Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Μείωση Μισθών στην Ελλάδα vs Αύξηση μισθών στην Ιρλανδία!


Αυτοί έκοψαν τον μισθό σου!
Για να καταλάβουμε όλοι μας πόσο ξεφτύλες είναι οι Ελληνες Πολιτικοί και δη οι ΠΑΣΟΚοι.
Ο Ιρλανδός υπουργός Επιχειρήσεων, Richard Bruton, ανακοίνωσε στις 14/4/2011 πως η κυβέρνηση θα αντιστρέψει τις περικοπές στο επίπεδο του κατώτατου μισθού, έπειτα από μια αναθεωρημένη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!
Και πριν προλάβουν να σας που οι εξωνημένοι δημοσιογράφοι ή η κ.Ξαφά ότι “άλλο η Ιρλανδία” να σας θυμίσω ότι η Ιρλανδία έχει ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ από την Ελλάδα που αγγίζει το 32%! (στοιχεία capital.gr )
θυμάστε λοιπόν που η Κατσέλη έδινε και την ζωή της, για να σώσει ο,τι μπορεί από τα εργασιακά δικαιώματα μας τον Δεκέμβριο του 2010; (δείτε το πρωτοσέλιδο) Ε, λοιπόν είναι όλα κακοήθειες! Η κ.Κατσέλη είναι πιστή και στο Κόμμα αλλά και στην Κυβέρνηση, κι όταν της έφερε το χαρτί ο κ.Παπακωνσταντίνου ρώτησε αμέσως που υπογράφουν!
Απόφασισαν λοιπόν και διέταξαν…, προωθώντας νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει μείωση του κατώτατου μισθού κατά 20% για τους νεοεισερχόμενους απασχολούμενους στην αγορά εργασίας ηλικίας 18 έως 25 ετών.
Με αυτό τον τρόπο «καταρρίπτεται» ο κατώτατος μισθός που προβλέπει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των 739,56 ευρώ και θα φθάσει τα 591,65 ευρώ…μικτά ( στοιχεία real.gr ).
Τι σημαίνει αυτό; Οτι δεν πρόκειται να βρεί δουλειά, κάνενας με ηλικία 25+, αλλά κι αν βρεί, θα είναι ημιαπασχόληση των 400,00 € αφού μόνο “κοροίδο” θα πρέπει να είναι ο εργοδότης που θα δώσει 800,00+ € ή και παραπάνω σε οικογενειάρχη, όταν μπορεί να βρεί σκλάβους, από την τεράστια δεξαμενή των άνεργων νέων!
Αυτό δεν είναι προδοσία, είναι γενοκτονία στην Ελληνική Οικογένεια κι οι Υπουργοί θα έπρεπε να δικαστούν για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.
Αλλά αυτό προϋποθετεί την ύπαρξη Ελληνα Εισαγγελέα, αλλά αυτό μάλλον είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο μετά τον “ΠΑΣΟΚος πατριώτης”. Πέρασε και δεν ακούμπησε!
Που ήταν όλοι αυτοί στο Χρηματιστήριο, τους Ολυμπιακούς, τα Υποβρύχια, της Ζημενς, τα Ομόλογα, το βατοπέδι, το Ζαχόπουλο, το Μέγαρο, τα Δημόσια Εργα, τα Ναυπηγία.
Για τους Συνωμοσιολόγους να σας θυμίσω ότι η Κατσέλη είναι σύζυγος του Αρσένη που είχε εργαστεί ένα Φεγγάρι στο ΔΝΤ, στην Γουατεμάλα. Ασχετο αλλά…σχετικό.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2011/06/vs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...