Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά. Νόμιζαν ότι ο Μιχαλολιάκος είναι Καμίνης…


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/04/metanastes_3.jpg?w=228&h=163…και πήγαν να του πουλήσουν “ευαισθησία” για οικογένεια μεταναστών, τραμπουκίζοντας ακόμα και την αντιδήμαρχο Π. Καλαγιά. Αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι ο Μιχαλολιάκος είχε ξενυχτήσει στο σημείο που βρισκόταν η οικογένεια, όπου εγινε μάρτυρας απίστευτων εικόνων που τις μετέφερε στο δημοτικό συμβούλιο, όπως ότι ο ίδιος ο πατέρας απειλούσε με μαχαίρι το παιδί του.
Την ίδια στιγμή, παρουσία του δημάρχου κλήθηκαν ψυχολόγοι της αστυνομίας, κλιμάκιο γιατρών και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, όταν κάποιοι άλλοι “ευαίσθητοι” κάνουν clubbing σε μπαράκια τύπου “blue oyster” και μετά πουλάνε ευαισθησία τύπου ΜΚΟ: Για περισσότερη ανθρωπιά, ρίξτε κέρμα.
Το γεγονός εξόργισε και δημοτικούς συμβούλους διαφόρων παρατάξεων που επενέβησαν εκδιώκοντας τους “ευαίσθητους” από την αίθουσα, χωρίς να χρειαστεί αστυνομική επέμβαση. Κακώς, θα έπρεπε να τους ρωτήσουν πρώτα, που ήταν εκείνο το βράδυ, όταν ο μισός δήμος βρισκόταν στο σημείο.
Το συμβάν έκλεισε με την δήλωση του δημάρχου που απηχεί και την πραγματικότητα: Σκοπός μας είναι ένας γιατρός, τροφή και στέγη για κάθε οικογένεια. Με πραγματική ευαισθησία όμως και όχι την όψιμη κάποιων που θησαυρίζουν στο δράμα της ανθρώπινης εξαθλίωσης.
Κάποιοι μπέρδεψαν τα δημοτικά συμβούλια και νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν με τον περιβόητο ¨συνήγορο του πολίτη” που βλέπει τους μετανάστες διά των τηλεοπτικών ανταποκρίσεων…
Το γεγονός καταδίκασε απερίφραστα και η παράταξη του Γ. Μίχα. 

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...