Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Αποκλειστικό: Ο Ψευτοκουλτουριάρης καθηγητής που υποκινεί φοιτητές, ετοιμάζει αγωγές στον Βελόπουλο!

Ο Παύλος Αντωνόπουλος γνωστός από τα βίντεο που πρόσφατα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, και γνωστός Μαϊντανός- καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου, ζητάει τις κασέτες της εκπομπής Ελληνιστή που παρουσιάζει ο Κυριάκος βελόπουλος από το κανάλι Τηλεάστυ, για να προχωρήσει σε αγωγές για συκοφαντική δυσφήμηση... Ο Παύλος Αντωνόπουλος έχει ως «βιτρίνα» το επάγγελμα του καθηγητή χημείας....

Το πραγματικό επάγγελμα του Παύλου Αντωνόπουλου είναι Καθηγητής Προβοκάτσιας.
Μέλος του ΑΝΤAΡΣΥΑ, πρώην μέλος της ΟΛΜΕ. Υποψήφιος με το ΑΝΤΑΡΣΙΑ στις δημοτικές εκλογές που πέρασαν με τον συνδυασμό "ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ" Είναι τώρα μέλος στην Ε' ΕΛΜΕ.


Κυριάκος βελόπουλος: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσω το λάθος μου (αν διέπραξα) αρκεί ο κύριος Αντωνόπουλος να πει το αυτονόητο: Ότι δεν ήταν μεταξύ των κουκουλοφόρων, δεν τους έδινε εντολές και ότι απλά έτυχε να περνάει απο κει. Δεν εχω κανένα πρόβλημα να πάω για εθνικιούς λόγους στα δικαστήρια και να υπεραμυνθώ των απόψεων μου, γιατί εγώ ούτε κουκούλα φοράω ούτε με κουκουλοφδόρους κάνω παρέα .. "




Καθοδηγεί μαζί τον Κωνσταντίνου μουσουλμανικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δικαιολογούσε το πλιάτσικο και την καταστροφή της Αθήνας εκείνον το "Δεκέμβριο" χαρακτηρίζοντας επαναστάτες τους πλιατσικολόγους και τους εμπρηστές.

Ο Παύλος Αντωνόπουλος είναι ένας από τους καθοδηγητές των γνωστών – αγνώστων κουκουλοφόρων, με μοναδικό στόχο το καπέλωμα και την διάσπασή ειρηνικών πορειών.
Το παρακάτω βίντεο περιέχει σκηνές του Παύλου Αντωνόπουλου εν ώρα πραγματικής εργασίας:  23 Φεβρουαρίου 2011 τόπος Αθήνα, η διάσπαση της ειρηνικής πορείας.
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/blog-post_6683.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...