Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

"Κολλημένοι" οι Τούρκοι με τον τσαμπουκά του Νικολά Σαρκοζί


ImageΈχουν "λαλήσει" οι Τούρκοι από την εχθρική στάση της Γαλλίας και προσωπικά του Νικολά Σαρκοζί κατά της ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. καιι συμπεριφέρονται πλέον σαν παιδάκια που τους πήραν το παιχνίδι: Ο δήμαρχος της Αγκύρας Μελίχ Γκιοκτσέλ δήλωσε σήμερα ότι ... μασούσε τσίχλα παρουσία του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψης του τελευταίου στην Τουρκία αντιδρώντας στην «έλλειψη σεβασμού» που επέδειξε ο πρόεδρος της Γαλλίας όταν έκανε το ίδιο νωρίτερα.
Ο Γκιοκτσέλ ήταν μέλος της αντιπροσωπείας που συνόδευσε τον Σαρκοζί από το αεροδρόμιο στη διάρκεια της επίσκεψής του χθες Παρασκευή στην Τουρκία στο πλαίσιο της γαλλικής προεδρίας της Ομάδας των 20 (G20), σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή.

«Ο Σαρκοζί κατέβαινε τη σκάλα του αεροσκάφους μασώντας μία τεράστια τσίχλα. Σταμάτησε για μία στιγμή, κοίταξε γύρω του και συνέχισε να μασάει. Προσωπικά οργίστηκα», δήλωσε ο Γκιοκτσέλ στο πρακτορείο Ανατολή.

«Επέδειξε την ίδια έλλειψη σεβασμού που είχε επιδείξει και παλαιότερα στη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου μας Αμπντουλάχ Γκιουλ στη Γαλλία», πρόσθεσε ο δήμαρχος χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Την ώρα που τον αποχαιρετούσαμε δεν έβγαλα την τσίχλα από το στόμα μου. Έπρεπε κάποιος να αντιδράσει και πιστεύω ότι απάντησα με διπλωματία», επεσήμανε ο Γκιοκτσέλ. 



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...