr  αναφέρουν ότι η σχετική απόφαση πιθανόν να ληφθεί από την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές, καθώς υπήρξαν μεγάλες πιέσεις στον υπουργό από "ανώτερα" πολιτικά κλιμάκια να μην δεχθεί τώρα την εισήγηση των Επιτελείων που αναφέρονται σε αύξηση της θητείας στους 15 μήνες.
Δυστυχώς και πάλι η πολιτική ατολμία υπονομεύει την ασφάλεα της χώρας, τουλάχισοτν μέχρι την (βέβαιη) απόφαση της επόμενης, κατά τα φαινόμενα συγ-κυβέρνησης...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...