Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Eγκλώβισαν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους μέσα στα χιόνια - "Νεκρώθηκε" η Ε.Ο. Λαμίας-Αθήνας!



ImageΠρωτοφανής εντολή να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των αυτοκινήτων στο εθνικό δίκτυο, που κινούνται από Λαμία προς Αθήνα δόθηκε μετά τις 8 μ.μ. από την Τροχαία Λαμίας. Περίπου 100.000 άνθρωποι είναι εγκλωβισμένοι μεταξύ Λαμίας και Αττικής μέσα στα αυτοκίνητά τους, αφού κανείς δεν είχε προνοήσει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να διατηρηθεί ανοικτός ο μοναδικός κύριος οδικός άξονας που συνδέει την Αθήνα με την βόρειο Ελλάδα. Αλλά και βορειότερα προς την Λαμία έχουν εγκλωβιστεί εκατοντάδες οχήματα σε διάφορα σημεία, ενώ στα υπόλοιπα, οι ταχύτητες με τις οποίες κινούνται δεν ξεπερνούν τα 15 και 20 χιλιόμετρα. Συγχρόνως, εγκλωβίστηκαν ανάμεσα σε ακινητοποιημένα ΙΧ, σε διάφορα σημεία, εκχιονιστικά μηχανήματα, με συνέπεια να μην μπορούν να καθαρίσουν τους δρόμους από τα χιόνια.

Διακόπηκε η κυκλοφορία και των φορτηγών αυτοκινήτων χωρίς αλυσίδες από τη Λαμία προς την Αθήνα και από τη Λαμία προς τη Θεσσαλονίκη, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Στο τμήμα της εθνικής οδού και ιδιαίτερα στον ρεύμα καθόδου προς Αθήνα από το 133 χλμ στο ύψος της Τραγάνας έως την Μαλεσίνα στο 120 χλμ έχουν ακινητοποιηθεί Ι.Χ. μέσα στα χιόνια και γίνονται προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τους.




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...