Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Πολίτες κατά Λοβέρδου

Ένα ακόμα κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης αποδοκιμάστηκε από πολίτες. Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου. Άγρια γιούχα και συνθήματα. Δείτε το βίντεο από το περιστατικό (Vid)
Μετά τις αποδοκιμασίες στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου από φοιτητές στη Γερμανία και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο από φοιτητές στη Γαλλία σειρά είχε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο υπουργός δέχθηκε φραστική επίθεση από πολίτες το βράδυ της Παρασκευής στο Χαλάνδρι! Μάλιστα οι νεαροί φώναξαν το σύνθημα "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό", που είχε ακουστεί και στο Παρίσι.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια παρουσίασης βιβλίου, ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε έξω από βιβλιοπωλείο, φωνάζοντας συνθήματα και προχωρώντας και σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού, τον οποίο κάλεσαν να αποχωρήσει.
Ο κ. Λοβέρδος έδωσε το "παρών" στο βιβλιοπωλείο "Ευριπίδης", στην περιοχή του Χαλανδρίου, σε πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου "Αμήχανη Αριστερά και Οικονομική Κρίση", του Τάσου Παππά, στην οποία ήταν προσκεκλημένοι και οι κ.κ Δημήτρης Παπαδημούλης, Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Όπως φαίνεται πάντως η ρήση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, "θα μας πάρουν με τις πέτρες" αποδεικνύεται προφητική.


Apodokimasia Loberdos by babisflou






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...