Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αν φύγουν οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, τι θα αλλάξει στην ζωή μας....



1. Πτώση κατά 70% της βαριάς εγκληματικότητας
2. Πτώση κατά 90% των ληστειών, τσαντάκιδων, μικροκλοπών, βιασμών, κ.λπ
3. Αύξηση του τζίρου της αγοράς καθώς το συνάλλαγμα που σήμερα φεύγει με τους λαθρομετανάστες σε άλλες χώρες θα μείνει εδώ.
4. Αύξηση θέσεων εργασίας κατά 90%
5. Αύξηση του εισοδήματος του εργαζομένου κατά 40% καθώς αυτό βασίζεται στην προσφορά και ζήτηση της εργασίας, και οι λαθρομετανάστες σήμερα είναι πάνω από το 60 % του εργατικού δυναμικού κάτι που δημιουργεί περίσσιο εργατικό δυναμικό στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να είναι άνεργοι οι Έλληνες και να υπάρχει...

μεγαλύτερη προσφορά εργατών και λιγότεροι θέσεων .
6. Μείωση κατά 40% δαπανών στην υγεία, καθώς οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι ανασφάλιστοι ενώ κάνουν χρήση υπηρεσιών υγείας όντας ασφαλισμένοι σε κοινωνικά ταμεία όπως η Πρόνοια .
7. Μείωση του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου κατά 90%. Οι λαθρομετανάστες σήμερα ανενόχλητοι πωλούν λαθραία προϊόντα από τα οποία το κράτος δεν εισπράττει ούτε ΦΠΑ, ούτε Φόρους και τα χρήματα στο τέλος καταλήγουν στο εξωτερικό.
8. Μείωση άστεγων κατά 90%
9. Μείωση χρηστών ναρκωτικών κατά 50%
10. Μείωση εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%
11. Μείωση μελλοντικών θυμάτων εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%
12. Μείωση διαφόρων παρανομιών, πλαστογραφίες κ.λπ κατά 90%
13. Μείωση εμπρηστών κατά 85% καθώς από πυρκαγιές διαπιστώθηκε ότι το 85% των εμπρηστών ήταν οι Αλλοδαποί
14. Μείωση του κινδύνου για την χώρα μας από μειονότητες που μπορεί να έχει διαμελιστικό χαρακτήρα
15. Μείωση πολυπολιτισμικών συγκρούσεων στην χώρα μας.
16. Μείωση θρησκευτικών μειονοτήτων που μπορεί να δημιουργήσουν θρησκευτικές συγκρούσεις.
17. Μείωση της ακρίβειας, λιγότεροι κατανάλωση και περισσότερα προϊόντα ανά καταναλωτή, δημιουργούν ανταγωνισμό και μείωση των τιμών.
18. Πολιτιστικοί αναβάθμιση της χώρας μας καθώς οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες υποβιβάζουν το κύρος της χώρας διεθνώς.
19. Αύξηση του τουρισμού, και ιδιαίτερα καλών τουριστών, λόγο των λιγότερων κλοπών και εγκλημάτων που δέχονται και οι τουρίστες από τους λαθρομετανάστες.
20. Μείωση φόρων καθώς μειώνονται ανάγκες των πολιτών και αυξάνεται η ποιότητα ζωής.
21. Μείωση των Δημοτικών τελών, και άλλων εισπράξεων υπέρ του δημοσίου που οφείλονται στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν.
22. Καλύτερη παιδεία, με τα τον ίδιο προϋπολογισμό θα αυξηθεί τα επίπεδο της παιδείας στην χώρα μας, καθώς θα έχουμε λιγότερους μαθητές και περισσότεροι δαπάνη ανά μαθητή.
23. Μείωση κατά 20% του Προβλήματος της λειψυδρίας, καθώς θα χρησιμοποιούμε λιγότερο νερό ανά κάτοικο.
24. Μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας.
25. Μείωση κοινωνικών προβλημάτων, μείωση του ρατσισμού διότι αυτό οφείλεται στις παρανομίες και εγκλήματα των λαθρομεταναστών.
26. Μείωση της κίνησης στους δρόμους και μείωση των προβλημάτων πάρκινγκ.
27. Μείωση της ρύπανσης διότι περισσότεροι λαθρομετανάστες έχουν αυτοκίνητα παλαιά με μεγαλύτερη ρύπανση.
28. Αύξηση και καλύτερη ασφάλεια για την χώρα, όντας ένα εθνικό κράτος κινδυνεύουμε από έξω αλλά ΌΧΙ εσωτερικά.
29. Καλύτερη ελευθερία κίνησης, διότι είναι αδύνατον να κινείσαι ελεύθερα σήμερα, σε σημεία που συχνάζουν οι λαθρομετανάστες και όταν ξέρεις ότι πιθανόν να σε επιτεθούν.
30. Λιγότεροι φτωχοί στην χώρα μας και περισσότεροι ευκατάστατοι, διότι περισσότεροι φτωχοί είναι εξ ανατολών λαθρομετανάστες.
31. Λιγότερες δαπάνες από επιχειρήσεις σε θέματα ασφαλείας της επιχείρησης και φτηνότερα προϊόντα , διότι σήμερα έχουμε τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που αυξάνουν το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων λόγο των δαπανών από την μεριά των επιχειρήσεων στην ασφάλεια, αυτές δαπάνες όμως χρεώνονται από την επιχείρηση εν συνεχεία στο προϊόντα τα οποία πληρώνει ο καταναλωτής.
32. Περισσότερα χρήματα στους πολύτεκνους, καθώς περισσότεροι σήμερα είναι οι λαθρομετανάστες πολύτεκνοι που πληρώνονται από το Ελληνικό δημόσιο.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα δεινά μας οφείλονται στους λαθρομετανάστες, οι Αμερικανό κυβερνώμενοι πολιτικοί από την Άκρα Αριστερά έως και την Άκρα δεξιά δυστυχώς υπηρετούν συμφέροντα που οδηγούν μελλοντικά σε διαμελισμό της Ελλάδος όπως αυτό που έγινε με την Γιουγοσλαβία Οι πολιτικοί το γνωρίζουν πολύ καλά και απ ότι φαίνεται ξεκάθαρα δεν σέβονται την Πατρίδα τους εκτός και αν θεωρούν άλλη χώρα για Πατρίδα τους ;

Δεν έχουν αξίες και αρχές, στερούνται του εθνικού φρονήματος καθώς όλες οι πράξεις τους έως τώρα ζημιώνουν την Πατρίδα μας. Εσύ θα αφήσεις στα παιδιά σου μια χώρα διαλυμένη, αν το παιδί σου είναι σήμερα 5 ή 6 ετών αγγελούδι, σκέψου πώς σε 15 χρόνια θα είναι 20 ετών. Και σε 15 χρόνια όπως πάμε θα έχουμε 15 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα θεωρούνται ώς ομάδες μειονοτήτων, και μπορεί να αναγνωριστεί ένα μέρος της Ελληνικής γης ως ανεξάρτητο κράτος από άλλο ισχυρότερο κράτος όπως Αμερική, Ρωσία, κ.λπ

Τότε το παιδί σου θα κληθεί να υπερασπιστεί την Πατρίδα του από ξένους διεκδικητές, αυτούς δηλαδή που σήμερα εσύ δέχεσαι ως φτωχούς λαθρομετανάστες.
Αν θέλεις να βοηθήσεις στους λαθρομετανάστες να ξέρεις ότι τροφοδοτείς τους αυριανούς δολοφόνους του παιδιού σου.

Από το Venteta.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...