Κυριακή 29 Μαΐου 2011

«Παιδική χαρά» η Ελλάς: Ούτε τις στοιχειώδεις προφυλάξεις δεν παίρνουν τώρα πια οι αλλοδαποί ληστές

ImageΤο γεγονός ότι η χώρα έχει μετατραπεί σε πραγματική «παιδική χαρά» για όλους τους αλλοδαπούς που ασκούν τη δραστηριότητα του «εγκληματία μετανάστη» έχει επισημανθεί πολλές φορές από το defencenet.gr και είναι κάτι που αποδεικνύεται σχεδόν κάθε ημέρα.
Κάτι τέτοιο έγινε και με τη χθεσινή ληστεία στην αγροτική τράπεζα της Αταλάντης με βάση νέα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα το lamiareport.gr.
Έτσι εκτός της επιδεικτικής βόλτας των τριών αλλαδαπών ληστών μέσα από τη λαϊκή της περιοχής όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας ο ένας εκ των τριών, μπήκε στην τράπεζα σαν κύριος, άφησε κάτω το σακβουαγιάζ, το άνοιξε με την ησυχία του, έβγαλε από μέσα την κουκούλα "full face" και την φόρεσε, ενώ στην συνέχεια έβγαλε και το Καλάσνικοφ, μπροστά στους εμβρόντητους πελάτες και υπαλλήλους της τράπεζας.
«Φανταστείτε το θράσος του, ούτε που τον ενδιέφερε αν θα τον καταγράψει η κάμερα της τράπεζας», αναρωτήθηκε  χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.
Και η απάντηση βέβαια στην εύλογη απορία του αυτόπτη μάρτυρα είναι γιατί όχι. Εφόσον μέχρι και οι αλλοδαποί ληστές έχουν αντιληφθεί ότι η περίπτωση της Ελλάδας αφορά χώρα μηδενικής κυριαρχίας γιατί να συμπεριφερθούν αλλιώς;


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...