Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες αστυνομικοί από ριπές ΑΚ-47 Καλάσνικοφ!

Image
Ανανέωση (21.00) Νεώτερες πληροφορίες από την περιοχή του συμβάντος αναφέρουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή πλησίον της πλατείας του Αγ, Ιωάννη του Ρέντη (μεταξύ της οδού Α. Φλέμινγκ και πλατείας Ι. Ρέντη) αφού οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δύο από τους δράστες βρίσκονται σε αυτή την περιοχή. Μετά από την ενέδρα που έστησαν οι κακοποιοί στους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν, τα δύο άτομα που άνοιξαν πύρ κατα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, διέφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος αμέσως μετά την επίθεση ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το σημείο εγκαταλείποντας τελικά το όχημα του στη συμβολή των οδών Ανδρούτσου και Παλαιολόγου στον Ρέντη. Αυτή τη στιγμή ελικόπτερο της αστυνομίας συμβάλει στην έρευνα που πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή του Ρέντη.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------   
Ανανέωση (20.40)
Οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα και τα όπλα τους και έφυγαν πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ όπως αποδείχτηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσαν ήταν κλεμμένο.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Άγρια συμπλοκή στου Ρέντη μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών με τρεις ένστολους τραυματίες και ένα νεκρό. Ο άτυχος αστυνομικός κατέληξε ύστερα από πυρά που δέχτηκε από τους άγνωστους  με ΑΚ-47 στο κεφάλι, ενώ σοβαρή κρίνεται και η κατάσταση ενός άλλου αστυνομικού ο οποίος αυτή την ώρα χειρουργείται. Σε λίγη ώρα θα χειρουργηθεί και άλλος ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς που δέχτηκαν επίθεση, ύσερα από πυρά που δέχτηκε στο πόδι, ενώ εκτός κινδύνου βρίσκεται ο τέταρτος.
Όλα ξεκίνησαν δέκα λεπτά πριν τις επτά όταν οι αστυνομικοί της  ομάδας ΔΙ.ΑΣ προσπάθησαν να ελέγξουν ένα ύποπτο τζιπ μάρκας VOLVO στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος του Ρέντη. Λίγο νωρίτερα είχαν πάρει σήμα ότι οι επιβαίνοντες του οχήματος το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί, είχαν εμπλακεί σε ληστεία περιπτέρου στο Μενίδι. Ο οδηγός του τζιπ όμως όχι μόνο αγνόησε το σήμα αλλά πάτησε γκάζι και προσπάθησε να εξαφανισθεί με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Δύο από τους επιβαίνοντες του οχήματος, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν, άνοιξαν τα παράθυρα, σήκωσαν ταΑΚ-47 και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Οι σφαίρες, βρήκαν τέσσερις αστυνομικούς  ένα εκ των οποίων σοβαρά ενώ οι δράστές κατάφεραν να χαθούν στα στενά της περιοχής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...