Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

NTOKOYMENTA ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.
...

1)Ο ΣΤΑΙΝΜΠΡΟΥΚ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο....
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

2)Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ 8% ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ 12%.


3)ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ 13-3-11 Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.


4) ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.


5) ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2009 ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ. Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.


6) Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ, ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2009 Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3ΟΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΑΙΟ 2010 Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.


7) Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ.


8) Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 8-6-2011 ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΚΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΓΕ ΣΑΝ ΟΥΦΟ.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...