Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Προβλέπουν διαμελισμό της Τουρκίας


Share

Τον κώδωνα του κινδύνου για την Τουρκία κρούει ο  έμπειρος Σύρος διπλωμάτης Μπεσσάμ Εμπου Αμπντουλλάχ, που υπηρέτησε παλαιότερα και στην Άγκυρα. Ο κ. Αμπντουλλάχ υποστηρίζει ότι σύμφωνα με το  σχέδιο της Μεγάλης Μέσης Ανατολής πρέπει να διαμελιστούν η Συρία, η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, η Αίγυπτος και η Λιβύη για να ιδρυθεί το Κουρδιστάν και το Μεγάλο Ισραήλ. Βάσει του ....σχεδίου η Συρία πρέπει να χωριστεί σε τέσσερα καντόνια, ο Λίβανος σε οκτώ, η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία και η Λιβύη σε τρία.
Εάν οι εκτιμήσεις του είναι σωστές τότε αποκτά ιδιαίτερη σημασία η είδηση της
 Haber-Gazete, σύμφωνα με την οποία η Αρμενία ετοιμάζεται να βγάλει στη δημοσιότητα το έγγραφο του Αμερικανού Προέδρου Ουίλσον , στο οποίο σχεδιάστηκαν  τα σύνορα Αρμενίας- Τουρκίας  στις 20/11/1920.Το έγγραφο αυτό θα αποτελέσει μια βάση για εδαφικές διεκδικήσεις των Αρμενίων από την Τουρκία.
 
 
 
Σχόλιο απο Ε.Ο.Θ
κατά τα άλλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ πας πασάρουν συνεχώς πόσο φοβερή ανάπτυξη έχουν οι "γείτονες" μας και σε τι οργανωμένο κράτος έχει "φέρει" την Τουρκία ο Ερντογάν.
Το όπιο που καλλιεργούν στην νοτιοανατολική Τουρκία μαζί με μυστικές υπηρεσίες των Αγγλοαμερικάνων και το εμπόριο μεταναστών που προωθούνται στην Ευρώπη μέσο της Τουρκίας από το Αφγανιστάν και αυτό με τις ευλογίες των Αγγλοαμερικάνων δεν το "σφυράνε" κατά τα άλλα μας πασάρουν και τα σίριαλ των γειτόνων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...