Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Δήμαρχος Έδεσσας: Θα γιορτάσουμε μόνοι μας την 25 Μαρτίου.


Δήμαρχος Έδεσσας: Θα γιορτάσουμε μόνοι μας

Με επιστολή του στον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου ενημερώνει ότι η Έδεσσα δεν θα δεχτεί εκπρόσωπο της κυβέρνησης στον εορτασμό της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.
Η έντονη αντίδραση της δημοτικής αρχής σχετίζεται, φυσικά, με το θέμα του Σχεδίου «Αθηνά» και της προβλεπόμενης κατάργησης του Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή: «Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε την Εθνική μας Επέτειο με τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης που μας εμπαίζει! Μας έχουν αφήσει μόνους και θα κινηθούμε μόνοι μας. Μετά από έναν μαραθώνιο επαφών, πιέσεων και παραστάσεων δεν είδαμε καμία ανταπόκριση, παρά μόνο λόγια χωρίς νόημα. Θα γιορτάσουμε μόνοι μας την εθνική επέτειο και εάν η Κυβέρνηση στείλει εκπρόσωπο θα απομακρυνθούμε. Το σίγουρο είναι ότι εμείς θα γιορτάσουμε την Εθνική Επέτειο με το λαό της Έδεσσας. Για το λόγο αυτό στην εξέδρα των επισήμων θα υπάρχει πρόβλεψη για τον Σεβασμιότατο και τους εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων. Καλώ όλους τους εκλεγμένους, από όποιο μετερίζι κι αν υπηρετούν το λαό της Έδεσσας, να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Δημοτικής Αρχής και να αντιδράσουν στον εμπαιγμό της πόλης από τον Υπουργό Παιδείας και την Κυβέρνηση».

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...