Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ


Με αποφάσεις - πρόκληση η κυβέρνηση του λαθρονόμου, του λαθροξεπουλήματος κάθε «ιερού και οσίου», και του λαθρεμπόριου ελπίδας, προσδοκιών και ιδανικών, επιχειρεί επικαλούμενη και πάλι ψευδεπίγραφες ανθρωπιστικά αξίες, να επιβραβεύσει και επιβάλει ντε – φάκτο την «νομιμοποίηση» στην ελληνική κοινωνία, του εφιάλτη τηε επικίνδυνης λαθρομετανάστευσης.
Νομοθετώντας γι ακόμα μια φορά την κατάργηση κάθε έννοιας νομιμότητας, προχωρά ουσιαστικά στην ακύρωση ακόμα και εκείνων των εντελώς συμβολικών προϋποθέσεων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα στοιχειώδες ανάχωμα στην πρόκληση της ανεξέλεγκτης εισόδου και δράσης των λαθρομεταναστών που λυμαίνονται το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.
Έτσι, με μια πρωτοφανή απόφαση που προκαλεί βάναυσα τους Έλληνες εργαζόμενους και με το πρόσχημα της πάταξης της μαύρης εργασίας, ο θίασος της πολιτικής ασυνέπειας και της απροκάλυπτης πολιτικής διγλωσσίας προχωρά στην υιοθέτηση δέσμης μέτρων για την «εξασφάλιση των νόμιμα διαμενόντων κι εργαζομένων μεταναστών, την πάταξη της «μαύρης εργασίας» και την ευκολότερη πρόσβαση Ελλήνων και μεταναστών στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Μπροστά στο ενδεχόμενο χιλιάδες μετανάστες να βρεθούν παράνομοι λόγω αδυναμίας συγκέντρωσης των απαραίτητων ενσήμων μέσα στην κρίση, το υπουργείο μελετά την ελαστικοποίηση της συγκεκριμένης ρύθμισης με την ταυτόχρονη αυστηροποίηση των κυρώσεων για την αδήλωτη εργασία.»
Με αυτή τους την απόφαση οι πολιτικοί δυνάστες του Ελληνικού λαού:
1. Αποκρύπτουν συστηματικά πως δεν υπάρχουν «νόμιμοι μετανάστες» αλλά αποκλειστικά και μόνο παράνομα νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες - δηλαδή σχεδιασμένα κατευθυνόμενοι εισβολείς - που έχουν οδηγήσει σε παράλυση την καθημερινότητά μας, σε κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, και αποσκοπούν στη δραματική αλλοίωση της πολιτισμικής φυσιογνωμίας του τόπου.
2. Φορτώνουν το βάρος τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της νοσοκομειακής φροντίδας των λαθρομεταναστών στις πλάτες των ασφαλιστικών ταμείων, των δημόσιων οικονομικών, και στον καταδυναστευόμενο και από τις δυσβάστακτες ασφαλιστικές εισφορές Έλληνα πολίτη, προκαλώντας γι ακόμα μια φορά απροκάλυπτα την οργή του.
3. Θεσμοθετούν μια προκλητικά ανισότιμη σε βάρος των Ελλήνων πολιτών ασφαλιστική μεταχείριση, και αυτή την αποκρουστική αλήθεια την γεύονται καθημερινά στις συναλλαγές τους με τους ασφαλιστικούς οργανισμούς οι Έλληνες εργαζόμενοι στη διευθέτηση τόσο των τρεχουσών όσο και των συνταξιοδοτικών τους υποθέσεων.
4. Νομιμοποιούν πρακτικές που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω εκρηκτική εκτίναξη των ελλειμμάτων τόσο στα δημόσια νοσοκομεία όσο και στα ασφαλιστικά ταμεία, καλώντας γι ακόμα μια φορά τους Έλληνες εργαζόμενους να πληρώσουν τα βάρη της «λαθροκοινωνικής» τους πολιτικής.Και το χειρότερο…
5. Επιχειρούν μέσα από φασιστικής έμπνευσης και νοοτροπίας νομοθετήματα, να ποινικοποιήσουν τον πατριωτισμό, την εθνική και αξιακή συνείδηση των Ελλήνων πολιτών, με τον περίφημο «αντιρατσιστικό» τους νόμο.Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του πανεθνικού ξεπουλήματος, λαθροχειρεί πολιτικά προβάλλοντας μια δήθεν αποφασιστική στάση σε βάρος της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, κατεβάζει στους εισβολείς τα πολιτικά της παντελόνια, υποσχόμενη γι ακόμα μια φορά χρυσές δουλειές στη μαφία του οργανωμένου δουλεμπόριου.
Την ίδια στιγμή που οι «δυστυχισμένοι» της απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, χιλιάδες εμβάσματα ταξιδεύουν καθημερινά.Εκατομμύρια ευρώ «μεταναστεύουν» για το Πακιστάν το Αφγανιστάν και αλλού, καταδικάζοντας σε μόνιμη αιμορραγία την εθνική οικονομία, με την ανοχή και τη συνενοχή αυτής της ανεκδιήγητης κυβέρνησης, που ενώ φορολογεί αδίστακτα ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε, αρνείται πεισματικά να θεσμοθετήσει τη φορολόγηση ως εισόδημα των εμβασμάτων που κατά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ καθημερινά κατευθύνονται στις πατρίδες των «δυστυχισμένων»Η σιωπή απέναντι σ αυτή την πολιτική δε συνιστά εκδήλωση ανθρωπισμού αλλά απροκάλυπτο έγκλημα σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας.
Εστάλη απο http://ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...