Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

ΠΩΣ «ΚΛΕΒΟΥΝ» ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ "ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ"...!!!


Ας αφήσουμε τις φαμφάρες των «πολυσπουδασμένων» νεολαιίστικων στελεχών στα πολυδιαπλεκόμενα διεθνή «εκπαιδευτήρια» τύπου GOLEGE που μας κυβερνάνε και να επανέλθουμε στην Ελληνική πραγματικότητα…!!!
Ακούτε «σύντροφοι», σοφέ ΜΟΣΙΑΛΕ, εργατοπατέρα ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ, δραστήριε ΛΟΒΕΡΔΕ, εκπαιδεύτρια ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ενεργειακέ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, πολεοδόμε ΡΑΓΚΟΥΣΗ, και λοιπά κυβερνητικά στελέχη…!!!
Αν δεν ξυπνήσουμε άμεσα και να επανέλθουμε σωστά και οργανωμένα στις πλουτοπαραγωγικές αξίες της χώρας μας είναι θέμα χρόνου ο Ελληνικός λαός να πεινάσει, και.....
μάλιστα πολύ σύντομα…!!!
Οι αλλοδαποί και κυρίως οι Αλβανοί είναι αυτοί που κάνουν τα τελευταία χρόνια αγορές στη χώρα μας και μάλιστα αγορές τέτοιες που σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να μας ταΐζουν…!!!
Αγοράζουν χωράφια, χτίζουν σπίτια, αγοράζουν τρακτέρ και καλλιεργούν τη Γή τους, και όχι μόνο…!!!
Εκτός αυτού έχουν γκετοποιήσει στην Αθήνα την αγορά εργασίας και χρησιμοποιούν κάθε μέσο ώστε σε πολλές απλές λαϊκές εργασίες ελέγχουν ακόμα και το σύστημα που διοικεί…!!!
Παραδείγματα, προχτές ήρθε ο Θανάσης (Ελληνικό όνομα)στο εξοχικό και με ρώτησε αν θέλω να μου οργώσει το κτήμα επειδή αγόρασε τρακτέρ, έχει αγοράσει και κτήμα 30 στρέμματα και καλλιεργεί ελιές, κλαδεύει και αμπέλια, κλαδεύει ελιές, καθαρίζει χωράφια και θέλει να αγοράσει και του διπλανού του επειδή έχει οικονομικά προβλήματα 50 στρέμματα κτήμα 50.000ευρώ…!!!
Η Σύλβια (Αλβανίδα που ζει και εργάζεται στην Αθήνα) εργάζεται ταυτόχρονα σε τρις δουλειές σαν καθαρίστρια σε συνεργείο και συγκεντρώνει, από καθαρίστρια στη βουλή 880 ευρώ καθαρά ( οι καθαρίστριες στη βουλή τι κάνουν κ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΕ), καθαρίστρια σε γραφεία υπουργείου και παίρνει 600 ευρώ το μήνα, και σε τρις τράπεζες και παίρνει 3Χ200=600 ευρώ, δηλαδή συνολικά η Σύλβια συγκεντρώνει 2.080 ευρώ το μήνα καθαρά, έχει αγοράσει σπίτι 120m2 στο Παγκράτι (με μετρητά) και ετοιμάζεται τώρα που όλα είναι τσάμπα να αγοράσει κι άλλο…!!!
Η Σύλβια ρωτήθηκε από μία Ελληνίδα καθαρίστρια αν μπορεί να βρει και σε αυτή κάτι επιπλέον και της απάντησε «αδύνατον είμαστε οργανωμένη ομάδα και παίρνουμε μόνο Αλβανίδεςς»…!!!
Αλβανίδα σε γνωστή αλυσίδα φαγάδικου στην Ομόνοια, διαπόμπεψε διευθυντή καταστήματος και παίρνοντας την θέση του, προσέλαβε μόνο Αλβανίδες 11 τον αριθμό, στη συνέχεια τοποθέτησε με τον ίδιο τρόπο και σε άλλο υποκατάστημα της αλυσίδας δική της υπεύθυνη και προσέλαβε άλλες 9 αλβανίδες, όταν ρωτήθηκε η υπεύθυνη προσωπικού της αλυσίδας, απάντησε ωμά, «εγώ θέλω να κάνω την δουλειά μου, δεν μ ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο», είναι θέμα χρόνου να κινδυνέψει και η δική της θέση…!!!
Και πολλοί από αυτούς σχεδόν 1.000.000 δεν πληρώνουν φόρους, για υγεία, για παιδεία, για ασφάλεια κλπ ….!!!!
Έρημε Έλληνα..!!! τι σου έμελε να πάθεις από τα κολεγιόπαιδα και τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ που σε κυβερνούν…!!!
Κατάλαβε κάτι, με 5 πρόβατα,20 κότες και 5 στρέμματα χωράφι δεν έχεις κανέναν ανάγκη…!!!
Κάνε αυτούς να τρέχουν στους σκουπιδοτενεκέδες ...!!! Πούλα τους ένα κιλό λάδι 50 ευρώ, ένα λίτρο γάλα 30 ευρώ, ένα κιλό τυρί 100 ευρώ, ένα κιλό κρέας 200 ευρώ…… κλπ….
Ξύπνα τώρα που υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα...!!!


Π.Α. / THOUREIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...