Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΔΑΝΙΑ: Ο μουσουλμάνος ιμάμης που θεωρεί ότι οι γυναίκες που δεν φορούν ισλαμική μαντίλα «ζητούν να βιαστούν», συνελήφθη για απόπειρα βιασμού



Στον ιμάμη Mehdi αρέσει το Κοράνι, η Sunnah και οι μεγάλες βόλτες στο πάρκο

Θα πρέπει να τον παραδεχτούμε για κάτι τον Ιμάμη Mehdi Shahid. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους μουσουλμάνους κληρικούς που λένε ότι οι γυναίκες που δεν φορούν μαντίλες ή μπούρκες ή που βγαίνουν μόνες τους από το σπίτι αξίζει να βιαστούν, αλλά στη συνέχεια δεν το συνεχίζουν, ο Shahid Mehdi έμεινε πιστός στην πεποίθησή του ότι η Ισλαμική ηθική δικαιολογεί τα σεξουαλικά εγκλήματα, προσπαθώντας ο ίδιος να διαπράξει ένα σεξουαλικό έγκλημα.


Μουφτής στην Κοπεγχάγη, ο Shahid Mehdi, προκάλεσε πρόσφατα, πολιτική κατακραυγή από το αριστερό κόμμα Λίστα Ενότητας και το δεξιό Δανικό Λαϊκό Κόμμα, με τις δηλώσεις του σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι οι γυναίκες που δεν φορούν μαντίλα "ζητούν να βιαστούν."

«Οι γυναίκες δεν έχουν το δικαίωμα να τις σέβονται όταν περπατούν χωρίς Hijab. Θα κατηγορηθούν για αυτό εάν κάποιος τους επιτεθθεί», είπε ο Ιμάμης Mehdi Shahid.

«Όλα τα εγκλήματα που συμβαίνουν εις βάρος των γυναικών είναι επειδή δεν καλύπτονται. Όταν δεν καλύπτονται, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για αυτές».

«Παρακούει στον κύριό της, υπάρχουν δύο σημεία στο Κοράνι που έχει διέταξε να καλύπτονται (...) Οι γυναίκες κάνουν μια καθαρή κοινωνία βρώμικη όταν περπατούν χωρίς μαντίλα. Δεν έχουν δικαίωμα στο σεβασμό και δεν έχουν καμία τιμή, όπως εκείνες που φορούν μαντίλα. "

Αυτά είπε ο Shahid Mehdi στην εκπομπή “Talk to Gode” του DR2 και επανέλαβε τη θέση του στην καθημερινή εφημερίδα B.T. Το Δανικό Λαϊκό Κόμμα και η Λίστα Ενότητας συμφωνούν ότι οι παρατηρήσεις του Mehdi θα μπορούσαν να υποκινήσουν τους μουσουλμάνους να βιάζουν Δανέζες με το σκεπτικό ότι οι γυναίκες που δεν καλύπτουν τα μαλλιά τους είναι ανάξιες σεβασμού.

Ως μουφτής, νομικός ο οποίος ερμηνεύει τον ισλαμικό νόμο, ο Shahi Mehdi βρίσκεται σε ειδική θέση εξουσίας ως ένας μουσουλμάνος λόγιος. Ο Mehdi είναι ο ιμάμης του τζαμιού της Ισλαμικής Θρησκευτικής Κοινότητας Dortheavej στην βορειοδυτική Κοπεγχάγη και Πρύτανης του μουσουλμανικού ιδιωτικού σχολείου και πρώην ηγέτης του Ισλαμικού Πολιτιστικού Κέντρου στο Brønshøj.

Αλλά φαίνεται ότι ο Μουφτής θέλησε να δείξει ότι πιστεύει αυτά που λέει...

Λέει η είδηση:

"Ενώπιον του δικαστηρίου του Malmö θα βρεθεί ένας 36χρονος ‘Δανός’, ο οποίος κατηγορείται ότι τον Αύγουστο του 2012, κυνηγούσε μια 23χρονη γυναίκα σε ένα πάρκο στο Malmö, έχοντας βγάλει τα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, και κάλεσε την αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε λίγα λεπτά αργότερα.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι ζει κοντά στο πάρκο, και ότι έβγαλε έξω το σκυλί της, όταν ο άνθρωπος αυτός περπάτησε προς το μέρος της, την πλησίασε και πριν προλάβει η γυναίκα να αντιδράσει, άνοιξε το παντελόνι του και έβγαλε έξω τα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει και όταν κοίταξε πίσω είδε ότι ο άντρας την ακολουθούσε. Στη συνέχεια, είπε στην αστυνομία, εγκατέλειψε το έργο του, και εξαφανίστηκε μέσα σε μερικούς θάμνους.

Είναι άγνωστο κατά πόσο η γυναίκα φορούσε μαντίλα ή όχι. Ή αν ο σκύλος της, φορούσε μαντίλα.
Ο δε Ιμάμης απέδωσε την σύλληψή του στον «ρατσισμό».

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης αρνήθηκε να δηλώσει ένοχος ενώ ισχυρίστηκε ότι η κατηγορία βασίζεται στον «ρατσισμό», διότι είναι Πακιστανικής καταγωγής.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...