Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο Γ. Καρατζαφέρης ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής ότι πρόκειται να αποσύρει τους βουλευτές του



ImageΤην απόσυρση των βουλευτών του από την Βουλή φαίνεται να έχει αποφασίσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προσπαθώντας όπως λέει να δώσει ένα χαστούκι στο λιποθυμισμένο σύστημα. Νωρίτερα σήμερα το πρωί κατα τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ο Γ. Καρατζαφέρης είχε εκφράσει τον προβληματισμό του για τις χτεσινές διαδηλώσεις ενώ διατύπωσε τη σκέψη του για την  απόσυρση των βουλευτών του από την Βουλή.
Όπως φαίνεται ο Γ. Καρατζαφέρης πρόκειται τελικά να κάνει πράξη τη δήλωση του, αφού σύμφωνα με το NEWSIT συναντήθηκε ήδη με τον πρόεδρο της Βουλής και τον ενημέρωσε ότι προτίθεται να αποσύρει τους 15 βουλευτές του κόμματος του από τη Βουλή.
Εκτιμάται ότι η επόμενη κίνηση του Γ. Καρατζαφέρη θα είναι η επίσκεψη του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας   για να ζητήσει εκλογές καθώς όπως είχε δηλώσει νωρίτερα σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ”Βλέπω τον πρωθυπουργό που τα έχει χάσει, την αξιωματική αντιπολίτευση που αρνείται να μπει στο παιχνίδι. Μία αριστερά που είναι στον κόσμο της” συμπληρώνοντας πως θα προβεί σε αυτή την κίνηση για να δώσει ένα “χαστούκι στο λιποθυμισμένο σύστημα”. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...