Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ!

Διαβάστε την είδηση για να καταλάβετε πόσο ανεξέλεγκτοι είναι οι τραπεζίτες που έχουν το θράσος να κάνουν και “τεχνάσματα”. Γι’ αυτά κύριοι της ΟΤΟΕ θα βγάλετε τσιμουδιά; Όχι βέβαια… είστε “δικαιωμένοι εργάτες” και εσείς. Σαν αυτούς του Καταριανονταβατζορυχείων.

Δανειολήπτης, ο οποίος συμμετείχε ως  Εγγυητής, σε δάνεια της συζύγου του ( καταναλωτικό, πιστωτική κάρτα), νίκησε την Τράπεζα, η οποία κατέθεσε αίτηση προσημείωσης  υποθήκης, για την πρώτη του κατοικία.

Ο εγγυητής προσέφυγε στο Ν.3869/2010, καθώς υπήρξε εγγυητής σε δάνειο της  σύζυγο του ,η οποία  είναι άνεργη χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο, όμως χρωστούσε σε μία Τράπεζα δάνειο-πιστωτική κάρτα  συνολικής οφειλής  περίπου στις 20.000 Ευρώ, και ενώ στην σύζυγο του έχει προσδιοριστεί και δικαστήριο, με την συνδρομή στην Εξωδικαστική διαδικασία της ΄Ενωσης και  αφού η Τράπεζα αρνήθηκε τις προτάσεις της δανειολήπτρια,( αίτησε  δύο ετών αναστολή πληρωμών) στην εξώδικη διαδικασία, κατέφυγε δικαστικά ως ο νόμος Κατσέλη ορίζει, με την υποστήριξη της συνεργαζόμενης με την Ένωση δικηγόρο των Χανίων, κ.Μπουρδάκη Ράνια

Ενώ  η Τράπεζα είχε ενημερωθεί επί τούτου επισήμως (μέσω δικαστικού επιμελητή) καθώς έχει προσδιοριστεί ημερομηνία εκδίκασης της αίτησης από το Ειρηνοδικείο Χανίων, ασκώντας επιθετική και καταχρηστική πολιτική, αίτησε προσημείωση υποθήκης για την μοναδική πρώτη  κατοικία του εγγυητή. Το Ειρηνοδικείο Χανίων,  με την τόσο σημαντική απόφασή του  απέρριψε την αίτηση της Τράπεζας ,δίνοντας την προσδοκώμενη ανάσα στην οικογένεια των δανειοληπτών.

Η  δικαίωση της οικογένειας των δανειοληπτών από το Ειρηνοδικείο Χανίων θεωρείται σημαντική από την Ε.Π.Κ.Κρήτης, καθώς το δικαστήριο απέρριψε  την αίτηση της Τράπεζας για προσημείωση υποθήκης στην μοναδική κατοικία  του εγγυητή, δίνοντας το κουράγιο και την ελπίδα και σε άλλους εγγυητές να χρησιμοποιήσουν τον δρόμο που ο Νόμος Κατσέλη  ορίζει και για τους εγγυητές δανείων σε Τράπεζες.

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, τονίζει στους δανειολήπτες που κάνουν χρήση των διατάξεων του Νόμου Κατσέλη ,”για ρύθμιση των οφειλών τους και διαγραφή μέρους αυτών” ότι ηθική υποχρέωση έχει ο καθένας από αυτούς να ενημερώσουν τους εγγυητές των δανείων τους ,για την ένταξή τους αυτή, διότι η τυχόν απαλλαγή τους δεν ακολουθεί και τον εγγυητή, ο εγγυητής  θα πρέπει να κάνει ξεχωριστή ένταξη.-

Για ενημέρωση  και “ραντεβού” στα τηλ.2821092306  Χανιά και 2842020140 Ιεράπετρα

cretaliνeΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...