Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ: Οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι οι Έλληνες είναι οι δεύτεροι πιο ευτυχισμένοι πολίτες της Ευρώπης!


Γερμανική ΜΚΟ θέλει να μας κάνει να τα δούμε όλα «ρόδινα».
Με προκλητικό τρόπο, πραγματοποιεί μια απίστευτη προπαγάνδα στους πολίτες της Ευρώπης, εν μέσω λιτότητας, αβεβαιότητας και πολιτικών και οικονομικών αδιεξόδων. Την ώρα που η μια χώρα μετά την άλλη, μπαίνει στο μηχανισμό στήριξης ή έστω βλέπει το χρέος της να διογκώνεται επικίνδυνα, η Γερμανία λέει ότι το 1/3 των Ευρωπαίων πολιτών δηλώνει ευτυχισμένο! Παρά τα σκληρά μέτρα που έχουν διαλύσει την Ελλάδα, την οικονομία και τον κοινωνικό της ιστό, οι Έλληνες – σύμφωνα με την έρευνα – κατατάσσονται στη δεύτερη θέση στον κατάλογο με τους ευτυχέστερους πολίτες της Ευρώπης!


Τα αποτελέσματα της έρευνας της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Foundation for Future Studies, με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας δείχνουν ότι ευτυχέστεροι όλων των πολιτών από 13 χώρες της Ευρώπης (Δανία, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Ισπανία, Αυστρία, Τουρκία, Γερμανία, Πολωνία και Ρωσία) δηλώνουν:


Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην 11η θέση, με ποσοστό 61%- μια θέση κάτω από τους Τούρκους, με το ίδιο ποσοστό- είναι οι πολίτες της εύρωστης οικονομικά Γερμανίας, που, όπως σχολιάζουν οι ερευνητές της οργάνωσης, αποδεικνύουν κατ’ αυτόν τον τρόπο το χαρακτηρισμό «απαισιόδοξοι», που τους αποδίδεται.

Συνολικά, η έρευνα καταδεικνύει ότι το 1/3 των Ευρωπαίων είναι ικανοποιημένοι με τη ζωή τους, παρά την οικονομική κρίση και τους εκπεφρασμένους φόβους για το μέλλον του ενιαίου νομίσματος.

Θετικό κρίνεται από τους ερευνητές το γεγονός ότι η νέα γενιά στην Ευρώπη είναι αυτή που δηλώνει σε μεγάλο ποσοστό ευτυχισμένη και, παρά τις συνθήκες κρίσης στις οποίες διαβιεί, ατενίζει με ελπίδα και αισιοδοξία το μέλλον.

Μάλλον η Γερμανία αρχίζει να «χώνει» χρήμα, στο πρότυπα του ΔΝΤ ..σε κάποιες άλλες χώρες για να βγαίνουν τα αποτελέσματα «αντικειμενικά»!greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...