Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μουντζώνει τους αγανακτισμένους


Η περίπτωση του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τις πολύ συνηθισμένες. Ένας μετριότατος και ατάλαντος δημοσιογραφίσκος – κομήτης, ο οποίος εξαργύρωσε και με το παραπάνω την τυφλή υποταγή του στο ελληνικό μιντιακό σύστημα, το ΠΑΣΟΚ και φυσικά τον ΔΟΛ.
Χαρακτηριστική περίπτωση αεριτζή, δήθεν «αριστερόφρωνα», που με τη γνωστή και δοκιμασμένη μέθοδο του γλυψίματος και των δημοσίων σχέσεων..

 προωθήθηκε στα «υψηλά κλιμάκια» της «δημοσιογραφίας» και φυσικά του Κολωνακίου.

Η ταχύτατη ανέλιξή του δε, τον οδήγησε να επεκταθεί και σε άλλες μπίζνες. Πρόσφατα άνοιξε και εστιατόριο όπου συχνάζουν τηλε-πολιτικοί, τηλε-δημοσιογράφοι, τηλε-καλλιτέχνες και άλλα παρεπιδημούντα σούργελα που φύονται στην περιοχή πέριξ του (Σοσιαλιστικού) Κολωνακίου.

Όχι, απλός κόσμος δεν συχνάζει γιατί το εστιατόριο του κ. Θεοδωράκη. Είναι τόσο λαϊκό που για να φάει μια οικογένεια χρειάζεται να ξοδέψει το ισόποσο ενός μηνιάτικου για 4άρι ρετιρέ στο Κουκάκι.

Σήμερα, ο κ. Θεοδωράκης υπενθυμίζει τον λόγο της αλματώδους ανέλιξής του: Την στήριξη με κάθε τρόπο του συστήματος που τον καθιέρωσε. Σε ένα «άρθρο» – μνημείο στην ιστορία της Ελληνικής Δημοσιογραφίας της Λασπουριάς, με τίτλο «Στα μούτρα σας» μουτζώνει τους πιτσιρικάδες που μούτζωσαν τη Βουλή (τη στιγμή που όλοι φυσικά θα θυμούνται πώς εξυμνούσε κάτι άλλους «πιτσιρικάδες» που αντί να μουτζώνουν πετούσαν μολότωφ και έκαιγαν μαγαζιά στο μακρινό 2008).

Το κείμενο του κ. Θεοδωράκη είναι φανερά γραμμένο υπό το κράτος πανικού. Ο πανικός αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι το σύστημα (του οποίου είναι απόλυτος εκφραστής και παπαγαλάκι) είναι ετοιμόρροπο και πνέει τα λοίσθια

*Το κείμενο φιλοξενείται σε σάιτ που ανήκει στον ίδιο τον κ. Θεοδωράκη και στο οποίο μπορεί κανείς να διαβάσει και απόψεις από άλλες σύγχρονες φωνές του λαϊκού κινήματος και της αριστερής τσέπης, όπως ο Παύλος Τσίμας, ο Ριχάρδος Σωμερίτης και λοιπά φαιδρά υποκείμενα της μεγάλης κομπανίας της αρπαχτής που δημιούργησε ο απατεώνας Σημίτης. Ταυτοχρόνως δε, ο επισκέπτης μπορεί να απολαμβάνει και τα διαφημιστικά μπάνερ μεγάλων τραπεζών που ως γνωστόν ανέκαθεν προτιμούσαν «αντιεξουσιαστικές» ιστοσελίδες για την διαφήμισή τους.

Η ιστοσελίδα του είναι επίσης γεμάτη από δήθεν χιουμοριστικά και ειρωνικά “κειμενάκια” για τους αγανακτισμένους του Συντάγματος, Δείτε ένα δείγμα:

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...