Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ -Όταν οι λαοί ξυπνάνε, οι τύραννοι τρέμουν !!!


Γελάστηκα από έναν πολιτικό που γέλασε τον ίδιο τον λαό που τον πίστεψε και τον έκανε Πρωθυπουργό. 
Αλλά και πάλι είπα: Καλύτερα γελασμένος παρά προσκυνημένος! Και άφησα το υπουργείο, στο οποίο θα έπρεπε να βάζω υπογραφές καταδίκης του λαού, βγαίνοντας και πάλι στον δρόμο. Εκεί που με ξέρουν τόσα χρόνια οι πολίτες και εκεί που μετριούνται πάντοτε τα πολλά, τα δύσκολα και τα μεγάλα. Στο κάτω -- κάτω της γραφής, όταν λέμε πως η κάθε καρέκλα εξουσίας πρέπει να υπηρετεί τη κοινωνία και όχι... αυτόν που κάθεται σε αυτή, πρέπει να το εννοούμε. 
Και όταν καταλαβαίνουμε πως αυτό δεν γίνεται, πρέπει να σηκωνόμαστε από την καρέκλα και να στεκόμαστε δίπλα στον λαό.
Αυτό είναι πολιτική για μένα και για τους φίλους και συνοδοιπόρους με τους οποίους δημιουργήσαμε τους τελευταίους μήνες το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα.
Και επειδή, φίλες και φίλοι, τα σύννεφα αρχίζουν να μαυρίζουν και πάλι πάνω από την Ελλάδα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες της τρικομματικής κυβέρνησης και όλου του συστήματος που τη στηρίζει να εξωραΐσει την ζοφερή πραγματικότητα, νομίζω πως είναι περισσότερο ωφέλιμο και αναγκαίο από ποτέ, να μπορούμε να βρισκόμαστε όσο πιο κοντά γίνεται, όλες οι δημοκρατικές και πατριωτικές εκείνες δυνάμεις που δεν πείστηκαν από τις υποσχέσεις της σωτηρίας μέσω του μνημονίου, ούτε λύγισαν από τους διαρκείς εκφοβισμούς ή και τις απειλές, ντόπιων και ξένων δυναστών.
Το ξέρω και το ξέρετε ότι λένε ψέματα! Το ξέρω και το ξέρετε ότι η δική τους πολιτική προβλέπει ακόμα χαμηλότερο βασικό μισθό, ακόμα μικρότερες συντάξεις, ακόμα πιο μεγάλη ανεργία. Το ακούτε παντού τις τελευταίες μέρες...Δεν θα τους περάσει όμως...Η Ευρώπη αλλάζει, η Ελλάδα ξυπνάει. Και όταν οι λαοί ξυπνάνε, οι τύραννοι τρέμουν'!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...